reklama
Witajcie!
ja tylko na chwilę bo zaraz lecimy na kontrole do lekarza - mierzenie, ważenie itp. Jasiek znów pospał do 9 a ja czuję się jak nowo narodzona tzn, plecy bolą od boczkowego spania ale najważniejsze, że miałam jako taki sen
buziaki i później sie odezwę :-)
ja tylko na chwilę bo zaraz lecimy na kontrole do lekarza - mierzenie, ważenie itp. Jasiek znów pospał do 9 a ja czuję się jak nowo narodzona tzn, plecy bolą od boczkowego spania ale najważniejsze, że miałam jako taki sen
buziaki i później sie odezwę :-)
joasiek1977 Było, było i się zmyło :-( Ale Ty może jeszcze masz Zazdrośnie wypatruję za oknem
o nie :-(rzeczywiście słońca już u mnie też brak buuuuu !!!wiesz ja w pracy nie siedzę przy oknie,muszę pójść do innego pokoju żeby zażyć troszkę ewentualnego słońca!Czyli zimo-jesiennych klimatów ciąg dalszy
o nie :-(rzeczywiście słońca już u mnie też brak buuuuu !!!wiesz ja w pracy nie siedzę przy oknie,muszę pójść do innego pokoju żeby zażyć troszkę ewentualnego słońca!Czyli zimo-jesiennych klimatów ciąg dalszy
Uff w końcu trochę spokoju, choć nie zupełnie Jasiek buszuje po pokoju z zabawkami ale ja na chwilkę z herbatką na BB. U lekarza w porządku, zdrowiutki ja już po obiadku z moim tatą , Jasio tez zaliczył zupkę.
Piszecie o sloneczku a u mnie pada śnieg z deszczem jednak zapakowałam Jaśka w spacerówkę (w końcu) przykryłam folią i tak zaliczyliśmy 1 godz spacer i 2 godz drzemkę
Stasiu gratuluję kolejnego ząbka :-)
Asiowo dobrze, że to nic poważnego parę dni i powinno przejść - ja daję calcium w ampułkach i szczerze dla mnie rewelacja parę dni i przechodzi Jasiowi infekcja
Wszystkiego najlepszego dla Dobrusi,Olenki i Domisia
Piszecie o sloneczku a u mnie pada śnieg z deszczem jednak zapakowałam Jaśka w spacerówkę (w końcu) przykryłam folią i tak zaliczyliśmy 1 godz spacer i 2 godz drzemkę
Stasiu gratuluję kolejnego ząbka :-)
Asiowo dobrze, że to nic poważnego parę dni i powinno przejść - ja daję calcium w ampułkach i szczerze dla mnie rewelacja parę dni i przechodzi Jasiowi infekcja
Wszystkiego najlepszego dla Dobrusi,Olenki i Domisia
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
We wro jakiś koszmar z tą pogodą 5 min sypało śniegiem na całego a teraz wychodzi znów piękne słonko I tak w kółko od południa... oszaleć można :-( Ja przez tą pogodę depresję łapię... W dodatku Ola mało dziś je owsianki rano mniej niż zwykle, zupki na obiad zjadła raptem 90ml i był płacz że więcej nie... o spaniu nie wspomnę, właśnie obudziła się po pierwszej drzemce... pierwszą koło 12 sobie odpuściła
mata-kow
mama do kwadratu :)
Joasiek każde dziecko ma swój gorszy dzień... u nas jedzenie też ostatnio ciężko wchodzi...
mnie dziś córka zadziwiła i spała przed południem 1 godz. i 45 min. a teraz wstała po 1 godz. i 20 min. ona zazwyczaj śpi łącznie 1-2 godziny w ciągu dnia, a tu takie cuś a może to wyłazi samodzielne usypianie
Babkania u na stez brzydko śnieg na zmiane ze słońcem, bleeeeeee juz mam dosyć... kolejny dzień bez spaceku, bo u nas potwornie wieje, a mie coś w gradle drapie
mnie dziś córka zadziwiła i spała przed południem 1 godz. i 45 min. a teraz wstała po 1 godz. i 20 min. ona zazwyczaj śpi łącznie 1-2 godziny w ciągu dnia, a tu takie cuś a może to wyłazi samodzielne usypianie
Babkania u na stez brzydko śnieg na zmiane ze słońcem, bleeeeeee juz mam dosyć... kolejny dzień bez spaceku, bo u nas potwornie wieje, a mie coś w gradle drapie
reklama
Podziel się: