reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Asiowo - trzymam kciuki żeby Paulinka szybko wyzdrowiała :tak:
Mata - wytrwałości w usypianiu życzę... oj przyda się, przyda :zawstydzona/y:
Mamoot - gratulacje dla Stasia :tak:
Pyzaczek - gratulki dla córeczki!!!
Kasiau - gołąbki... mniaaaaam!

A moje dziecko się dziś zapomniało i właśnie wstało z prawie 1,5h drzemki :szok: Nie wiedziałam co z czasem robić :-D Dziś trochę się obijałam :zawstydzona/y: bo i obiadek dla Oli i tatusia miałam, w domku nawet ład... a cio, czasami można się polenić :-D Nadrabiałam zaległości w czytaniu ;-) Miłego popołudnia!

Widzę, że dziś dzień lenia, u mnie też :zawstydzona/y: mąż się zaoferował, że naczynia pozmywa, a ja się z nim sprzeczałam, że to ja pozmywam, no to on mi odpowiedział: a czy ty wiesz ile kobiet chciałoby od męża usłyszeć, że pozmywa naczynia :rofl2: no i jak mogłam odmówić :-p

z usypianiem ciężko będzie... dzis po raz pierwszy od dawna był płacz przy wieczornym usypianiu, ale nawet szybko poszło, bo mała po 10 min. już spała. Mam nadzieję, że ładnie pokima, do 12 conajmniej, bo przed kąpaniem wsunęła 130 ml kachy gęstej, potem cyckiem popiła. A może takie jedzonko powinnno juz jej na całą noc starczać:confused: (chociaż znajoma co ma o 2 miesiące starsze dziecko na butli karmi małą 3 razy w nocy kachą z butelki :szok:)

no to ja korzystam, że mąż wyżywa się w kuchni i siadam do pracy... podwójna meliska zaparzona, oj chyba się przyda...

miłego wieczoru

witam wieczorkiem!

Maciuś śpiocha, starszaki usypiają a ja z herbatką na bb...chwila relaksu:-)

Mata co do karmienia to każde dziecko jest inne. Ania jadła butlę w nocy do 2 urodzin, Krzyś od 8 m-ca jadł wieczorem i potem dopiero o 6.00 rano. Maciuś na razie szuka swojego stylu:-D

Hej Kobietki!:-)

Asiowo-dobrze,ze to nic groznego i ze juz masz leki dla Paulinki-na pewno szybko jej sie poprawi:-)

Pyzaczek-jaq mysle,ze jakby cos bylo naprawde nie ta z waga Twojej coreczki to lekarze by zareagowali.Moja Maja tez jest za gruba w stosunku do dlugosci,ale ponoc miesci sie eszcze w granicach normy ;-)
Gratulki dla corki w dniu 9-miesiecznicy:-)

Mata-powodzenia z usypianiem Dobrusi-moze nie bedzie tak zle....Czaderski avatarek:-)

A ja ostatnio przechwalilam Maje,ze ladnie sie mnie slucha-i juz sie nie slucha.Tzn. zalezy czego jej zabraniam,ale teraz juz przewaznie robi co chce,musze po kilka razy odciagac ja od makulatury,plynow do prania,szkla,kabli itp.....I ma na mnie nerwy;-)

http://www.rafalsalbut.cba.pl 1% podatku dla Rafalka{1Roczek}
1% Wpisany przez Dominika Sałbut Poniedziałek, 09 Marzec 2009 18:06 [FONT=times new roman,times]Należymy do Regionalnej Fundacji Pomocy Niewidomym ze względu na rafikowy oczopląs i ta Fundacja otworzyła nam także subkonto. Numer ten jest wspólny dla wszystkich dlatego ważne aby dopisać imię i nazwisko dziecka, czyli Rafał Sałbut. Wtedy pieniążki będą zbierane dla nas i wydać je będziemy mogli na sprzęt, turnusy i wszelką inną rehabilitację. [/FONT]

[FONT=times new roman,times]Jak to zrobić? Po wyliczeniu kwoty podatku, no i 1 z niej % w rubrykach zatytułowanych ,,Wniosek o przekazanie 1% podatku należnego na rzecz organizacji pożytku publicznego OPP" wpisujemy:[/FONT]

[FONT=times new roman,times]nazwę fundacji[/FONT]

[FONT=times new roman,times]REGIONALNA FUNDACJA POMOCY NIEWIDOMYM ul. Dąbrowskiego 55a, 41-500 Chorzów [/FONT]

[FONT=times new roman,times]i jej numer KRS[/FONT]

[FONT=times new roman,times]Numer KRS : 0000018926[/FONT]

[FONT=times new roman,times]W rubryce ,,Informacje uzupełniające" określacie cel swojej darowizny, jeśli chcecie pomóc właśnie nam wpiszcie tam proszę RAFAŁ SAŁBUT.[/FONT]

[FONT=times new roman,times]Ważne jest także aby wyliczona przez Was kwota 1% była zaokrąglona do pełnych dziesiątek groszy w dół. W tym roku macie również prawo ujawnić Wasze dane naszej Fundacji, dzięki czemu Wasza darowizna może być nieanonimowa jeśli tylko chcecie. Każda złotówka się liczy, bo wystarczy 2 tysiące takich złotówek i pojedziemy w przyszłym roku do Jadowników na turnus ;) Za Wasz czas i pieniądze bardzo dziękujemy. Napewno nam pomogą w robieniu kolejnych małych kroczków. [/FONT]

ja już oddalam mama DAWIDKA{2LATKA}

Witajcie!

Asiowo, zdrówka dla Paulinki!

Pyzaczek, najlepsze zyczenia dla córeczki:tak:

Stasiowi gratulujemy czwartego ząbka!

Mata, Bbakania...śliczne te Wasze Księżniczki na awatarkach:tak:

My dzis nie bylismy na spacerze, strasznie wiało. Mały grzeczny, nareszcie przestał się slinić:-). Dziś po raz pierwszy od dawna nie załozyłam mu śliniaczka w ciągu dnia:tak:. Oglądałam dziąsełka i wyglada na to, że na kilka najblizszych dni prawdopodobnie mamy spokój z ząbkami.

Spokojnej nocy!

reklama
dobry wieczór!!!!
ja dopiero wróciłam do domu od 7 RANA!!!!
od trzech dni widzę dzieci jak śpią rano:-:)-:)-(
i jak przychodze to też spia tylko ze to juz wieczor,:-:)-(
;-) poczytam sobie zaległe dni:tak:

1. trole (afera z edytą)
2 za krótko jest z nami(chyba że się mylę):sorry2: bynajmniej niewiele o niej wiem:sorry2:
[/size]

o ho widzę ze byly niezłe jazdy podzczas mojej przerwy:baffled:

Dziekuje dziewczyny:tak:

Wczoraj byłam na aerobicu, znów sie wymęczyłam... jak mi to dobrze robi, nawet sobie nie wyobrazacie, na chwilkę urwać sie od rzeczywistosci:tak: Juz marudze, ze do pracy chciałabym wrócic..., ale niestety nie mam takiej mozliwosci:zawstydzona/y:

Asiowo
biedna jest Paulinka,wie co przeżywasz, u nas ostatnio bylo podobnie, di tegi dostalismy 3 antybiotyki przez trzy tyg:crazy:
a jeśli chodzi o prace to wolałabym posiedziec jeszcza z dziećmi w domu niz je widzieć tak krótko:-(

Ja już zębola mam zrobionego ale to nie koniec wizyt u pana Stomatologa( trochę mnie zaskoczył 150zł za blombę bierze):wściekła/y:ehhh

LiLianko zapraszam do mnie wypelnienie miedzy 70 a 100 zł-mamy bardzo dobre materiały:tak::tak::tak:

Mata czy piszesz jeszcze ta pracę jak byłyśmy w ciąży czy to coś nowego?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry