reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam babeczki

Daruunia Ty to chyba jestes sado-macho z tymi ćwiczeniami ;-):-D ćwiczysz w domu, do tego aerobik i jeszcze dodatkowo fitness :szok: no i przy Twojej kondycji masz zakwasy, jej mnie to by chyba po takim wycisku samo oddychanie bolało :-D:-D:-D

:-):-):-):-):-):-):-) Mnie chyba też oddychanie by bolało.:-):-):-) Ja nie lubię ćwiczyć, chyba, że ćwiczeniami można nazwać spacery, bo bardzo lubię chodzić. Ostatnio (pewnie ok 2 m-cy), nie wychodzę tak często z Arturem, bo boję się kolejnej choroby, a druga sprawa to ciężko wbić spacer w rozkład dnia Artura.

Martuś, aby Dobrusia dała Ci odpocząć!!!

Dzień Dobry
U nas nocka super !!! Nadusia spała 10 h bez przerwy :-) ....
Moj m dzisiaj pojechał do Bielska, w drodze powrotnej ma wjechac do Ikea i ma mi kupic nowe zasłony:tak:...
Zaraz biore sie za porzadeczki, pozniej musze wyskoczyc i kupic tort M bo dzisiaj ma uodzinki.
Do później...

Pięknie Nadia spała. U nas idą kolejne zębicha i Artek budzi się z ogromnym płaczem. Wczoraj o 22 dostał panadol i spał do 3.
Najlepsze życzenia dla M z okazji urodzin!!!

Joasiek zdrówka życzę!!!

reklama
ja po laryngologu W piatek bedzie mial Wojtek zabieg. mamy byc w szpitalu po 8 I pozniej normalnie zaraz wychodzimy nie ma nawet zakladanej karty szpitalnej bo to w ramach przychodni.pokrecilam troszke ale chyba rozumiecie

Bruno najlepszego!!!!!!!;-)
Lilianko dla męża 100 lat!!!!! :-)
Magdalenkakol trzymam kciuki!
Bakania mała zazdrośnica Ci rośnie ;-)
Asiowo widzę że fajnie masz zaplanowany dzień- suuuper! :-)
Aniknulka Ty tak samo jak Mata.... współczuje... :sorry2:
Joasiek zdrówka!

A co z Magdziarką, KasiąU i Agusią?

Ja przed chwilą zmywałam naczynia i szklanka mi pękła w ręce i jak zaczęła się krew lac to :szok: masakra!!!! Ł myślałam, że zaraz zemdleje :-D:-D:-D ale sytuacja opanowana tylko palcem nie mogę ruszac tak boli... ehhh jak nie urik to sr...czka :-) (dobrze, że to palec najmniejszy i nie używam go do pisania) :-p

Idę zrobic listę zakupów Ł i niech leci do sklepu, a ja idę zrobic sobie kawę i zaraz o 12:00 idę zobaczyc kolejego tasiemca (Brzydulę) eehhhh cholercia znów jakieś gó...no się wciągam, no ale cóż taka ze mnie kura domowa :-p:rofl2::-D

Miłego dnia kochane!

Witajcie laseczki:-)

A ja dzisiaj od 5.30 na nogach i to nie przez Mikosia ale Karola który stwierdził że się wyspał i wpadł mi pod kołdrę z zimnymi stopami:szok: brrrrr:-D
ale mam się dobrze kawka pomogła;-)
wczoraj zaliczyłam również lekarza i znów mam skierowanie na serie badań w tym również usg:sorry2:
zaraz zmykam z chłopakami na spacer i po kopytka na obiad:tak: a później czeka mnie 5 pralek prania do prasowania:szok::sorry2: może do jutra jakoś skończę:-D

Babakania rozbawiłaś mnie tym cyborgiem:-D:-D:-D:-D:-D i super że Natalka dba o mamusie by zbyt długo przy kompie nie siedziała;-):-D
Lilianko 100 lat dla M:tak:
Magdalenkol trzymam kciuki za Wojtusia by wszystko poszło szybko sprawnie i bezboleśnie:tak:
Mata Aniknulko mam nadzieje że te nasze dwie forumowe marudki dadzą wam chwile spokoju:tak:
Darunia i masz babo placek a pisały dziewczyny byś odpoczęła to teraz masz przymusowe wylegiwanie się:-p:-D przy tasiemcu:-)

Ja własnie robię porządek w ciuszkach moich dzieci, jest ich mnoostwooo
Nadia ma drugą drzemkę a ja biorę sie za cos hmm znów mam takie samopoczucie, ze najchętniej połozylabym sie przed TV ...
Ale postanowiłam, ze dzisiaj zrobie cos pozytecznego dla domu :nerd:
No dobra kochane uciekam sobie ...

Brunonku wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 8 miesięcy!!!
smiles_5.gif

Witam kochane mamusie !!!
Moja Natalcia już po 1 drzemce.
019.gif
Teraz siedzi i mi się bacznie przyglada - jest bardzo zazdrosna o komputer. Jak tylko przy nim zasiadam to zaraz do mnie podchodzi (raczkujaco) i się wspina po nogach, marudzi. Jak tylko odejde od monitora jest spokój.

Ale Ci fajnie, że Natalcia nauczyła się raczkować. Artur nauczył się stawać w łóżeczku. Z siadu wspina się po każdym, kto blisko siedzi. A jak go kładę, żeby zmienić pieluchę, to tak płacze jakby nie wiadomo jaka krzywda mu się działa.

Ja przed chwilą zmywałam naczynia i szklanka mi pękła w ręce i jak zaczęła się krew lac to :szok: masakra!!!! Ł myślałam, że zaraz zemdleje :-D:-D:-D ale sytuacja opanowana tylko palcem nie mogę ruszac tak boli... ehhh jak nie urik to sr...czka :-) (dobrze, że to palec najmniejszy i nie używam go do pisania) :-p

Idę zrobic listę zakupów Ł i niech leci do sklepu, a ja idę zrobic sobie kawę i zaraz o 12:00 idę zobaczyc kolejego tasiemca (Brzydulę) eehhhh cholercia znów jakieś gó...no się wciągam, no ale cóż taka ze mnie kura domowa :-p:rofl2::-D

Miłego dnia kochane!

Ja też oglądam Brzydule. Artur w tym czasie wcina obiadek:-) Niech paluszek szybko się zagoi. Dobrze, że "kontuzjowany" paluszek nie przeszkadza w pisaniu z nami na bb.:-)

Martuś ekspercie od ząbków. Artur ma kreseczke na dziąśle, ale jeszcze nie stuka. Jak myślisz, za ile dni będzie ząb??:confused:

reklama
Patyk różnie to może być :sorry2: u nas było tak, że jednego dnia nic nie było na dziąśle, drugiego pojawiła sie kreseczka, a trzeciego dnia zastukało ale było tez tak, że kreski było widać ze 2 tygodnie :sorry2:

Daruunia no proszę i nawet w rękach jestes silna :-D dobrze, ze nic takiego sie nie stało i oby szybko sie zagoiło :tak:

Do góry