reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!

U nas też okropna pogoda :crazy:
Byłam rano u fryzjera!!! W końcu- ostatnio byłam w listopadzie :baffled: farbowałam i podcinałam, zaszłam też do kosmetyczki- zrobiłam sobie brwi ;-) odrazu lepiej!

Ł w ogóle z roboty wrócił po 6:00 rano :szok: a ja już po 7-mej go obudziłam bo szłam na 8 do fryzjera, biedny -teraz spi, ale zaraz wstaje bo o 14-stej jedzie na base, i dziś znowu nocka, a miałam ja jechac do fitness klubu i nie pojadę, ale jutro pojadę- nie ma co! Chybaa, że go zawołają do pracy- ma dyżur tel :dry:

Bart zasnął mi właśnie- drzemka nr 2 :-)

Ja ugotowałam już rosół, także teraz chyba się polenię troszkę! A co!!! :-p:rofl2:

Miłego dnia!

Magdziarko cudowne kolczyki!!!!! kusisz nimi ;-):-)

AAA! Mata! Dlaczego nie miałybyśmy się spotkac? Jestem bardzo za!!! W końcu dlaeko do siebie nie mamy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!:-)
Magdziarko-fajne kolczyki,najbardziej podobaja mi sie czerwone i czarne,ale tez te przezroczyste kostki.....
Asiowo i Daruunia-super,ze spotkanko sie udalo.

Moja Majunia jakas marudka od jakiegos czasu....Wczoraj nabila sobie pierwszego guziolka,nad okiem.Jakis taki nieszczesliwy dzien w ogole wczoraj miala.
A ja sobie zalatwiam prace na pol etatu-zobaczymy czy cos z tego wyjdzie.Z Maja bedzie babcia.
Milego weekendu wszystkim!:-)

Hejka wieczorkiem ;-)

Ja tylko na momencik... moje dziecko właśnie zasypia a my z mężem mykamy zaraz na piwko ;-) Jak za dawnych lat :-D Chyba mam randkę z własnym mężem ;-) Mała dziś była przekochana - znów miała jedną 1,5h drzemkę :-) może jej tak zostanie :sorry2:Lecę, życząc i Wam miłego wieczorku :tak: Do jutra!

Joasiek to życzę udanego wyjścia! :-)
Bbakania widzę ze i Ty miaaałaś fajny dzień ;-)

A ja już Barta wykąpałam, nakarmiłam i już zasypia, Ł jak zwylke w robocie, a ja siedzę sobie sama :sorry2:
Dzisiaj jak Ł był chwilowo w domu to porządnie wykorzystaliśmy tą chwilkę ;-):rofl2:

No nic ja się odmeldowuje, idę odpocząc...

Spokojnej nocki!:tak:

Ja tez tylko na chwilke...
Paulina ładnie dzis spała za dnia, w ogole bawiła się sama ze sobą i laziła wszedzie za nami jak piesek:-p ale za to kregosłup troche odpoczął, bo nie musiałam jej tyle nosic...

Jutro znów wykorzystam mojego brata i przyjedzie wieczorem posiedziec przy małej jak bedzie juz spac, a my uciekamy do kina na "Kochaj i Tancz":tak:zobaczymy czy ten film taki dobry jak o nim mówią... no i przynajmniej spedzimy troszke czasu sami:tak:

Uciekam... miłego wieczoru i spkojnej przespanej nocki zycze!

Witajcie wieczorem!
Znaczy sie bedziesz mies wizytacje z inspekcja :-):-)
My już po wizytacji:-):rofl2:. Żartuję;-). Moja teściowa jest całkiem fajna. Naprawdę bardzo się stara, żeby między nami było dobrze. Tym razem kilka razy pytała i upewniała się, czy to nie kłopot, że przyjadą na dwa dni:sorry2:. Było miło. Ja jestem trochę zmeczona. Moja teściowa nie jest już najmłodszą osobą, opieka nad Krzysiem szybko ją męczy. Także poza "obsługą" gości musiałam jak zwykle zajmować się małym. Ale fajna taka odmiana, miałam z kim poplotkować:tak:. Zrobilismy też próbę i mały po raz pierwszy został na godzinę tylko z babcią. My z M niestety nie wykożystaliśmy tego czasu na wspólne romantyczne wyjście. Musialam jechać do mojego brata, obiecałam pomóc mu w zmianie opatrunku.
Jutro też do niego jedziemy, tym razem z małym. Będą też moi rodzice, także znów zapowiada się miły dzień:tak:

Bbakania, trzymam kciuki za Twoją pracę.

Daruunia, Asiowo- gratuluję udanego spotkania:tak:. Mam nadzieję, że mi też kiedyś uda się spotkać z jedną z "okolicznych" mam. Z tego co pamietam, Magdziarka też czesto bywa w Warszawie, buszuje po sklepach w mojej okolicy...może kiedyś uda się spotkać na małą kawę:-).

Miłego wieczoru

Ostatnia edycja:
reklama
dobry wieczór!!:blink::blink::blink:
sama nie wiem od czego zacząć????:dry::confused:
może poczytam zaległe wątki?????tak dawno mnie nie było,brak internetu w domu, to jak brak ręki,choc jest co robić:tak::tak:

Do góry