reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A ja znowu wpadam wieczorkiem jak nikogo nie ma;-) Pewnie Ania jescze po mnie zajrzy jak ją znam. Załatwiłam dzisiaj obiad w kanjpce na chrzest Kubusia.
mój Kacper też dostał karę - zakaz oglądania bajek i siedzieć musiał w pokoju. Gówniarz mały ma prawie 4 latka a czasami potrafi napyskować jakby miał z 10. Ledwo co to się nauczyło gadać a juz takie wyszczekane;-)
:-)
jestem, jestem ;-)
Cieszę się, że wszystko załatwione i nawet jak jest mało ludzi to i tak będziesz miała niezły zawrót głowy :rofl2: lepiej, że poza domem - mniej sprzatania, gotowania i biegania przy wszystkich - tak to sobie spokojnie usiądziesz, zjesz, zajmiesz się gośćmi, porozmawiasz z rodziną :tak:
A co do kar i pyskowania to jestem w szoku - mam dużo młodsze stryjeczne rodzeństwo (obecnie mają po 12 lat) i takie teksty jakie słyszalam z ich ust :szok: co za czasy :szok: ale wszystko wina TV, radia, i ogólnie teraz nikt sie nie przejmuje - POZA RODZICAMI - czy dzieci słyszą przekleństwa czy nie, choć u tego rodzeństwa to rodzice żyja sobie a dzieci sobie więc pewnie dlatego :tak:

Hej dziewczęta:blink:

My ostatnio mamy cięższe dni, bo noce są fatalne.
Ząbki Wojtusiowi rosną, wstaje i płacze non stop.
Chyba będzie miał górne dwójki - jak mały Nosferatu. ;-)

Dziś miałam mały kryzysik, bo Wojtuś na nic mi nie pozwolił, marudził okropnie no i nabił sobie dwa guzy!:no:
Ja miałam się spakować i ugotować obiad a tu nici, bo Mały nie spał nic a nic!!!
Usnął dopiero jak T wrócił z pracy i udało się coś upichcić.
W konsekwencji do dziadków jedziemy jutro i niestety wracamy w niedzielkę, bo okazało się, że muszę w poniedziałek załatwić coś w ZUSie, jak na złość osobiście!

Jeśli chodzi o pracę to ja właściwie jej nie mam, bo półtora roku temu zmieniłam pracę i z nowym pracodawcą podpisałam umowę do końca czerwca 2008. Trochę pechowo, a trochę szczęśliwie bo z porodem się wyrobiłam i jeszcze macierzyński dostałam:tak:.
Na szczęście ostatnio rozmawiałam z moim byłym szefem i miejsce na mnie czeka, a już miałam kryzys w oczach!

Buziaki dziewczyny - będzie dobrze, lecę bo Wojtuś się znów obudził!

Mejdia oby wyszly te ząbki i żebys odpoczęła
a m też mógłby Ci pomóc i ugotować obiad - mój ostatnio zrobil pyszną cebulkę z ziemniaczkami (ziemniaki musiałam ugotować ale resztę zrobił sam :-p)

Madziu piękne :-) najbardziej podobaja mi się te czerwone :tak:

zaraz lece na odpowiedni wątek i podaję przepis na śledziki

Ze mnie nocny marek :rofl2: a dziś wyjątkowo nie czuję senności - pelnia czy co? Może obejżę jakis filmik :-p
Spokojnej nocy kochane :-)

Witam laseczki:-)

Magda chwal sie chwal:-Dmi sie podobaja nr2;-)
Agusia dobrze,ze udalo ci sie wszystko zalatwic;-)

u nas nocka ok,pogoda okropna strasznie wieje(moze wiosenke przywieje:-D)

Mi tez wczoraj nie chcialo sie spac,tylko u mmnie to juz chyba po pelni,hihihi

milego dzionka:-)

Witajcie :tak:

Agusia
- i bardzo dobrze, że urządzacie w restauracji :tak: to święto Kubusia i niepotrzebna Wam dodatkowa nerwówka czy wszystko w porządku ;-) My też trochę idziemy na łatwiznę :zawstydzona/y: robimy chrzest Oli z naszym ślubem kościelnym ;-)
Magdziara - kusisz kobieto, kusisz :-p ale chwal się bo może i ja się skuszę ;-) albo wezmę się sama za robotę (taki mały biznes skoro już w domu siedzę...) Najbardziej w moim stylu zielone i czarne :-)
Bbakania - i jak? mężuś pewnie humorek poprawił :-D
Marlena - życzę lepszej pogody bo Ty spacerkowa mamusia ;-) pocieszę Cię, że u mnie nie lepiej :-p
Mejdia - mam nadzieję, że Wojtuś dał mamusi dziś pospać :tak:

U nas nocka super, za to rano bunt :sorry2: mała nie śpi od 6:30 :baffled: i jakoś na śpiącą nie wygląda... ehhh ja też niewyspana bo wczoraj, jak Aniknulka, senności nie czułam, a teraz nieprzytomna wręcz jestem i zła na caaaały świat :dry: Tata z m rozbierają dziś szafę w przedpokoju więc rozgardiasz będzie :zawstydzona/y: ale tego nie lubię... Ciekawe też jak dziś ze spacerkiem, bo wczoraj mała przez to marudzenie nie była :sorry2: no i obiad jakiś trzeba zrobić... eee muszę zmykać, bo marudzę :-p
Do później ;-)

Dzien Dobry
U nas pogoda okropniasta pada :-(Nadia ma teraz pierwszą drzemkę, Fabianek ogląda film, m pojechał do pracy. A ja mam jakiegos lenia... czesciowo mieszkanko ogarnęłam ale ogólnie jakiegoś doła mam:-(
O 14 jedziemy z m na zakupki, przede wszystkim dzisiaj Nadii chcialabym kupić strój do Chrztu.
Muszę kupić farbę do przedpokoju jakiś odcień brązu. Od przyszłego tygodnia biorę sie za malowanie :-Dhaha. Najchętniej to bym całe mieszkanko odświeżyła( prócz sypialni, która była malowana przed narodzinami Nadii) ... uwielbiam zmiany w mieszkanku... aha i mam zamiar kupić kolejnego storczyka ( jestem maniaczką tych kwiatów)

Joasiek - jaką łatwiznę, no coś Ty - ja bym tak chciała ślub i chrzest razem - pięknę i niezapomniane wydarzenie

Magdziarko - zdolna z Ciebie " Bestia " ja uwielbiam turkusy

No nic uciekam - zyczę kochane miłego dzionka, pogoda nie jest zbytnio sprzyjająca ale mimo wszystko życzę naj naj...:-)

reklama
witajcie:tak:

Paulina obudziła się w nocy ok 4 o dziwo:zawstydzona/y: ale na szczęście P. do niej poszedł, dał wody i zasneła... :tak: spała do 7...
Teraz juz spi od 1,5h, a mama buszuje po necie...

Pogoda okropna, dobrze, ze wczoraj było pieknie..., ale dzis nic mi sie juz nie chce:zawstydzona/y: takiego lenia mam jak nigdy, niech juz zaswieci słoneczko i przyjdzie wiosna!!!:-)

Miłego dnia zycze wszystkim mamusiom!

Do góry