reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
....._.;_'.-._ …{..'-`.._;..-';
...{`--..-.'_,}…`'--.._..-' ....._.;_'.-._
.{;..\,__...-'/}…._.;_'.-._ ...{`--..-.'_,}
.{..'-`.._;..-';.{`--..-.'_,}.{;..\,__...-'/}
....`'--.._..-'.{;..\,__...-'/.{..'-`.._;..-}
........,--\\..,-"…`'--.._..- .....--.._..-
...... ....._.;_'.-._..... ||......//
..........{`--..-.'_,}.,-"-.....//.,-"-..
........{;..\,__...-'/....'-.\.// (..'-...\
………..{..'-`.._;..-'. ,/. // ;---,
......../....-'.)\\......... /.,-"-....\
........\,---'`...\\.......//. (..'-.....\
-----("""""""""""""""""""""""""""")
------.(XXXXXXXXXXXXXXXX)
--------.(XXXXXXXXXXXXXX)
---------.(_____________)
-----------.(__________) Dzień kobiet....Dzień kobiet. Niech każdy się dowie, że dzisiaj jest Dzień Kobiet.

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet,milego dnia:-):-):-):-):-)

My juz na nogach polezalysmy troche w lozeczku,a teraz ja na chwilke wskoczylam i zaraz lece zajac sie moja Maniulka dzisiaj konczy 8 mcy;-):-)
pogoda straszna wieje,leje i jeszcze ciemnawo,brrr...zaraz zjem sobie sniadanko,narazie kawusia i relax,buziaczki kobietki

Milego dnia:-);-)

a i jeszce jestem ciekawa czy ten film kochaj i tancz jest fajny jak ktoras byla na nim to prosze napiszcie cos o nim;-)

Ostatnia edycja:
reklama
I ja witam z rana - pospaliśmy do 7 , w nocy po raz pierwszy mała zrobiła kupkę w nocy - wstała z płaczem zaczęła na siłę się podnosić i nie wiedziałam o co jej chodzi aż do momentu jak zaczęła stękać :-)
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobitek laseczki

Najlepszego dla Mani

Ostatnia edycja:
Najlepsze zyczenia dla Marysi z okazji skończonych 8 miesięcy:tak:

U nas pogoda kiepska, w nocy spadł śnieg i teraz się rozpuszcza:baffled:
My juz po basenie. Mały niestety marudził i trochę popłakiwał. Ale ogólnie miał kiepską noc i wstał zły na cały swiat:-(. W basenia śmał się tylko kiedy widział M na brzegu. Za tydzień M z nim wejdzie do wody, może będzie lepiej.
Teraz Krzyś ucina sobie drzemkę, jak wstanie jedziemy do mojego brata.

Miłego dnia:tak:

Witajcie :tak:

Wszystkiego naj dla Marysi!!!

Obiadek już się pichci, więc wskoczyłam do Was na chwilkę ;-) Wieczorek wczoraj baaardzo przyjemny :tak: wzięło nas na wspomnienia, jeszcze taką romantyczną knajpkę znaleźliśmy....świeczki tylko zapalone w całej:zawstydzona/y: W domku byliśmy przed północą, przed spaniem jeszcze poćwiczyłam :tak:(bo w dzień zapomniałam :zawstydzona/y:) Dziś pogoda przepiękna... :-D wiosna, wiosna - ach, to TY :-D No żyć się chce!!! W planach mamy oczywiście spacerek i odwiedzinki u małego Konradka (kumpela urodziła miesiąc temu - pisałam Wam o tym ;-))
Miłej i rodzinnej niedzieli, zajrzę do Was wieczorkiem :tak: PA

Najlepszego KOBITKI!!!!!!!!

Najlepszego Mania!!!!!!!!

A ja też tylko na chwilkę bo wybywa właśnie do fitness klubu ;-) Ł zajmie się małym, a ja w końcu odpoczne po tym zwariowanym tygodniu :-)

Miłego dnia!

Wszystkiego Naj Naj dla najpiękniejszej płci :-D
029.gif

U nas wszystko OK , nocka super. Dziesi są na spacerze z m - ja później jadę do kolezanki na ploteczki. A m zostaje z dziecmi...
Wczorajsze zakupki udały - kupiłam Nadii sukieneczkę, jeszcze buciki muszę kupic i bolerko. Moze dzisiaj wpadnę do Zara i kupię buciki ... bo w tym co byłam sklepie juz nie było Nadusi rozmiarów.

Pogoda okropniasta - zanosi sie na opady sniegu - ehhh

No nic uciekam i życzę Miłego Dzionka...

reklama
Witam!

dobry wieczór!!:blink::blink::blink:
sama nie wiem od czego zacząć????:dry::confused:
może poczytam zaległe wątki?????tak dawno mnie nie było,brak internetu w domu, to jak brak ręki,choc jest co robić:tak::tak:

Aniu jak miło znów Ciebie widzieć :-):tak:

Marysiu wszystkiego najjjjjjjjj :-)

U nas znów nastały marudne dni i wiercące noce :dry: czyli standard ;-)

miłego wieczorku :-)

Do góry