reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Wpadłam się pochwalić...
Własnie zostałam ciocią slisznej Oleńki:-) Asia wymęczona, bo od 12 sie meczyła...
Malutka waży 3 kg i ma 51 cm:-)

Ja jednym okiem oglądam Housea i klikam na dobranoc. Byłam w szkole , zebrałam troszkę kaski na wycieczkę a w domku Ola nie chciała zasnąć - odkąd się pochwaliłam że mam wieczory dla siebie to jest na odwrót :rofl2:
Daruunia zróbcie sesję zdjęciową ze spotkanka :-D
Asiowo gratulacje dla bratowe i w ogóle - fajnie macie z tymi maluszkami - tu jeden a teraz drugi
Marlenka - spać - miałaś się oszczędzać i odpoczywać :-)

Oj dziewczynki nie próżnowałyscie przez cały dzień. Normalnie szok ile zdążyłyście nadrukować:szok: Ja w skrócie, spacerek zaliczony, aerobik odbębniony;-) umówiona jestem z dziewczynami na sobotę na imprezkę i już nie mogę się doczekać:-):-):-):-)

Kasiu ja też nie mogę chwalić Kuby, bo zaraz wszystko mu się odwraca, ale czasami to już nie mogę wytrzymać, żeby się nie pochwalić;-):-D:-D:-D

Asiowo gratuluję z całego serca zostania ciocią. No i szykuj się kochana na wyprawę w odwiedzinki do naszej koleżaneczki. Uściskaj Bartusia:-):-):-)

Daruunia śliczny avatarek. Życzę udango spotkania z Asią i czekamy na relację.

Marta oj to u ciebie w rodzince tez wysyp dzidziusiowy:-) będzie. U mnie w lipcu szwagierkai na tym narazie koniec

Bbakania jak czytam Twoje posty to gęba sama mi się uśmiecha. Normalnie patrząc na obrazki, caly stres i newrwy przchodzą czasami w ogole, czasami na chwilę ale pomaga.

Magdalenkakol Ty zdolna Bestylko:-) tak ukrywać się ze swoim talentem. nie ładnie oj nie ładnie

Monik mam nadzieję że po mizianiu a małym humorek powrócił i samopoczucie sie poprawiło chociaż odrobinkę.

Witajcie późnym wieczorem!
Ogarnęłam już mieszkanie i ugotowałam obiadek na jutro...jutro przyjeżdża teściowa i porządek musi być ;-):-):rofl2:. Dobrze, że mały ładnie zasnął po kąpieli.

Aniknulka, najlepsze zyczenia dla Jasia. Mam nadzieję, że wkrótce da Ci odpocząć. Mi ostatnio udaje się jako tako ogarnąć mieszkanie. Znalazłam sposób na Krzysia. Najpierw go wymęczę na dywanie...ganiamy się, gilgoczemy itp. A jak już jest taki wybiegany to wsadzam go do wózka, daję zabawki- wózek ciągnę wszędzie za sobą. mały gryzie gryzaczki i tylko patrzy co ja robię, a ja sprzatam, gotuję itp. Ale kosztuje mnie to dwa razy więcej energii i czasu.

Zaczęłam chodzić na warsztaty dla rodziców, trwa to 10 tyg. I tam Pani psycholog mówi jak rozmawiać z dziećmi, jak karać i takie tam pierdoły.
Fajny pomysł. Ja nie potrzebuję kursu...bliska kuzynka mojego M jest psychologiem:blink:. Niestety często jak z nią rozmawiam mam wrażenie, że cały czas mnie analizuje:sorry2:. Ale tak ogólnie fajna z niej dziewczyna:tak: Udanego spotkania w sobotę:tak:

Asiowo, Daruunia- udanego spaotkania:tak:

Magdalenkakol, śliczne koszyczki. Kiedyś babcia uczyła mnie szydełkowania i robienia na drutach, ale dawno już zapomniałam. Za to nadal uwielbiam haftować. W ciąży trochę poszalałam z igłą. Ostatnio trochę brakuje mi zapału:zawstydzona/y:

Bbakania, my też dziś nie pospacerowaliśmy...wiało strasznie. Wogóle dziś spacer mieliśmy z przygodami. Najpierw coś się pomerdało z windą, przyjeżdżała o jedno pietro wyżej. Jak ja wezwałam na 8, to zatrzymała się na 9:baffled:. Zostawiłam wózek, małego pod pachę, wsiedliśmy na 9, po drodze zabralismy wózek z naszego pietra. Ale ponieważ winda nadal źle działała, zatrzymała się na 1 i musiałam schodzić z wózkiem schodami:dry:. Już na dworze po 5 min spaceru mój mały zrobił wielkie kupsko. Wróciłam do domu, przewinęłam...ale już nie miałam ochoty wychodzić. I tyle pospacerowaliśmy:sorry2:

Spokojnej nocy!

reklama
Witajcie kochane!
Dzisiejszy dzień troszkę lepszy do wczorajszego ale mały nadal mnie nie odstępuje rząda uwagi i noszenia na rączkach :tak:

Dziękujemy z Jasiem za życzenia :-D rośnie mały terrorysta :-) Dziękuję również za słowa wsparcia :-D

Asiowo gratuluję dumna ciociu :-D i życze udanego spotkania z Darią :-)

Darunia najważniejsze, że zakupy udane :tak: śliczny Avatarek :-)

Bbakania Twoje obrazki są rewelacyjne :-) od razu buzia się uśmiecha :-)

Monik ja też mam czasem zły dzień ale pamiętaj jest nas tu wiele i każda rozumie i pocieszy ;-) mam nadzieję, że jutro będzie lepiej

Magdziarko podziwiam Twoja energię :tak:

Magdalenkakol śliczne koszyczki widzę, że macie z Matą podobne zainteresowania i zdolności :-)

Życzę spokojnej nocy :-D

Do góry