reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ze mnie też gapcio :rofl2:
Wszystkiego najlepszego dla Oleńki z okazji 8 m-cy :-D
Gratulki dla Oli z okazji 3 zębalka :-)
Ja juz po wizycie i spacerku. Było fajnie ale krótko i tak na[rewde nie pogadałyśmy bo jak zwykle Jasio właził wszędzie i trzeba było biegać za nim, Laura na rękach u mamy więc tak rozmawiałam z koleżanką między przedpokojem, kuchnią a gościnnym :-p cóż uroki bycia mamą ;-)
Joasiek mam nadzieję, że będzie ta woda :tak:

Chorującym życzę zdrówka :-)

Witajcie wieczorkiem ;-)
Dziękuję za miłe przywitanie ;-)

Joasiek zdrówka!!!!!!!!
Aniknulka cieszę się że spotkanie udane ;-):-)
Lilianko z Ciebie i tak jest laska to możesz sobie zjesc co nieco ;-)
Kasiau ;-):-)

A my z Bartkiem dzsiaj byliśmy na spacerku pierwszy raz w spacerówce, jeszcze nie kupiliśmy nowej, ale zrobiłam ją ze starego wózka ;-) (Kasiau Ty wiesz jaką;-)) Bart zadowolony!!! Ale strasznie ciężko się nią jeździ, pod krawężnik nie mogłam podjechac, już nie wspomnę o śniegu :dry: no ale najważniejsze, że Bart zadowolony :tak:

Niedawno wyszli od nas znajomi, wpadli na kawkę, Ł przez to nie poszedł na trening i mam go w domu hihi- bawi się z Bartem a ja szybko na bb :-)

Zaraz kąpanko Barta, jedzonka, mama prysznic i tasiemiec- czyli poniedziałek :rofl2:

Miłego wieczorku moje drogie!!!:-)

Bry wieczór ;-)

Dziękujemy z Oleńką jeszcze raz za życzonka :tak: miło że pamiętacie :tak:
Aniknulka - woda jest... ale czemu chwilami żółta?? :dry:
Daruunia - wreszcie Bart widzi cały świat w spacerówce ;-) a takie niespodziewane odwiedziny są baaardzo sympatyczne, nie?
Bbakania - pracusiu :-D

A co tu taka cisza znów?? Przecież jeszcze nie ma tasiemca :-p
Moja córeńka już śpi o dziwno, chociaż dziś były trzy drzemki :tak: no i ładnie zjadła mleczka wieczorem :tak: 200ml co jej się rzadko zdarza... Mąż zrobił mi ciepłe piwko z miodem i cytrynką - myślę że postawi mnie na nogi :-D Teraz ogląda X-mena, a ja do Was hop na bb ;-) zaraz do niego dołączę ;-)
Miłego wieczorku kobitki i spokojnej nocki :tak:

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki:-)

Marysia juz spi,ostatnio usypia z kaczuszka z kapieli i rogiem od podusi:-)
Ja zapomnialam kupic herbate wiec popijam zielona,mam krem taki alkoholowy moze sie skusze narazie nadrabiam BB:-)

Daruuunia witaj kochana;-)
Brawa dla Olenki ladnie zjadla mlesio:tak:a jesli chodzi o wode to pewnie awaria zima czesto sie zdarza;-)
Bbakania Ty pracusiu:-Dsliczne zdjecie Natalci dodalas-mala dama,hihi
Lilianko jak ja lubie leniwe dni komp i jedzonko,mnam,mniam;-)
Aniknulko fajny mialas dzionek:tak:

Milego wieczorku:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane:-) Podczytywałam Was w miarę możliwości. Weekend miałam trochę pracowity;-). Nie odpiszę wszystkim, ale napewno przeczytam co u Was.

Najlepszego dla wszystkich maluszków.

U nas bez zmian. Kuba marudzi, w nocy kiepsko śpi. Śnieg stopniał. W sobotę zrobiliśmy Kacprowi kulig. Pojechaliśmy na zadupie takie, żeby auta nie jeździły podczepiliśmy sanki do naszej furmany i M woził nas. Zdąrzyliśmy wykorzystać ostatni śnieg bo wczoraj to już padał śnieg z deszczem.Przepraszam że tak bez ładu i skladu ale coś nie mogę się skupić.

kochane ja nadal cieszę się mężusiem w domu a że dodatkowo u nas ferie i śnieg więc korzystamy i integrujemy się rodzinnie na maxa!

w poniedziałek postaram się Was nadrobić a teraz pozdrawiam wszystkie czerwcowe Mamy i ich Dzieciaczki!

Witam wieczorem!
Jasio najedzony, mamusia wykąpana :-) i teraz odpoczywa ;-)
Bbakania ty pracowita mróweczko
1.gif
mając @ jeszcze tak sprzątać chylę czółka :tak:
Agusia ciesze się, że kulig udany
174.gif

Zuzia ciesz się mężulkiem ciesz kochana ;-) przy takiej gromadce wcale się nie dziwię, że nie masz czasu na BB :rofl2:
Marlenko zazdroszczę tego zasypiania Marysi :tak: mój Jasio zasypia najchętniej z cysiem w buzi :rofl2:
Joasiek woda żółta bo pewnie rury przyrdzewiały u mnie jak zakręcą a potem znów puszczą to też przez jakiś czas leci żółta nawet czarna
ale wystarczy, że spuszczę i potem już jest ok :tak:
Darunia współczuję tego wyczynowego spaceru ale siłownię masz już na jakiś czas z głowy :rofl2: najważniejsze, że Bartutek zadowolony

wskocze jeszcze na inne wąteczki i zmykam do łóżeczka kochane spokojnej nocy​
11.gif

reklama
Dziewczyny które mają dostęp do zamkniętego już wiedzą ale do ogólnej wiadomości, żeby może kolejna osoba zanim nas oszuka zastanowiła się czy warto?

Wiadomość od Agusi02 i Magdziary:
Nasza czerwcowa koleżanka edyta1421 ma zablokowany dostęp do wątku zamknietego , gdyż jest/była trollem. O jej ostatecznym zbanowaniu zadecyduje administrator.
Sprawę poruszyły forumowiczki z bb ( czujne koleżanki z innych wątków) po niejasnościach w jej wpisach związanych z ciąża – wielopłodową lub bliźniaczą….Dodamy, że Edyta uczestniczyła też na bb w watku mamy z USA i czerwiec 2009.
Po poruszeniu sprawy i zapytaniu samej Edyty to jak w końcu jest? Edyta dokonała wpisu na swoim blogu na temat przyjazdu do Polski - czyli nagle chciała zniknąć. Zostało sprawdzone , że pisze ona z Polski ale nie teraz tylko już dłuuuugo. Równocześnie na innym forum – wizaz na kilku watkach np:

Pogaduchy "zawsze początkujących" Wizażanek cz. V :) - Strona 53 - Forum Wizaz.pledyta1421 przemieniła się w papryczke czerwoną. Odnalazłyśmy ją tam i napisałyśmy żeby powiedziała o co chodzi? Podburzyła się ale przyznała że jest w Polsce już długo bo rzekomo ma problemy z mężem a lata samolotem jak najęta w ciąży i że koleżanki z wizażu wiedzą ( oczywiście nie wiedziały) . Znów na blogu umieściła wpis o tym, że źle się czuje – ciśnienie jej skoczył…..już domyślałyśmy się z Aga co wymyśli dalej. I tak zrobiła pojawiły się komentarze – niby jej sióstr ( a kiedyś pisała, że na jej slubie było dwóch braci) jada do niej bo ojciec przekazał smutne wieści – kto by o takich rzeczach pisał na blogu. Chyba by rozmawiano przez telefon. Poza tym jest mnóstwo nieścisłości z Edyta( nigdy nam nie pokazała swojego zdjęcia) na nk ma nazwisko bardzo polskie jak na mężatkę Amerykanina. Ma nk ukrytą ale jedna z dziewczyn z wizażu miała ją kontaktach i mówiła że nie było zdjeć z dziecmi ani z mężem…tak więc……………wszystko jasne

Dlatego przez weekend z Agą nie udzielałyśmy się bo śledziłyśmy posty Edyty .

Teraz Edyta zaciera ślady usunęła bloga - zostawiła jeden wpis. A jeszcze wczoraj były komentarze

. i można było jak widać pod komentami rozwijać listę wiadomości dzisiaj już tego nie ma i jej profilu na NK teżnie ma

Do góry