reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie. ja juz dokonczylam kawusie Mialam wejsc wczesniej na bb ale kolezanka zadzwonila i tak zlecialo 40 min.:0
Moj syn spal cala nocke Ostatnio ma czesto takie przeblyski . teraz rzadzi na dywanie.
Dziewczyny fajnie mcie ze mozecie sie spotkac.

reklama
Witam i ja :-)

Aniuknulka każda z nas ma czasem ciężki dzień, a kto jak kto, ale ja Ciebie doskonale rozumiem, bo podobną marudę mam w domu :sorry2: ale dla pocieszenia mała od jakiegos czasu zrobiła sie bardziej samodzielna, potrafi sie sama zabawić i to dla mnie duża ulga... najgorzej z obowiązkami domowymi, bo tez jestem w tyle, ale się nie przejmuję... mieszkanko sprzątam porządnie raz w tygodniu a na bieżąco to podłogę zmiatam i czasem przecieram jak jest mocno brudna :zawstydzona/y: naczynia najczęsciej myje co drugi dzień, bo na małe ilości sie nie opłaca wody lać ;-) prania nie prasuję na bieżąco, pralke puszczam jak mus i jakoś da radę tak żyć ;-):-D najważniejsze, że nie latam z językiem na brodzie, bo juz całkiem by mi sie akumulatory wyczerpały :tak:

Jasio wszystkiego naj rozrabiako :-D

Asiowo gtauluje zgubionych kg i trzymam kciuki za następne :tak: ale masz fajnie z tym spankiem Paulinki... może i ja sie w końcu doczekam przespanych nocek, ale na razie sie nie zapowiada... mała wczoraj wieczorem wsunęła 160 ml kachy, potem pociągnęła cyca a i tak się obudziła na cyca koło 12, nie licząc wczesniejszych z 5-6 przebudzeń to na smoka, to na przekrcenie sie na druga stronę :baffled: w nocy podobnie sie wierciła, ale pospala za to do 7, więc nocka nawet nawet

Agusia ale Ci zazdroszczę tego wyjścia :zawstydzona/y: ale chyba i ja gdzies w końcu w którąś sobote wyskoczę, może umówię się ze stara paczką z liceum (z 4 lata się nie widziałysmy razem :szok:)... chciałam sobiee wyskoczyc w tą sobote, ale okazało się, że nasza kolej sprzątania kościoła... jeszcze zobacze na którą ;-)

u nas wieje okrutnie, ale i słoneczko i 10 stopni więc chyba wybiorę sie na spacerek :tak: moja marudka odpadła niedawno, ciekawe ile pośpi :dry:

miłego dzionka:-)

Paulina drzemneła się przed chwila 30 min, a zawsze spi conajmniej 1,5h:zawstydzona/y: zaraz zjemy kaszke i idziemy na spacerek, bo pogoda wymarzona, bezchmurne niebo, cieplutko... super:tak:

Darunia... przyjezdzamy jutro:-)

Mata, współczuje nocek... mi juz sił brakowało...
Podziwiam was razem z Anią... i wierze, ze niedługo dzieciaczki beda juz pieknie spac:tak:

CZESC DZIEWCZĘTA!!!
Nie pisałam,bo zmienialiśmy operatora i aż tyle dni musieliśmy czekac na połączenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!Ciężko tak bez internetu, chyba jestem uzależniona:no::-:)-)!!
Wiktorek dalej bezzębny i dalej okropnie marudny, a w dodatku przestał przesypiac nocki :-(!
Dobrze, że chociaż pogoda ładna:-):-):-),możemy sobie spacerowac i spacerowac i jakoś dzień z marudką zleci!!!!

Witajcie!

Asiowo bardzo się cieszę, że jutro sie zobaczymy!

Mata dobrze by było gdybyś w końcu gdzies wyszła! Nalezy Ci się to! :tak:

Właśnie robie obiad, byliśmy na spacerku, ale takie wiatrzysko, że szybko wróciliśmy, jakby Ł jakimś cudem wyszedł z pracy planowo to wybrałabym sie do tego klubu fitness!!!!! Bo mam jeszcze karnety- które działają! Ale czy wyjdzie normalnie... oto jest pytanie?
Bart zrobił właśnie siusiu na nocnik ;-)

Muszę się trochę pożalic!!!!!!!!Lapie mnie mała depresja:-:)-:)-:)-(Chciłabym oddac komuś Wikusia i powyc sobie,ale nawet nie mam komu!!!Juz chyba jestem przemęczona a Wiki cały czas wyje,no chyba,że jest na rękach!!Sama nie wiem czy to te zby czy może coś innego.W dodatku był mój ojciec i mnie dobił,boże jak można byc takim bezuczuciowym:szok::-(!!!Zero miłości jak i do mnie tak i do Wikusia!!!:-:)-(Człowiek ma jedno życie , jednego ojca i takiego beznadziejnego!!
IDZIEMY SIĘ Z SYNECZKIEM MIZIAC MOŻE NAM SIĘ POPRAWI:-)

reklama
Monik mam nadzieje że ten kryzys szybko minie!

Ja też się wkurzyłam! Ł miał z roboty wyjsc o 14-stej i znowu mu się przedłużym, a miałam isc pocwiczyc... ehhh a na 20-stą znowu idzie do roboty........ no coment............

Do góry