reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie!
ja tylko na chwilę bo zaraz lecimy na kontrole do lekarza - mierzenie, ważenie itp. Jasiek znów pospał do 9 :szok: a ja czuję się jak nowo narodzona tzn, plecy bolą od boczkowego spania ale najważniejsze, że miałam jako taki sen :rofl2:
buziaki i później sie odezwę :-)

joasiek1977 Było, było i się zmyło :-( Ale Ty może jeszcze masz :tak: Zazdrośnie wypatruję za oknem :-p
o nie :-(rzeczywiście słońca już u mnie też brak buuuuu !!!wiesz ja w pracy nie siedzę przy oknie,muszę pójść do innego pokoju żeby zażyć troszkę ewentualnego słońca!Czyli zimo-jesiennych klimatów ciąg dalszy

Uff :blink: w końcu trochę spokoju, choć nie zupełnie Jasiek buszuje po pokoju z zabawkami ale ja na chwilkę z herbatką na BB. U lekarza w porządku, zdrowiutki :tak: ja już po obiadku z moim tatą , Jasio tez zaliczył zupkę.
Piszecie o sloneczku a u mnie pada śnieg z deszczem :baffled: jednak zapakowałam Jaśka w spacerówkę (w końcu) przykryłam folią i tak zaliczyliśmy 1 godz spacer i 2 godz drzemkę :-p

Stasiu gratuluję kolejnego ząbka :-)
Asiowo dobrze, że to nic poważnego parę dni i powinno przejść - ja daję calcium w ampułkach i szczerze dla mnie rewelacja :tak: parę dni i przechodzi Jasiowi infekcja

Wszystkiego najlepszego dla Dobrusi,Olenki i Domisia
kwiaty89.gif

We wro jakiś koszmar z tą pogodą :baffled: 5 min sypało śniegiem na całego a teraz wychodzi znów piękne słonko :szok: I tak w kółko od południa... oszaleć można :-( Ja przez tą pogodę depresję łapię... :baffled: W dodatku Ola mało dziś je :dry: owsianki rano mniej niż zwykle, zupki na obiad zjadła raptem 90ml i był płacz że więcej nie... o spaniu nie wspomnę, właśnie obudziła się po pierwszej drzemce... pierwszą koło 12 sobie odpuściła :sorry2:

Joasiek każde dziecko ma swój gorszy dzień... u nas jedzenie też ostatnio ciężko wchodzi...
mnie dziś córka zadziwiła i spała przed południem 1 godz. i 45 min. a teraz wstała po 1 godz. i 20 min. :szok: ona zazwyczaj śpi łącznie 1-2 godziny w ciągu dnia, a tu takie cuś :sorry2: a może to wyłazi samodzielne usypianie :confused:
Babkania u na stez brzydko śnieg na zmiane ze słońcem, bleeeeeee juz mam dosyć... kolejny dzień bez spaceku, bo u nas potwornie wieje, a mie coś w gradle drapie :dry:

Ja zaliczyłam sklepy po pracy ale nic sobie nie kupiłam bo nic mi się nie podoba :baffled:
Może w sobotkę pójdę bez m bo zamiast mi doradzić to się odwracał - jak to facet , co się dziwić

reklama
Do góry