reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a ja własnie wróciłam umęczona z aerobiku, ale było warto:-) Jutro beda mega zakwasy:-D ale jak dobrze było na chwilke wyjsc z domu i zapomniec o wszystkim:tak:

Darunia, wytrzymaj jeszcze troszke...! Ok 11 jestesmy u was:tak:

Lece pod prysznic, karmi juz czeka i pogadamy se troche z P.:tak:a jutro z rana ruszamy do Krakowa:-) juz sie nie umiem doczekac...
Może skumamy już Barta i Paulinke i bedzie pierwsza miłosc:-D

Miłego wieczoru Kochane...

reklama
Musze poszukac fajnego wzoru na sweterk dla Wojtka. Obojetnie czy na szydelko czy druty.

zerknij może cos fajnego znajdziesz
Picasa Web Albums - Nalan HOBİ - Revue Tricot ...#
Picasa Web Albums - Nalan HOBİ - Layette Naiss...#
Picasa Web Albums - Ram - BERGERE Franc...#
Picasa Web Albums - Ram - Tejer la Moda 6#
ale dla dziewczynek jest o wiele więcej ;-) mi się marzy komlecik kapelusik, sweterek ażurkowy i sukienka, dla małej oczywiście ;-):-D

A w ogóle zapomniałam napisać, ze własnie rodzi się mój chrzesniak albo chrzesniaczka:-) bratowa leży na porodówce i się meczy biedna... ciekawe kiedy bedzie maluszka juz miec przy sobie:tak:

Hello kobietki :-)

Kurcze z tym wiatrzyskiem - ciekawe jak u mnie, bo ja sie właśnie wybieram na spacer...
I jak spacerek? U nas też był spory ale w miarę ciepły i mała spała na spacerku jak zabita :-D

Muszę się trochę pożalic!!!!!!!!Lapie mnie mała depresja:-:)-:)-:)-(
IDZIEMY SIĘ Z SYNECZKIEM MIZIAC MOŻE NAM SIĘ POPRAWI:-)
Przytulanko dobre na wszystko :tak: Ja też mam czasami złe dni... ale już się przyzwyczaiłam i wiem że miną :tak:Jutro będzie lepszy dzień!!! Głowa do góry :-)
I miło Cię znów widzieć na bb :-)

Ja sie wzielam za robienie wielkanocnych koszyczkow Zrobilam juz 3i pol Musze je ejszcze wykonczyc i usztywnic Pochawle sie teraz tymi co mam juz zrobione.
Piękne koszyczki :tak: Aż mi głupio że ja mam zawsze do takich rzeczy słomiany zapał :zawstydzona/y: i jakby nie patrzeć też dwie lewe ręce :-p

\ja sie zbieram, zbieram i zebrac nie mogę :sorry2: dzisiaj konczyłam napinani eserwetek dla kuzynki i zabrałam za kapelusik dla małej na wiosne, bo normalnie nic fajnego dla niej nie mogę znaleźć :dry:
A jak Twój mei tai Kochana?? ;-) Bo ja czekam w kolejce... :-p
Aaaa i zrobiłam dziś Twoje kopytka po włosku ;-) pyyyycha :tak: tylko mój m szukał w nich mięsa :-D :-D :-D jak zwykł mówić "dzień bez mięska-dzień stracony"

Ł dzwonił że wróci koło 4 rano, a na 8 znowu do pracy- porażka
nie mam słów... smutno tak, cały dzień sama... idzie zwariowac, dobrze, że jutro Asia z Paulinką wpadną ;-)
Biedne jesteście z tymi m :zawstydzona/y: Aż mi głupio że ja czasami marudzę jak mój wyjdzie z pracy godzinę później, co zdarza się rzadko... i nie wyobrażam sobie że mógłby pracować na wyjeździe i widywać się z nami weekendowo... chyba bym świra dostała :sorry2:
Miłego spotkanka, czekamy na wspólne relacje....

a ja własnie wróciłam umęczona z aerobiku, ale było warto:-) Jutro beda mega zakwasy:-D ale jak dobrze było na chwilke wyjsc z domu i zapomniec o wszystkim:tak:
Kurcze, ale masz fajnie :tak: Ja nadal szukam czegoś w pobliżu... tak mi już ruchu brakuje, że szok :baffled:

Moje dziecko cały dzień domagało się mojej uwagi, troszku też popłakała, ale ja na zęba się już nie łudzę - wylezie kiedy ma wyleźć ;-) Obecnie ani widu ani słychu, więc jej marudzenie to raczej humorki (po mamusi ;-)) Na szczęście dała mamusi obiadek ugotować więc źle nie było :tak: Spacerek zaliczony i dzionek udany :-D
Lecę poczytać co tam na innych wątkach :tak: Zajrzę do Was w przerwie Housa ;-) Pa!

ale dla dziewczynek jest o wiele więcej ;-) mi się marzy komlecik kapelusik, sweterek ażurkowy i sukienka, dla małej oczywiście ;-):-D
Dziekuje.Ja musze zerknac bo mam w domu gazetke moze jest cos ciekawego najwyzej bym ci skserowala i wyslala. noo alebo skana zrobila ale ja jestem len i wole ksero
Asia zazdroszcze ci tego aerobicu mi tak brakuje ruchu ze szok. noo ale nie mam z Kim Wojtka zosatwic.
Asia Darunia zrobice fotki ze wspolnego spotkania

Moj Wojtek wykapany najedzony przewala sie po lozeczku

A w ogóle zapomniałam napisać, ze własnie rodzi się mój chrzesniak albo chrzesniaczka:-) bratowa leży na porodówce i się meczy biedna... ciekawe kiedy bedzie maluszka juz miec przy sobie:tak:

Ale u Ciebie w rodzinie poród za porodem :szok: trzymam kciuki za bratową oby było szybko i bezproblemowo:tak:

a i u mnie duuuuużo się będzie działo, szwagierka ma termin na koniec czerwca, kuzynka i druga kuzynka (ale taka siódma woda po kisielu;-)) na połowe lipca i wczoraj sie dowiedziałam, że kolejna kuzynka jest w 2 miesiącu ciąży, więc na październik się szykuje kolejne bobo :tak:

A jak Twój mei tai Kochana?? ;-) Bo ja czekam w kolejce... :-p
Aaaa i zrobiłam dziś Twoje kopytka po włosku ;-) pyyyycha :tak: tylko mój m szukał w nich mięsa :-D :-D :-D jak zwykł mówić "dzień bez mięska-dzień stracony"

co do mei taia... myszkuje po allegro za jakimiś fajnymi tkaninami, łudziłam się, że w sobote podskoczę do miasta i tam coś wygrzebię, ale sobotkę spędzam w domku... no jeszcze z tydzień sie przemęczę :dry: ale potem biore się ostro do roboty :tak:
cieszę się, że gniotki smakowały, a co do mięska, to chyba możnaby było jakieś mylące (tzn. mielone ;-)) wrzucić:tak: mój mąż w zasadzie bez mięsa by się obył (jedynie piersiatka z kurczątka, schaboszczak i kurczak pieczony, ale i to nie za często :sorry2:) więc przede wszytskim kuchnia jarska u nas :-p

Dziekuje.Ja musze zerknac bo mam w domu gazetke moze jest cos ciekawego najwyzej bym ci skserowala i wyslala. noo alebo skana zrobila ale ja jestem len i wole ksero
Dzięki, ja już picassę dokładnie wertuję i tyle mam wzorów, że nigdy wszystkich nie przerobię :sorry2: ale jak coś ciekawego znajdziesz, to tylko mi napisz nr gazety, na pewno znajdę w necie:tak: ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Asiowo no to trzymam kciuki za bratową! ;-)

Joasiek widzę, że i Twojej dziecię wymagające dzisiaj... ehhh na szczęscie kończy sie ten dzień ;-)

Bart wykąpany, najedzony jeszcze się "bawi" bo wstał niedawno :dry: a ja chciałam troche odpocząc, isc pod prysznic i narazie sie to nie zapowiada... :dry:

Ale Wam fajnie
013.gif
z tym spotkaniem !! A tak z ciekawości to spotkałyscie sie juz kiedys wczesniej? (jesli można wiedziec :zawstydzona/y:;-))
A co do pierwszych miłości...kto wie?! Nigdy nic nie wiadomo :-)
milosc97.gif
:-D:-D:-D.

Miłego spotkania Wam życze dziewczyny.

Spotykamy się pierwszy raz:-)

reklama
Do góry