reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wszystkiego naj naj dla Olenki,Dobrusi i Dominisia!:-)

Witam Mamusie!:-)

U nas nocka super,prawie 12 godzin spania:-)Kazdej z Was tego zycze!:-)
Zaraz przejrze reszte watkow i biore sie za prasowanie,bo sie uzbieralo!
Milego dnia wszystkim!:-)

reklama
Cześć dziewczyny!
Ja tym razem witam się wcześniej. Mały śpi, mieszkanie ogarnięte, obiad jest. Mam wolną chwilę i postanowiłam do Was zajrzeć o nietypowej porze:-)

Wszystkiego najlepszego dla Oli, Dobrusi i Dominika z okazji skończonych 9 miesięcy:tak:
Mała przed chwilą otworzyła sobie szafę, wyciągnęła buty, co mąż do pieca chodzi i zaczęła się bawić... efekt taki, że wygląda jak górnik:sorry2::rofl2:
Mała z okazji swojego święta postanowiła dziś zmienić image:-D:-D:-D

U nas pogoda typowo nie spacerowa. Zawiewa śniegiem z deszczem. W domu mam straszny hałas. Moje mieszkanie przylega do zsypu i właśnie dziś go czyszczą...rumor niesamowity. Teraz jest chwila przerwy, za to czymś go dezynfekuja, bo zalatuje chemikaliami:baffled:. Pomiom zimna i wiatru okna mam pootwierane:dry:. Dobrze, że mały śpi. Ma zamkniete dzrzwi, przynajmniej u niego cieplutko i bez zapachów:sorry2:

Miłego dnia:tak:

Powitanko ;-)

bo u mnie od rana ślicznie za oknem!
Było, było i się zmyło :-( Ale Ty może jeszcze masz :tak: Zazdrośnie wypatruję za oknem :-p
Wszystkiego najlepszego dla Dobrusi,Olenki i Domisia!
Dołączam się do życzonek :tak:

Moje dziecię wróciło do standardu spania :zawstydzona/y: (wczoraj to jakiś wybryk:sorry2:) - pobudka o 6:30, ale około 8:30 odpadła na pierwszą drzemkę a ja z nią :-D Spała do 10 :szok: U nas też słoneczko było, ale teraz nie ma :-( w dodatku wydaje mi się że jest wiatr jak wczoraj więc wychodzenia nie będzie :baffled: Nie będę ryzykować... Dziś już koniec lenienia, bo i obiad ugotować i domek do ładu doprowadzić ;-)
Owocnego dnia mamuśki! :tak:

A u nas dalej ładne słoecznko, tylko jakby wiatr mocniejszy :dry:
mała odpadła na pierwszą drzemkę, nie obyło się bez płaczu, ale za drugim razem już wiedziała, że o spanie chodzi bo ładnie dała się położyć na boczku i zaczynała łapać ale jak odeszłam to ryk... no i dopiero za 4 razem załapała :baffled: no ale mniej rozpaczliwie płacze, więc może coś z tego usypiania będzie... dziś rozwieszałam pranko, a na następnej walce o spanie będę prasować (muszę mieć zajęcie, bo jakbym miała tylko stać z zegarkiem w ręku to pewnie nie dałabym rady :zawstydzona/y:)
Dziękujemy za życzonka i mam nadzieje, że oprócz zmiany image :rofl2: mała w bardziej grzeczny sposób będzie świętować (zazwyczaj kolejny miesiąc wita z marudzeniam :dry:)
No nic zmykam dalej męczyć pracę póki mała śpi, czas ją kończyć ;-)

reklama
Witajcie dziewczyny!!!
Ja tylko na moment wpadłam bo nadal jestem u dziadków, którzy niestety nadal pracują i dopiero popołudniami mogą nacieszyć się Wojtkiem.
Dlatego nie mam zbyt dużo czasu żeby posiedzieć na interku:baffled:, tym bardziej, że wujek J. przygotowuje się do matury i non stop korzysta z kompa, a wieczorami Wojtuń śpi w pokoju z kompem więc nie da się posiedzieć.
WSZYSTKIEGO NAJ DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!!
Mój synek wczoraj uczcił swoje "urodzinki" (9-miesięczne) 4 kupkami!!!:-D
Każda innego koloru i innej konsystencji!:szok:
Tego jeszcze nie było !!!
Poza tym w świętokrzyskim pogoda fatalna - spacerki to tylko półgodzinne, albo wcale - bo pada deszcz, śnieg, czasem grad a wichury są okropne:no:
Fajnie, że we Wrocku macie już piękną wiosnę!
Ta zima kiedyś musi minąć!!!
Buziaczki i nie zapominajcie o mnie po weekendzie się pojawię na dłużej:-p

Do góry