reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie późnym wieczorem!
Ogarnęłam już mieszkanie i ugotowałam obiadek na jutro...jutro przyjeżdża teściowa i porządek musi być ;-):-):rofl2:. Dobrze, że mały ładnie zasnął po kąpieli.
Znaczy sie bedziesz mies wizytacje z inspekcja :-):-)

Witajcie. U nas nocka jak to nocka jedna pobudjka a wyciagniecie butli. Jednak ie narzekam inni maja gorzej. Pogoda tez taka sobie. Moze sie wyklaruje Jedna dobra wioadomosc to juz nie wieje. Musze zaraz zabrac sie za gotowanie obiadku dla Wojtka i lekkie ogarniecie mieszkania.

reklama
Witacjie!

Asiowo gratulacje dla bratowej! No i dla Ciebie- ciociu :-)

A my juz na nogach, Bart bawi się z tatą który zaraz wychodzi do pracy, a ja muszę się ogarnąc, mieszkanko i muszę jakąś sałtkę niskokaloryczną zrobic- Asiowo na diecie :-) zreszta ja tez jeszcze sie męczę ;-)

Miłego dnia dziewuszki! Napewno napiszemy jak spotkanie sie udało i ja dzieciaczki na siebie reagowały ;-)

witajcie:tak:

Dziekuje za gratulacje..., ale ja sie ciesze, ze Paulinkia ma kuzynke, do tej pory sami faceci się rodzili w tej rodzinie:-p

My sie tu zbieramy, P. pojechał do firmy i za godzinke po nas bedzie:-) Mam nadzieje, ze mała wytrzyma do tego czasu, zeby w aucie sie drzemneła...:tak:

Zamelduje się po powrocie:tak:
Miłego dnia!

Wszystkiego najlepszego dla Martynki-dziewczynki z okazji 8mcy:-D

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia z okazji 9mcy:-D

Witam kochane:-)

Nocka ok cala przespana tylko do 6;-)teraz popijam kawunie i podczytuje co tam u Was,Kasiau dziekuje za troske kochana ;-):tak:

Kasiau,a gdzie Wercia jedzie na wycieczke?:-)

Asiowo,Darunia zycze Wam milego dnia,slicznej pogody i cudnego spacerku:-)

Milusiego dnia dla wszystkich mamus i dzieciaczkow:-)

Tynia, Kubuś wszystkiego naj maluszki :-)

witam i ja ;-)

Asiowo gratulacje dla bratowej :-)
Darunia i Asiowo czekamy na reację ze spotkania :tak:

Joan-na a to wczoraj miałaś niezłe przygody i z windą, i ze spacerkiem :baffled: mam nadzieję, że dzisiaj juz wszytsko będzie tak jak ma być ;-)

Magdalenkakol o 7 już do garów :szok: podziwiam, bo ja o tej godzinie to się zasanawaim co zjeśc na śniadanie i zazwyczaj brak pomysłu na obiad jeszcze :zawstydzona/y:

U nas nocka fajna, mała tylko raz ciamkała :tak: ale po 23 już ją wzięłam do nas, bo sie strasznie wierciła w łóżeczku, a mi się nie chciało co chwile do niej wstawać, a tak ładnie juz spała do 5.40 :tak: ale potem pobudka na dobre :baffled: dobrze, że mąż ją przejął, a ja te pół godzinki mogłam sie jeszcze wyciągnąć w łóżku :-p teraz z wielkimi pretensjami zasnęła...
u nas szaro-buro, paskudnie, deszcz wisi w powietrzu i chłodno... mam nadzieję, że chociaż później słonko się pojawi i wyskoczymy na spacerek, bo dzisiaj może byc marudny dzień :dry:
Dobrusia się taka przylepa robi, że szok... chwilę się pobawi sama, ale zaraz maszeruje do mnie, ciągnie mnie za nogawkę i mówi maa - aaaaaaaaaaaaaa i musze ją brać na kolana :rofl2: ciżko cokolwiek z nia zrobić :baffled: no i jak widzi tatę to wryk i nie chce sie juz z ni bawić, tylko mama i mama :sorry2:

miłego dzionka :-)

Hej dziewczynki!!!!

Najlepszego dla Martynki i Kubusia!!!

Marlenka mam nadzieje że lepiej się czujesz!

Mata mam nadzieje że pogoda u Ciebie się poprawi! U nas miał dzis padac deszcz a jest cuuudne słoneczko i ciepło, pewnie wyskoczymy na spacer! :-)

Bbakania no to miałaś wesoło w nocy- mam nadzieje że Twoja kruszynka nie bedzie regularnie wariowac w nocy :tak:;-)

A ja czekam na Asie i Paulinke, Bart wstał właśnie, zjadł i tez czeka ;-)

Miłego dnia!!!

Witajcie!!!
U nas bez zmian!!Wiktorek marudek,depresji ciąg dalszy:-(!!W dodatku pokłóciłam się z mężem,musiałam się na kimś wyżyc:wściekła/y:,a tak ciężko mi przychodzi przepraszanie:no:.Mam okropnego lenia.Niedługo przychodzi moja ciężarna koleżanka a w mieszkanku mały nieład:blink::-)Bedzie miała dziewczynkę.To głupie, ale trochę jej zazdroszczę,bo mój Wiktor przez 8,5 miesiąca był Laurą!!!Chyba nie do konca się z tym pogodziłam ,że pożarł ją w brzuszku:-D:-D:-D:-D:-D:-DOczywiście kocham go najbardziej na świecie!!!!
No trochę sobie popisałm i chyba mi humorek powraca!!!:-)

MIŁEGO DNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DZien Dobry

Najlepszego dla Martynki i Kubusia !!!
014.gif
032.gif

Daruniu i Asiowo życzę udanego spotkania!!!
Asiowo gratki dla bratowej
040.gif

Bbakania u mnie to samo w nocy, Nadia obudziła sie o 4 i gadała do siebie, a później stanęła i na nas wołała, wzielismy czorta do łózeczka i spalismy prawie do 8.
Mata widzę, ze Dobrusia juz lepiej śpi w nocy...

Dzisiaj załatwiamy menu na Chrzest i dokumenty do kościoła musimy zawieżć. U nas pogoda przygnębiająca... ehhh i tak juz czuć wiosenkę, mucha mi wczoraj w sypialni bzyczała:-D hihi

No dobra uciekam do obowiązków - Miłego... aaa i moze dzisiaj do kina wyciągnę m na Kochaj i Tańcz...

reklama
Hej dziewczyny!:-)
Wszystkiego naj naj dla Martynki i Kubalka!:-)

Monik-mam nadzieje,ze depresja przejdzie i ze maz bedzie wyrozumialy.A nie masz z kim zostawic Wiktorka,zeby gdzies wyjsc i sie zrelaksowac?

Asiowo-gratulacje dla dumnej Cioci oraz dla Rodzicow!:-)
A ja czekam na porod siostry M-ma termin na jutro,a w sobote odszedl jej juz czop sluzowy i miala 1cm rozwarcia:-)Wiec to juz bliziutko:-)

Majuska dzis sciagnela mi serwete z lawy,na ktorej byly 2 szklanki i talerz-no i oczywiscie wszystko sie potluklo i musialam brac sie z rana za odkurzanie.Na szczescie Majunia sie nie zdazyla skaleczyc.Myslalam,ze chociaz a to wystraszy i nie bedzie juz ruszac,ale nie-upodobala sobie sciaganie tej serwety (tylko juz niczego na niej nie stawialam).

Do góry