reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
BBkania-a co to są immunokoki?

żyję, ale co to za życie....oby do maja - i koniec cotygodniowych zjazdów!!:tak:

reklama
Witam :-)

Niestety w nocy się poddałam i mała spała z nami :zawstydzona/y: musimy ją chyba do siebie do pokoiku przenieść, żebym bardziej się musiała wybudzic, bo tak to robię wszystko na pół śpiąco :sorry2:

Mata[/b] czy piszesz jeszcze ta pracę jak byłyśmy w ciąży czy to coś nowego?

Dalej to samo :dry: wczoraj napisałam prawie cały wstęp, dopisałam jeszcze w kilku miejscach i wena sie skończyła :baffled:

Mała przed chwilą otworzyła sobie szafę, wyciągnęła buty, co mąż do pieca chodzi i zaczęła się bawić... efekt taki, że wygląda jak górnik:sorry2::rofl2:

U nas dzis ładnie słoneczko świeci, wiatr osłabł, więc może jakiś spacerek zaliczymy.Obiadek mam, bo teściówka zrobiła wczoraj krokiety z pieczarkami i serem i nam podrzuciał :-p

miłego dnia

Witajcie Iwosz dobrze ze dajesz znak zycia.
U nas pogoda iscie zimowa wieje i sypie.Znowu nici ze spacerku.
Marta ja ci szczerze wspolczuja z ta Twoja Krolewna. Jest strasznie charakterna z tefgo co widac. Nie dziiwe ci sioe ze w nocy ja bierzesz do siebie.
Moj maluszek niedobry lazi po pokoju i uzala sie nad swoim losem. W nocy tylko raz sie obudizl dalam mu sok i nawett zasnal od jutra idzie herbatka w ruch az przejdziemy na wode. wszystko stopniowo Moze da sie wyeliminowac to nocne karmienie.

Witajcie z rana:-)
nie bede pisala o pogodzie bo wiem,ze w Polsce snieg,a u nas mmm...;-)
Wyspane wlasnie zajadamy sniadanie ja juz po kawce i jeszcze tylko chalupine ogarne:tak:
Wszystkiego najlepszego dla Dobrusi,Olenki i Domisia:-D:-D:-D

Witaj Iwosz,oby do maja...;-);-);-)

Milego dzionka:-)

Dzien Dobry
U nas padze śnieżek :-D no dajcie spokój za 2dni kalendarzowa wiosna a tu zima nadal panoszy sie... brrr
Aniaw pomyślę, pomyśle :confused2::-D
Mata hehe :-)jakbym czytała o Nadii
Moja Nadia własnie zajada tosty z dżemikiem jablkowym( własnej roboty) hehe ale wcina ....

Wszystkiego najlepszego dla Dobrusi,Oleńki i Domisia!!!

Cześć Dziewczyny:-)

Na początek pozdrowionka bardzo słoneczne,bo u mnie od rana ślicznie za oknem!
W końcu czuc wiosnę i mam nadzieję że u Was podobnie?
Dziękuję wszystkim za wczorajsze życzonka dla mojej małej!przekazałam i ucieszyła się bardzo,w ogóle robi postępy jeśli chodzi o długość spania nocnego-tzn. w końcu przesypie nieprzerwanie od 22.00 4 do 5 godzin,super!!!no i zaczęliśmy ją oszukiwać z ilością jedzonka nocnego-dajemy jej butle ok 180 ml z dwoma łyżeczkami mleka zamiast 7!!nie wypija tego do końca i zasypia a budzi się o swojej normalnej porze na cycusia czyli ok 6.00 Bardzo się cieszę.
Poza tym jest bardzo pogodnym dzidziulem-wczoraj piszczała z radości ale poważnie piszczała w głos gł. na widok i prowokacje męża-to jego ulubiona z nią zabawa a ja mam ubaw że głowa boli-dosłownie hihi.
Pozdrowionka dla wszystkich i miłego wiosennego już prawie dnia
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA KOLEJNCYH 9 MIESIĘCZNIAKÓW :)

DOBRUSI OLEŃKI I DOMISIA

Ostatnia edycja:
Dzięki za życzenia - ciekawe co dziś Ola zmajstruje z okazji ukończenia 9 miesięcy ?
U nas zrobiłą się zima - padał rano śnieg z deszczem ale przynajmniej m w domu

reklama
Do góry