reklama
Patyczku ja bym tylko witaminkę C podała .... bo cóż dać kiedy jest zdrów...
Dzięki Lilianko. Przed świętami zaraziłam się i ja i Artur od dziadka i boję się żeby nie było powtórki.
halo kochane. Co tam co tam.Ja mam tak dość komputera że nic nie napiszę. Poczytam Was.
Hmmm a ja mam pytanka do Ciebie. Kupiłaś blender w sklepie czy na allegro?? I ten blender ma stalową końcówkę czy plastikową?? Już nie pamiętam...
magdalenkakol
Fan(ka)
mozesz dac engystol 2 razy jedna tabletka ropuszczona w wodzie na czczo.Artur śpi już 2 godziny. Dziadek Artura jest chory. Wczoraj siedział blisko małego. Mam nadzieje, że nic Arciemu nie będzie i odsypia tylko wizytę gości. Co mogę mu podać oprócz witaminy C ??
Hej kochane ja tylko na chwileczke od teściowej pisze
U nas zerwali linie tel w czasie prac przy wymianie wodociogów i przez tą pogdę prace stoją i nie mogą nic naprawić a ja bez internetu, czuje sie jak w średniowieczu. Niby mają naprawić już to w przyszłym tyg wiec teraz tylko mogę was podglądać przez chwilkę jak u teściów jestem! A tak to u nas ok mała tylko mały katar ma ale ogólnie zdrowi jesteśmy wszyscy. Pozdrawiamy
U nas zerwali linie tel w czasie prac przy wymianie wodociogów i przez tą pogdę prace stoją i nie mogą nic naprawić a ja bez internetu, czuje sie jak w średniowieczu. Niby mają naprawić już to w przyszłym tyg wiec teraz tylko mogę was podglądać przez chwilkę jak u teściów jestem! A tak to u nas ok mała tylko mały katar ma ale ogólnie zdrowi jesteśmy wszyscy. Pozdrawiamy
maajka
Czerwcowa mama 2008
Ula-niech Wam wszystko szybko naprawia!:-)
Mata-wspolczuje Ci kolejnej ciezkiej nocki:-(Ale gratuluje tego aerobiku w Twojej miescinie:-)
Gratuluje kolejnych zabkow!:-)
Joasiek-wszystkiego naj naj dla Oluni:-)
Ja teraz gotuje Mai obiadek,pierwszy raz robie buraczek.
Cos ostatnio nie mam co Wam pisac.....Ale czytam i czytam co u Was slychac ;-)
Mata-wspolczuje Ci kolejnej ciezkiej nocki:-(Ale gratuluje tego aerobiku w Twojej miescinie:-)
Gratuluje kolejnych zabkow!:-)
Joasiek-wszystkiego naj naj dla Oluni:-)
Ja teraz gotuje Mai obiadek,pierwszy raz robie buraczek.
Cos ostatnio nie mam co Wam pisac.....Ale czytam i czytam co u Was slychac ;-)
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Było kilka dni temu o blenderach ;-)
Ja mam taki Mikser ręczny BRAUN MR 6550 MBCHC Telewizory DVD radia lodówki pralki zmywarki garnki
Mąż zrobił prezent a ja jestem zachwycona, wszystko nim zrobię
Ja mam taki Mikser ręczny BRAUN MR 6550 MBCHC Telewizory DVD radia lodówki pralki zmywarki garnki
Mąż zrobił prezent a ja jestem zachwycona, wszystko nim zrobię
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Witajcie! Juz jestem!
Siostra pojechała wczoraj, ale od 3 dni neta nie miałam
Wszystko przeczytałam, ale wybaczcie nie odpiszę każdej osobno bo jestem padnięta a na dodatek nie pamiętam co miałabym odpisac, a nie chcę pomieszac...
Mam nadzieje że zrozumiecie!
Już bede z Wami cały czas :-) a jak tęskniłam... masakra!!!!!!!!!
No nic lecę na inne wątki, bo jednak nadrabic trzeba, a dopiero przerobiłam wątek główny!
Ale się cieszę że już tu jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Siostra pojechała wczoraj, ale od 3 dni neta nie miałam
Wszystko przeczytałam, ale wybaczcie nie odpiszę każdej osobno bo jestem padnięta a na dodatek nie pamiętam co miałabym odpisac, a nie chcę pomieszac...
Mam nadzieje że zrozumiecie!
Już bede z Wami cały czas :-) a jak tęskniłam... masakra!!!!!!!!!
No nic lecę na inne wątki, bo jednak nadrabic trzeba, a dopiero przerobiłam wątek główny!
Ale się cieszę że już tu jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj Darunia:-)
Moja Nadusia znów szaleje z spaniem, spała 3 h :-)wczoraj np: 3,5h hihi
A ja mam takiego lenia, ze az wstyd pisac, siedzę i obżeram się przy kompie a mialam sie odchudzać bo w kwietniu chrzest Nadii a w maju wesele a ja tyle kg nadwagi bleeehhh.....
TęSkNięęę za wiosnąąąą ........
Moja Nadusia znów szaleje z spaniem, spała 3 h :-)wczoraj np: 3,5h hihi
A ja mam takiego lenia, ze az wstyd pisac, siedzę i obżeram się przy kompie a mialam sie odchudzać bo w kwietniu chrzest Nadii a w maju wesele a ja tyle kg nadwagi bleeehhh.....
TęSkNięęę za wiosnąąąą ........
Ostatnia edycja:
reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Hej :-)
Dziękujemy wszystkim jeszcze raz za życzenia dla Oleńki :-)
daruunia - super że już jesteś
bbakania - moja Ola też coś ze snem ostatnio nie ten tego ;-) ale czytałam gdzieś ostatnio że nasze maluchy mogą sobie jedną dzienną drzemkę w tym okresie darować...
Moja mała coś dziś strajkuje z jedzeniem zupki zjadła tylko kilka łyżek (pomijam fakt że te ze słoiczków lepiej jej wchodzą ale nie chcę jej do nich przyzwyczajać ) no i znów kryzys z piciem...:-( Ja też ciągle nie mogę dojść do siebie, głowa nadal daje popalić i przed południem doszła temperatura... Ale zaaplikowałam sobie jakiś coldrex i witaminki... Oby przeszło
Dziękujemy wszystkim jeszcze raz za życzenia dla Oleńki :-)
daruunia - super że już jesteś
bbakania - moja Ola też coś ze snem ostatnio nie ten tego ;-) ale czytałam gdzieś ostatnio że nasze maluchy mogą sobie jedną dzienną drzemkę w tym okresie darować...
Moja mała coś dziś strajkuje z jedzeniem zupki zjadła tylko kilka łyżek (pomijam fakt że te ze słoiczków lepiej jej wchodzą ale nie chcę jej do nich przyzwyczajać ) no i znów kryzys z piciem...:-( Ja też ciągle nie mogę dojść do siebie, głowa nadal daje popalić i przed południem doszła temperatura... Ale zaaplikowałam sobie jakiś coldrex i witaminki... Oby przeszło
Podziel się: