Dziękuje Dziewczęta za wsparcie przy rozciętym paluchu
jak to Ł powiedział swojej mamie- "daria jest ranna"
a teściowa o mało zawału nie dostała
co za rodzina
;-):-)
Wilmek fajnie, że ładujesz akumulatorki
ja będę ładowac po 12-stym maraca- już nie mogę się doczekac tylko najgorsze to będzie to że rodzice nie mają neta
:-
no: ależ się stęsknię!!!
Patyczku obys szybko wystukała ząbka Arturkowi!
Lilianko mróweczko! Ja też lubię coś czasem zrobic dla domu- przed chwilą robiłam przy lodówce bo była woda pod nią
a że nabrudziłam bo obudził się we mnie majsterkowicz to przy okazji ją szybko umyłam no i podłogę w kuchni też wyglancowałam :-)
Lorcia
ja dzisiaj też zaatakowałam mojego Ł zimnymi nogami
A my z Bartutem, który ucina sobie drzemkę nr 2 zostaliśmy sami w domku, Ł pojechał do pracy, Bartut miał jesc o 14-stej, ale padł pół godziny wcześniej i najwyżej zje jak się obudzi i pojdziemy mna spacer- o ile pogoda nam pozwoli!
A dzisiaj słyszałam w telewizji jak pan od pogody powiedział magiczne słowa
"wiosna za pasem" oby, oby panie pogodynko!
Dzisiaj idę też na aerobik, koleżanka przyjedzie do Barta no i zobaczymy jak sobie poradzą ;-) nie chcę co chwile do teściowej dzwonic i ją prosic o pomoca, bo przecież kobieta też ma obowiązki w domu, a po drugie ma z 15 km do mnie, a po trzecie jest duuużo śniego i wydostac się od nich to nielada wyczyn ;-) a że koleżanka sama zaproponowała no to się zgodziłam
AAA! Siostra jak była to opowiedziała mi pewną straszna historię! U nich w Poznaniu w Ikei wybrała się na zakupy rodzinka- rodzice i 3 dzieci i po chwili zauważyli, że jedno dziecko zaginęło i zaczęłi je szukac i gdy już nie mogli ją znaleśc zgłosili to ochronie, a ochrona dzięki Bogo odrazu zaczęła działac i zamknęli całkowicie sklep, ludzie w środku nie mogli wyjsc na zawnątrz i odwrotnie, no i zaczęli szukac tej dziewczynki i w końcu ją znaleźli w toalecie - ta dziewczynka miała ogoloną głowę i była przebrana w ciuchy chłopca!!!!!!!!!!!!
No MASAKRA!!!!!!!!!!!! ktoś jej wstrzyknął głupiego Jasia (bez urazy Aniknulka ;-) ) i nawet ta dziewczynka nie płakała bo nie wiedziała co się z nią dzieje.... no szok!!! Ochrona tak szybko zareagowała ponieważ zdarzyło się to poraz
drugi!
Na szczęscie wszystko dobrze się skończyło, ale teraz sobie pomyślcie co by było gdyby... masakra! Ja bym gołymi rękami zabiła sukinsyna!!!!