Witam babeczki
:-):-):-):-):-):-):-) Mnie chyba też oddychanie by bolało.:-):-):-) Ja nie lubię ćwiczyć, chyba, że ćwiczeniami można nazwać spacery, bo bardzo lubię chodzić. Ostatnio (pewnie ok 2 m-cy), nie wychodzę tak często z Arturem, bo boję się kolejnej choroby, a druga sprawa to ciężko wbić spacer w rozkład dnia Artura.
Martuś, aby Dobrusia dała Ci odpocząć!!!
Pięknie Nadia spała. U nas idą kolejne zębicha i Artek budzi się z ogromnym płaczem. Wczoraj o 22 dostał panadol i spał do 3.
Najlepsze życzenia dla M z okazji urodzin!!!
Joasiek zdrówka życzę!!!
Daruunia Ty to chyba jestes sado-macho z tymi ćwiczeniami ;-) ćwiczysz w domu, do tego aerobik i jeszcze dodatkowo fitness no i przy Twojej kondycji masz zakwasy, jej mnie to by chyba po takim wycisku samo oddychanie bolało
:-):-):-):-):-):-):-) Mnie chyba też oddychanie by bolało.:-):-):-) Ja nie lubię ćwiczyć, chyba, że ćwiczeniami można nazwać spacery, bo bardzo lubię chodzić. Ostatnio (pewnie ok 2 m-cy), nie wychodzę tak często z Arturem, bo boję się kolejnej choroby, a druga sprawa to ciężko wbić spacer w rozkład dnia Artura.
Martuś, aby Dobrusia dała Ci odpocząć!!!
Dzień Dobry
U nas nocka super !!! Nadusia spała 10 h bez przerwy :-) ....
Moj m dzisiaj pojechał do Bielska, w drodze powrotnej ma wjechac do Ikea i ma mi kupic nowe zasłony...
Zaraz biore sie za porzadeczki, pozniej musze wyskoczyc i kupic tort M bo dzisiaj ma uodzinki.
Do później...
Pięknie Nadia spała. U nas idą kolejne zębicha i Artek budzi się z ogromnym płaczem. Wczoraj o 22 dostał panadol i spał do 3.
Najlepsze życzenia dla M z okazji urodzin!!!
Joasiek zdrówka życzę!!!