reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej!

Aniaw fajnie że zajrzałaś ;-)
Mata qrcze, a może dzisiaj Dobrusia ładnie nockę przespi? Życzę tego z całego serducha!
Lilianko fajnie, że zakupy udane;-)

A ja jestem już jakiś czas w domu :-:)crazy::baffled: Ł oczywiście wezwali do roboty i musiałam szybko przyjechac do domu z tego klubu :dry: pocwiczyłam tylko z 1,5 godziny, a miałam zamiar tam siedziec do wieczora... ehhh... no i teraz standardowao siedzę z Bartutem, a Ł w robocie- cudna niedziela! Dzień kobiet... :dry:
Jutro z rana o 8 pojde znowu do tego klubu, bo Ł ma 14-stą do roboty także może jutro uda się dłużej pocwiczyc :baffled:

Miłego popołudnia, a już w sumie wieczorku ;-)

reklama
Jestem!
Ale miałam wczoraj z rana spontaniczną wyprawę. Tuż po sniadaniu w auto i do mamy. Olek mi przykazał do babci nie dzwonić i nic nie mówić , że jedziemy. Tak też uczyniłam i musieliśmy na babcię czekać 2 godziny bo była na zakupach:-D. Dobrze że sąsiadka zawsze ma klucz zapasowy ..bo tak byśmy w aucie przesiedzieli.
Dzsiaj wróciliśmy z kopytkami wołowinką z sosem i naleśnikami - bedzie obiad na 2 dni...a i jeszcze pyszny serniczek od babci dostaliśmy. Było miło zobaczyć się z mamą bo mimo niecałych 100 km nie widujemy się czesto.

Widzę że niediela się udała z obiadkami ;-)

Ja chyba zaraz mykam pod prysznic, Bart śpi, Ł w robocie-komedia!!! No i co tu robic........................:confused::dry:

Wszystiego dobrego moje drogie :-D:-D małe i duże kobietki czyli mamusie i coreczki:-):-):-):-):-):-)
Darunia widzę że masz super siłę i chęci do cwiczeń-gratulacje:tak::tak:
Madziarko,chciałam wrzucić kilka zdjęć do wątku zamknietego,ale nie mogłam tam wejść:-:)-(czy była jakas weryfikacja :-(wprawdzie przez tydzień nie bede miala znowu kompa, bo mąż zabiera i wyjeżdza na tydz, ale myśle ze potem sie rozkręce na dobre:tak::tak::tak:
Mata z tego co wyczytałam tokarmisz cycem, ale to na innym watku

Aniu z tego co pamietam nie blokowałyśmy Ci dostępu - blokowałysmi kilka osób, które dawno nie zagladały ale Ciebie sobie nie przypominam. Odkopię listę z dostępem i napiszę ci tak na 100% a może agusia coś pamięta?

Ok już spoarwdziłam nie masz dostępu. Nie pisałaś nic od lipca więc uznałyśmy, że nie chcemy, aby ktoś kto się nie udziela nas podczytywał. Stało sie tak z wieloma dziewczynami Snoopy, Kacha381 itp.
Co teraz decyzja należy do dziewczyn

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Wszystkiego naj w dniu naszego święta
milosc132.gif

Wszystkiego najlepszego dla Marysi
kubus_puchatek22.gif

Ja miałam pracowitą sobotę ale udało mi się ogarnąć dom :tak: zrobiłam wieczorem rogaliki na niedzielę do kawki ;-)

Asiowo mam nadzieję, że film się podobał :tak:
AniaW fajnie, że wróciłaś :-)
Lilianko szalejesz z tym malowaniem :rofl2: brąz powiadasz... ja uwielbiam przemeblowania, malowanie itp. jak się zmienia coś na lepsze :tak:
Magdziarko ale miła niespodzianka :-) kopytka, sosik :-p już mi ślinka cieknie :rofl2:
Marlenko ja jeszcze nie oglądałam tego filmu :-( żałuję, bo jest podobno świetny :tak:
Darunia dobre i 1,5 godz szkoda, że m musiał iść do pracy :-(
Mata współczuję nocy ale poweim na pocieszenie, że moje są podobne (powoli się przyzwyczajam) :baffled:

ok,;-)kompa i tak bede miala ponownie za tydzień,:-(
od wakacji nie mialam dostępu- w domu -do internetu,niestety tak wyszło,:-(
ale mysle ze ponownie bardzo miło i sympatycznie bedzie z Wami porozmawiac:tak::tak:
do zobaczenia w przyszłym tygodniu,pozdrawiam jeszcze raz;-)

reklama
Do góry