reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam
Marta noo to juz chyba z gorki z tym usypianiem
Głuszku ale Ci dobrze u nas dzisiaj herbatka nie pomogła musialo byc mleczko ale maz mial dyzur
Gratuluje kolenych zabkow kolejnym dzieciaczkom
Moj smyk ma drzemke nr 1 . ja juz bylam na zkuopal, wiec jutro tylko chclebek kupie. Musze sie wziac za wiosenne przedswiateczne porzadki . Od jutra.

Bbakania ale Ci fajnie, że mama przyjeżdża, w końcu cał ydzień będziesz miała z kim porozmawiać :tak:

Majka a jak usypiasz Majeczkę? Tak jak kieds pisałaś? Ja wychodzę i wydłużam przerwy zanim wejdę znów, ale jak widzę, że mała może załapać, to dłużej zostaję, bo jak się wierci, to mówię papa i wychodzę:sorry2: no i nie wiem czy jak przed upływem tych kilku minut mi wstanie, to isć ja znów położyć czy czekać... na razie czekam...

Dziś dłużej zajęło mi uspyianie, ale nie było źle, bo mała plakała jak wychodziłam, a potem to conajwyżej nawołwała i pokrzykiwała,a tak to sie bawiła :baffled: jak to mąż stwierdził: "bobawię się i poczekam jak mama przyjdzie":rofl2: ale w końcu załapała...

przepraszam za literówki, muszę chyba klawiature przeczyśćić, bo klawisze mi ciężko chodzą :dry:

zmykam pisać pracę ;-)

Witajcie!
My już po spacerku Jasiek zasnał w spacerówce o 9.30 i wstal ok 11.30 dziś stwierdziłam, że pójdziemy wcześniej ponieważ nie padał deszcz i chciałam skorzystać z pogody, trochę wieje ale opatuliłam w kocyk i poszliśmy nawet załapaliśmy się na topienie Marzanny przez dzieciaki z przedszkola :-D
Bbakania gratuluję kolejnego ząbka ;-) jeśli chodzi o spacerówke to już nie mamy takich akcji jak w gondoli więc pewnie bylo mu juz niewygodnie
Mata owocnego pisania i życzę cierpliwości w usypianiu ;-)
Dobra werbuje dziadka i ide sprzątać dom a jutro trochę odpocznę z m :rofl2:

bbakania mam pytanko-czy możesz nas dopisać do listy ząbkowej:-)Milenka ma obecnie 2 ząbki,zreszta wyszły jej 2 jednocześnie i tak narazie zostało.

Ząbków brak:

Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)

1 ząbek:

Kubuś

2 ząbki:

Brunko
Mikołaj Joli
Staś
Wojtuś
Marysia
Arturek
Milena

3 ząbki:

Mikołaj lorciowy
Paulinka
Ola (kasiau)
Natalka

4 ząbki:

Nadinka
Filipek
Dominik
Krzyś
Lenka

6 ząbków:

7 ząbków

8 ząbków:

Dobrusia
Bartuś
Maciuś

Ząbków brak:

Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)

1 ząbek:

2 ząbki:

Brunko
Mikołaj Joli
Staś
Wojtuś
Marysia
Arturek
Milena

Kubuś

3 ząbki:

Mikołaj lorciowy
Paulinka
Ola (kasiau)
Natalka

4 ząbki:

Nadinka
Filipek
Dominik
Krzyś
Lenka

6 ząbków:

7 ząbków

8 ząbków:

Dobrusia
Bartuś
Maciuś

Ząbków brak:

Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)

1 ząbek:

2 ząbki:

Brunko
Mikołaj Joli
Staś
Wojtuś
Marysia
Arturek
Milena

Kubuś

3 ząbki:

Mikołaj lorciowy
Paulinka
Ola (kasiau)
Natalka

4 ząbki:

Filipek
Dominik
Krzyś
Lenka
5ząbków

Nadinka
6 ząbków:

7 ząbków

8 ząbków:

Dobrusia
Bartuś
Maciuś

reklama
Mi znów panna podczas usypiania bawi się w "pobawie sie i poczekam az mama przyjdzie" :baffled: a juz myślałam, że łapie o co chodzi... no i do tego podgryza mi ławę :szok::rofl2:
zmykam dalej z nia walczyć, może uśnie :dry:

Do góry