reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam z rana

Za nami kolejna kiepska noc, choć zapowiadała się fajnie, bo mała rzadko się budziła do 2.30, a później wciąż sie wierciła i praktycznie tylko drzemałam, a o 6 juz wstałysmy:dry: dałam ja do łóżeczka to po pół godzinie obudziła sie z płaczem...

Miłego dnia Wam życzę i mam nadzieję więcej popisać, bo na razie maruda wzywa ;-):-D

reklama
Witam U nas noc normalna z jedna pobudka. na dworze koszmar. Mgla taka ze swiata nie widac. ja dzisiaj jade z Wojtkiem do laryngologa jestem ciekawa co powie
Mata ty to maz nocne przejscia z Dobusia Moglaby dziewczyna juz odpuscic.

Witajcie!

Mata- qrcze ale ja Ci współczuje, a niby mówią że pierwsze 3 miesiące najgorsze a tu Dobrusia już taka duża panna i jesZcze w nocy się wierci, mam nadzieje że niedługo już poukłada się wszystko i będzie spała całą noc bez wiercenia- życzę Ci tego kochana!!!

Magdalenkakol współczuje pogody :dry: no i trzymam kciuki za wizytę u laryngologa!

U nas nocka ok, tylko Bart zmienił swoje przyzwyczajenie poranne i nie wstajue już o 8 tylko o 6:30 :dry: ale już się przyzwyczaiłam ;-)
Boszeee ostatnio jak była moja siostra to pojechałyśmy we trójkę razem ze szwagirkę do tego klubu fitness i tam pogadałam z osobistą trenerką która pokazywała mi różne cwiczenia i do dzisiaj mam takie zakwasy, że szok!!!! A jeszcze aerobik dzisiaj :sorry2: a co ma powiedziec moja siostra czy szwagierka jak one w ogóle nie cwiczyły :rofl2: masakra :sorry2:;-)

Bart właśnie jest w łóżeczku, cos zasnąc nie może... Ł jeszcze wyleguje się w łóżku, oooo Bart na brzuchu, a ja myślałam, że już zasypia a on się bawi ;-) No nic lecę do niego a pozniej musze sie ogarnac ;-)

Miłego dnia!

Witajcie z ranka :tak:

Ja już na nogach bo wyspana jestem i odpuściłam sobie drzemkę z Olunią po śniadanku ;-) Trochę to dziwne, bo znów musiałam do niej wstawać kilka razy w nocy... ale funkcjonuję :tak: (hehehe oczywiście kawkę już popijam ;-)) Generalnie czuję się lepiej, ale dla pewności wezmę jeszcze ze dwa dni tabletki, żeby cosik nie wróciło :tak: Planów na dziś nie mamy... tylko w domku siedzenie - mąż zabronił jeszcze wychodzić na spacer i moje słoneczko znów nigdzie nie wyjdzie trzeci dzień :-( No cóż mówi się trudno... lepiej żeby mama szybko na nogi stanęła niż wylądowała w łóżku na kilka dni, nie? :-) I obiadek mi z wczoraj został ;-) więc pozostaje mi tylko jakieś małe porządeczki w domku zrobić :tak:
Miłego i słonecznego dnia Kobietki :tak:

Mata - dużo sił Kochana, jesteś na nogach 24h na dobę, życzę żebyś się wreszcie wyspała.... a jak praca? da się pisać przy Twojej marudce?

Witam z rana:-)

Marysia juz sie bawi,a ja z kawka na BB,zycze wszystkim milego dnia

Wszystkiego najlepszego dla Bruna z okazji 8mcy:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień Dobry
U nas nocka super !!! Nadusia spała 10 h bez przerwy :-) ....
Moj m dzisiaj pojechał do Bielska, w drodze powrotnej ma wjechac do Ikea i ma mi kupic nowe zasłony:tak:...
Zaraz biore sie za porzadeczki, pozniej musze wyskoczyc i kupic tort M bo dzisiaj ma uodzinki.
Do później...

Joasiek no to fanie, że juz sie lepiej czujesz. Jeden czy dwa dni w domku dobrze Ci zrobią, a potem będziesz miała siły nadrobic zaległości spacerowe ;-)

Daruunia Ty to chyba jestes sado-macho z tymi ćwiczeniami ;-):-D ćwiczysz w domu, do tego aerobik i jeszcze dodatkowo fitness :szok: no i przy Twojej kondycji masz zakwasy, jej mnie to by chyba po takim wycisku samo oddychanie bolało :-D:-D:-D

Maruda z wielkimi pretensjami usnęła... Ja nie wiem o co jej chodzi... zęby na razie odpuściły, bo nawet podwyższonej temperatury nie ma. Ostatnio co tak marudziła, to czwórki wyłaziły jej chyba z kości czy jakos tak ;-) teraz widać tylko takie przeźroczyste plamki na dole ale nic się już nie zmienia.

no i wstała po 30 minutowej drzemce :dry: ledwo zdążyłam do pieca dołożyc i w spokoju drugą kawke wypić :sorry2:

praca stoi w miejscu, bo po kapaniu małej padam na twarz i kładę sie do łóżka już koło 21, ale spac nie mogę... osatnio pisałam na dłuższej drzemce, ale od kilku dni mała śpi max. 3 razy po 40-45 min. więc nie ma mowy o dłuższej chwili spokoju, zeby zebrac mysli.

oj chyba mam za swoje, że od małego byłam na każde zawołanie, nosiłam na rękach, lulałam... ciekawe ile jeszcze błędów popełnię :zawstydzona/y:

na areobic chyba jednak nie pójdę, bo jak pomyslę, że do niewyspania i zmęczenia dojdzie zmęczenie po ćwiczeniach, to chyba całkiem padnę... na razie będę ćwiczyć w domku...

witajcie

U nas nocka tez super, mała spała bez przerwy od 19:30 do 6:30:tak:Kilka razy marudziła, ale uspokajała się sama i szła dalej spac:tak:

Mata... współczuje kochana:-( skad Ty bierzesz na to wzzystko siły. Ja przez 7 miesiecy walczyłam, wstawałam co chwile do małej, ale juz wymiękałam...:zawstydzona/y: zycze duuuuzo siły! I oby było juz tylko lepiej!!!

Najlepsze zyczonka dla Bruna z okazji 8 miesiecy
I Moć zyczen dla męża Lilinanki:tak:

My dzis wybywamy, zaraz jak mała wstanie jedziemy do Oli i Adasia, a wieczorem P. po nas przyjezdza i jedziemy do brata...:tak:

Miłego dnia mamusie!

reklama
Witajcie!
U nas nocka w miarę :dry: jakoś funkcjonuję ale nie liczyłam ile razy wstawałam z pewnością kilka :tak: Jestem już po kawie Jasio po kaszce i teraz czekam na jego 1 drzemkę ale jakoś się nie spieszy do spania :-p a na dodatek gardło mnie boli :crazy:
Wszystkiego najlepszego dla Bruna :-D
Mata współczuję nocy mam nadzieję, że chociaż w dzień mała da Ci odpocząć ;-)
Darunia współczuję zakwasów ale znając Ciebie - mróweczkę - szybko przejdzie :-)
Asiowo miłego spotkania z Olą i Adasiem ucałuj maluszka od cioteczek z BB :-)
Lilianko wszystkiego naj dla m z okazji urodzin :-D

miłego dnia kochane :-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry