reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Patyczku ja bym tylko witaminkę C podała .... bo cóż dać kiedy jest zdrów...

Dzięki Lilianko. Przed świętami zaraziłam się i ja i Artur od dziadka i boję się żeby nie było powtórki.

halo kochane. Co tam co tam.Ja mam tak dość komputera że nic nie napiszę. Poczytam Was.

Hmmm a ja mam pytanka do Ciebie. Kupiłaś blender w sklepie czy na allegro?? I ten blender ma stalową końcówkę czy plastikową?? Już nie pamiętam...:baffled:

Artur śpi już 2 godziny. Dziadek Artura jest chory. Wczoraj siedział blisko małego. Mam nadzieje, że nic Arciemu nie będzie i odsypia tylko wizytę gości. Co mogę mu podać oprócz witaminy C ??
smiles_235.gif
mozesz dac engystol 2 razy jedna tabletka ropuszczona w wodzie na czczo.

Hej kochane ja tylko na chwileczke od teściowej pisze
U nas zerwali linie tel w czasie prac przy wymianie wodociogów i przez tą pogdę prace stoją i nie mogą nic naprawić a ja bez internetu, czuje sie jak w średniowieczu.:angry: Niby mają naprawić już to w przyszłym tyg wiec teraz tylko mogę was podglądać przez chwilkę jak u teściów jestem! A tak to u nas ok mała tylko mały katar ma ale ogólnie zdrowi jesteśmy wszyscy. Pozdrawiamy

Ula-niech Wam wszystko szybko naprawia!:-)
Mata-wspolczuje Ci kolejnej ciezkiej nocki:-(Ale gratuluje tego aerobiku w Twojej miescinie:-)

Gratuluje kolejnych zabkow!:-)

Joasiek-wszystkiego naj naj dla Oluni:-)

Ja teraz gotuje Mai obiadek,pierwszy raz robie buraczek.
Cos ostatnio nie mam co Wam pisac.....Ale czytam i czytam co u Was slychac ;-)

Witajcie! Juz jestem!
Siostra pojechała wczoraj, ale od 3 dni neta nie miałam :crazy:

Wszystko przeczytałam, ale wybaczcie nie odpiszę każdej osobno bo jestem padnięta a na dodatek nie pamiętam co miałabym odpisac, a nie chcę pomieszac... :zawstydzona/y:
Mam nadzieje że zrozumiecie!

Już bede z Wami cały czas :-) a jak tęskniłam... masakra!!!!!!!!!

No nic lecę na inne wątki, bo jednak nadrabic trzeba, a dopiero przerobiłam wątek główny!

Ale się cieszę że już tu jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witaj Darunia:-):-D

Moja Nadusia znów szaleje z spaniem, spała 3 h :-)wczoraj np: 3,5h hihi
A ja mam takiego lenia, ze az wstyd pisac, siedzę i obżeram się przy kompie :szok: a mialam sie odchudzać bo w kwietniu chrzest Nadii a w maju wesele a ja tyle kg nadwagi bleeehhh.....

TęSkNięęę za wiosnąąąą ........
030.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :-)

Dziękujemy wszystkim jeszcze raz za życzenia dla Oleńki :-)
daruunia - super że już jesteś :tak:
bbakania - moja Ola też coś ze snem ostatnio nie ten tego ;-) ale czytałam gdzieś ostatnio że nasze maluchy mogą sobie jedną dzienną drzemkę w tym okresie darować... :tak:

Moja mała coś dziś strajkuje z jedzeniem :baffled: zupki zjadła tylko kilka łyżek (pomijam fakt że te ze słoiczków lepiej jej wchodzą ale nie chcę jej do nich przyzwyczajać :zawstydzona/y:) no i znów kryzys z piciem...:-( Ja też ciągle nie mogę dojść do siebie, głowa nadal daje popalić i przed południem doszła temperatura... Ale zaaplikowałam sobie jakiś coldrex i witaminki... Oby przeszło :sorry2:

Do góry