reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Cześć :tak:

Ostatnimi czasy wyszło że witam się w południe ;-) ale jakoś tak nam ranki szybko mijają...:-) Olcia dziś spała przepięknie, tylko oczywiście nad rankiem ze dwie pobudki i wstała standardowo o 6:30, potem męczyła rodziców nawoływaniem, a dokładnie krzykiem "tata", "dada" i "ej" :-D Zjadła ładnie mleczko pospała jeszcze z mamusią godzinkę ;-) Po 10 miałyśmy niespodziewanych gości - przyjechała moja rodzinka - ciocia, wujek i kuzynka, porozpuszczali troszkę Olę ale moje dziecko uwielbia takie zainteresowanie swoją osobą. Niedawno wyszli, a ja zaraz zabieram się za obiadek dla małej (dla nas mam wczorajsze pyszne kopytka po włosku :-)) Potem może na spacerek, a po 16 przyjeżdża mój tata na tydzień :-D Pomoże trochę przy remoncie przedpokoju (w środę montujemy szafę, więc trzeba zrobić małe malowanko :tak:) Lecę, wpadnę do Was później :tak:

Wszystkiego naj dla Martynki i Kubusia :-)
Maajka - dobrze że małej nic się nie stało :tak: może lepiej tą serwetę ściągnąć? ja mam takie bambusowe tacki i też kilka razy małej zdarzało się ciągnąć... teraz mam na to baczenie :zawstydzona/y:
Liliana - owocnego załatwiania ;-)
Monik- oby humorek wrócił na dobre :tak: dziś przecież miał być lepszy dzień :-D
Daruuunia, Asiowo - pewnie gadacie teraz jak najęte :-D a dzieciaczki szaleją ;-)
Mata - moja też coraz większa przylepka, ale ja się akurat z tego cieszę, bo mam raczej dziecko które za czułościami nie przepada, a teraz buzi dostaję coraz częściej :-D

Bbakania spokojnie, jesli kierownictwo jest zadowolone z Twojej dotychczasowej pracy, to nie będzie chciało zwolnić dobrego pracownika :tak: a nawet jak zwolnią, to w końcu Warszawa, na pewno cos znajdziesz :tak: u nas na zadupiu nadal sporo ofert pracy to i w Wa-wie pewnie też ;-)

Ja prawie po studiach pracowałam przed ciążą za 600 zł miesięcznie w księgowości :zawstydzona/y: złożyłam wymówienie, bo szef hmmm... delikatnie mówiąc to gbur... ale nie żałuję zarówno pracy tam (bo dużo się nauczyłam) ani tym bardziej nie mam wyrzutów, że po pół roku pracy zaszłam w ciążę i ginek wysłał mnie na zwolnienie, bo dawałam z siebie wszystko (dziewczyna, którą zastapiłam brała pracę do domu i zostawała pogodzinach, a ja w połowie miesiąca byłam obrobiona, pomagałam innym i jeszcze dokładali mi obowiazków:dry:).
Jak mała będzie w stanie dłużej wytrzymać bez cyca, to zamierzam szukac intensywnie pracy i nawet niekoniecznie na interesujących mnie stanowiskach, tylko w konkretnej firmie, żeby ewentualnie potem próbowac sie wbic wyżej ;-)
ale jestem dobrej myśli :tak: a jak nie, to może wystartuję z własnym biznesem :confused:

Witam!
sg21.gif

Wszystkiego najlepszego dla Martynki-dziewczynki z okazji 8 m-cy
ChomikImage.aspx

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia z okazji 9 m-cy
ChomikImage.aspx

Jasiek zalicza drzemke nr 2 i mam nadzieję, że troche pośpi. Noc koszmarna
crrtytry.gif
nie pamiętam ile razy wstawałam ale chyba duuuużo bo nad ranem ból głowy i zaropiałe oczy
10.gif
niestety poranna kawa nie pomogła ale drzemnelam sie 30 min przy Jaśkowej drzemce nr 1.

U nas pogoda taka sobie tzn. pochmurno, wieje wiatr ale nie pada - to jakies pocieszenie nie lubie deszczy chyba, że latem i po skoszonej trawie.
Obiadek już przygotowałam
kucharz.gif
- śledzie w cieście naleśnikowym ziemniaczki i muszę do tego wymyśleć jakąś surówkę.

Monik mam nadzieję, że humorek sie poprawił a co do nastrojów to ja też mam humorki i m jest baaaardzo wyrozumiały (chyba idzie @) a tak na marginesie jeśli Twój m ma wolne weekendy to zostaw małego i wyskocz na godzinke lub dwie wyszalej się po sklepach (nawet jak nic nie kupisz to przy najmniej pooglądasz) :tak:

Bbakania tak jak pisze Mata pracujesz długo, masz doświadczenie i wątpię żeby Cię zwolnili szkoda tracić dobrych pracowników a poza tym wyraźnie powiedziałaś że wracasz - jeśli chcesz być spokojniejsza a masz dobry kontakt z kierowniczką to może zapytaj jaka jest Twoja przyszła sytuacja?

Darunia, Asiowo pewnie już po spotkaniu - lub jeszcze w trakcie- mam nadzieję, że dzieciaczki dały Wam odetchnąć i nie przeszkadzały w pogaduszkach :-)
16.gif

Mata cieszę się, że Dobrusia dała Ci się wyspać ;-) a jak tam pisanie pracy?

Joan-na mój Jasio po 10 min byłby już znudzony nawet jakby szalał 2 godz na dywanie - niestety to wulkan energii
3133.gif
- z jednej strony bardzo się z tego cieszę, bo miło widziec dziecko ciekawe świata ale z drugiej czasem to przeszkadza szczególnie teraz gdy mam chory nadgarstek - jednak nie poddaję się staram oszczędzać rękę obciążająć drugą ale coś za coś :-p

Ma wolne,ale wtedy ja pracuję!!!:-:)-:)-(Do sklepów w tym miesiącu mam już wstęp wzbroniony ze względu na moją chorobę-zakupoholizm:-D:-D:zawstydzona/y::wściekła/y:
Dzięki dziewczątka za miłe słowa!!!Już mam lepszy nastrój!!!Nie ma jak to sobie poplotkowac;-)!
Wiktorjo śpi dzisiaj jak zbity aż się martwię,u niego takie spanie bardzo rzadko się zdarza!!!:baffled:
Ide oglądac modę na sukces:-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Wpadłam tylko na chwilę!!! Muszę Barta uspic bo chyba sie zakochał i nie chce mnie słuchac :-D

A więc spotkanie bardzo udane!!!! Nie mogłyśmy się nagadac :-D dzieci fajnie na siebie reagowały- Paulinka taka zalotna modeleczka że szok!!! Bart oczarowany Paulinką! ;-)
Byłyśmy na długim spacerku- Asia musiała troszkę pobiegac z wózkiem (jak Mata ;-)) żeby Paulinka zasnęła, ale w końcu udało się :tak: Miłam tez okazje poznac męża Asi- bardzo przystojny i przesympatyczny facet ;-):-) tak nam szybko zleciał czas że same byłyśmy w szoku :-)
Zdjęcia na zamkniętym będą pozniej, bo ja ofiara losu zrzuciłam je na kompa, z aparatu usunęłam i teraz nie mam zielonego pojęcia gdzie są te zdjęcia :no: no przeszukałam kompa zgóry na dół i nie ma... :confused::dry: zaraz Ł przyjedzie to poszuka, może znajdzie... a jak nie to Asia też ma zdjecia- na szczęście... :tak:

Oki lece do Barta! Buziakki!

Do góry