reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magda szalejesz z tyi kolczykami :-)
U nas niedziela udana , śmiałam się z Weroniki bo ona liczyła na kwiatka od taty aż w końcu dostała ( z resztą wszystkie 3 dostałyśmy) i żebyście widziały jej minę - dumna jak paw :-)
Mąż zabrał nas na obiadek i było sympatycznie .
Mała była wesolutka i nawet ją w restauracji podziwiali że taka smieszka i w ogóle :-)

Miłego dzionka laseczki :-)

reklama
Cześć kobietki. My już też na nogach. Olek dzisiaj na 9:50 do szkoły. Już wyszykowany, spakowany i po śniadaniu. Ja na 12 do koleżanki lecę, m pojechał do Warszawy.tak wiec miłego

Cześć Dziewczynki :tak:

Ja już o dziwo dawno na nogach ;-) (tata zabiera się za przedpokój :-) - po rozebraniu szafy nie wiedziałam że mamy taki wieeeelki :-D ) Wczoraj nie pisałam już, bo dzień trochę męczący, ale tak pozytywnie :-) Byliśmy u małego Konradka, moja córeczka głaskała go po główce, rączce... Może za kilka miesięcy pomyślimy z m nad rodzeństwem? :zawstydzona/y: Ola wstała dziś standardowo o 6:30 :sorry2: ale po pierwszym śniadanku padła jeszcze na godzinkę, a ja z nią :tak: Ze spacerku dzisiaj chyba nici, pochmurno i zapowiadali deszcz... no trudno...
Życzę Wam miłego dnia! :tak:

ps. chciałam zapytać na wątku zamkniętym (jak to magdziara sugerowała w linku do wątku) ale go nie znalazłam... (ślepa jestem czy co? :confused:) udzielicie mi dostępu do wątku zamkniętego :sorry2:?? Jak jeszcze za wcześnie, to oczywiście zrozumiem i poczekam :tak:

Dzien Dobry

Ja dzisiaj troszkę taka wolna jestem, spotkanie u kolezanki udało się. Pojechalismy cała rodzinka, m zabawiał dzieci a ja z kolezanką wineczko i ploteczki ahh jak było fajnie, tylko jak wrócilismy i połozylismy dzieci spac to i ja padłam ....
W końcu w sobotę poszlismy z m tylko na kolację a do kina juz nie dalismy rady ale wczoraj umówilam sie z kolezanka, że w czwartek skoczymy na zakupki i do kina ...

No dobra uciekam - miłego dnia...

Dzien dobry,dzien dobry!:-)

My dzis mamy w koncu wizyte kontrolna w przychodni,taki bilans.Nareszcie dowiem sie ile Maja wazy i mierzy:-)

A dzis przestraszylam sie,bo Maja zaczela wstawac w krzeselku do karmienia!!!Fakt,ze to ikeowski,no i w nim jest tylko pas do zapiecia na brzuchu,przez ramiona nie ma.No i oczywiscie byla zapieta,a i tak sie wygramolila-dobrze,ze zauwazylam.
No i teraz nawet w krzeselku nie moge jej zostawiac.....

Witajcie kobitki:-) Wczoraj Was tylko podczytywałam i wcześniej niż zwykle poległam. Zabraklo mi trochę snu w nocy z soboty na niedzielę. Ale warto było. Naprawdę miło spędziłam te kilka godzin poza domem. I może okaże się wyrodną matką ale nawet przez moment nie myślałam o domu i dzieciach. Umówiłyśmy sie z dziewczynami, że postaramy się raz w miesiącu wybierać na takie babskie pogaduchy:-):-):-):-)
Kuba przestawia mi się chyba powoli na jedną drzemkę bo zasypia z laską ok 11 a poźniej jak go kładę ok. 15 to też szumi okropie:-D:-D:-D;-);-);-). Jutro sprobuję na południe położyć go później o ile wytrzyma i zobaczymy co będzie do końca dnia

Majeczko dobrze, że w porę zauważyłaś i nic się nie stało. Czasami wystraczy chwilka. Ufffffff

Lilianko super, że wyjście udane. nie ma o jak ploteczki z koleżanką przy lampce czegoś dobrego

Bbakania to jesteś wytłumaczona z braku odzwu na BB;-):-D Mąż był to trzeba było miło spędzić razem te krótkie chwile. Ale teraz skoro wyjechał to tak sobie myślę, że będziesz stałą bywalczynią:tak::tak::-D:-D

Joasiek widzę, że po wizycie u małego Konradka zatęsknilaś za kolejnym bobaskiem:-);-). No to teraz musisz M wziąc w obroty za jakiś czas i ......;-):-D

Magda udanego spotkania z koleżanką:-)

Kasiu widzę, że mąż nie zapomniał o żadnej kobietce w domku. A chyba najbardziej z kwiatka to Weroika się cieszyla:-)

Aniaw Witaj z powrotem na BB

reklama
Witam!
U mnie noc kiepska z 8 pobudek i na dobre wstał o 6.19 :szok: nie wiem co mu się stało poszedł spać o 20.30 spał tylko 9 godz nie licząc pobudek na ciamkanie i jednej na wydojenie cyca :confused2: cóż pierwsza nocniczkowa próba z rana była nieudana późniejsza po kaszce też nie ale chyba ok 12 standardowo zrobi :-p Jasiek niestety przestawił się jakieś 2 dni temu no i mamusia musi czuwać :rofl2:
Pogoda kiepska pada deszcz i jest chłodno
4.gif

A i zaliczyliśmy małą katastrofę zaczęłam sprzątać na górze i nagle slyszę szum myslałam, że coś z piecem gazowym ale pobiegłam na dól
woda57_(www.e-gify.pl).gif
i wpdłam w wodę szybko do łazienki a tam powódź
wodospad6_(www.e-gify.pl).gif
- pod kabiną prysznicową pękł wężyk doprowadzający wodę i zalało cały dolny korytarz :crazy: w 5 sekund :wściekła/y: dobrze, że byłam w domu i zaalarmowałam tatę ten szybko zakręcił główny zawór i musieliśmy sprzątać :crazy::wściekła/y: 5 ręczników porozkładanych żeby nie zalało salonu :zawstydzona/y: udało się opanować sytuację :tak: musiala wezwać m do domu bo trzeba było od razu dociec co się stało - wynajmujemy lokal na gabinet stomatologiczny a tam musi byc woda więc mam teraz m w domu i kupę sprzątania :wściekła/y:
36.gif
a tak się napracowałam w sobotę :wściekła/y:

U nas niedziela udana , śmiałam się z Weroniki bo ona liczyła na kwiatka od taty aż w końcu dostała ( z resztą wszystkie 3 dostałyśmy) i żebyście widziały jej minę - dumna jak paw :-)
Mąż zabrał nas na obiadek i było sympatycznie .
Cieszę się, że niedziela udana :-) 3 kobietki Twój m ma kogo rozpieszczać :-) a Weronika to mała dama :tak: z pewnościa będzie się chwalić koleżankom , że dostała kwiatka ;-)

Ja na 12 do koleżanki lecę.
Udanego spotkania, a kolczyki piękne jak zwykle :tak:

My dzis mamy w koncu wizyte kontrolna w przychodni,taki bilans.Nareszcie dowiem sie ile Maja wazy i mierzy:-)
Udanej wizyty :tak: i czekam na wieści :-D dobrze, że w porę zauważyłas dzieci sa nieprzewidywalne i trzeba miec oczy dookoła głowy :tak:

Agusia cieszę się, że wypad był udany a to, że nie myślałaś o dzieciakach wcale nie świadczy o tym czy jestes dobra mamą czy nie poprostu odpoczęłaś od ciągłmych krzyków, jęczenia i wołania mamo to mamo tamto
dzieci17.gif
dzieci31.gif
:tak: należało Ci sie kochana :tak:

miłego dnia kobietki :-D
sunny02.gif

Ostatnia edycja:
Do góry