joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Witajcie Kochane
U nas nocka koszmarna nie pamiętam ile razy wstawałam na zmianę z m do małej :-( nie wiem o co chodzi...teraz niby ok... może znów przestawiała się na swoje łóżeczko.. W dodatku w nocy miałam drgawki, potem pociłam się okropnie i mam nadzieję, że nie wyjdzie z tego jakieś choróbsko.. tfu... Zjadłam właśnie śniadanko i nie wiem co zrobić z tą moją nieszczęsną głową - ból mi ją rozsadza No i wyobraźcie sobie że na domiar złego nie mam wody w kranie Zapowiada się "uroczy" dzień bo dodam jeszcze, że na zewnątrz leje deszcz.. Ehhh...
Mam nadzieję, że będziecie mieć początek i cały dzień lepszy niż ja
Piękne gratulacje dla Oli :-)A my mamy 3 ząbek :-)
Wszystkiego najlepszego dla Oleńki :-)
Dziękujemy za pamięćWszystkiego najlepszego dla Olenki (Joaskowej) z okazji ukonczenia 8mcy
A dziękujemy i za to ;-) zdjątko z ostatniego spacerku w parku :-)Joasiek,Joan-na sliczne avatarki:-)
To życzę udanych odwiedzinDziś idziemy w odwiedziny do mojej znajomej, która urodziła córeczkę Laurę na początku listopada ;-) i ma jeszcze 3 letnią Petrę.
Znam ten ból po powrocie od rodziców ;-) mam nadzieję, żeu Ciebie to nic poważnegoteraz cierpię bo wątroba mi wysiada
a tak poważnie to muszę przejść się do lekarza bo coś mnie mocno pobolewa prawa strona oj oby tym razem nie były to kamienie
U nas nocka koszmarna nie pamiętam ile razy wstawałam na zmianę z m do małej :-( nie wiem o co chodzi...teraz niby ok... może znów przestawiała się na swoje łóżeczko.. W dodatku w nocy miałam drgawki, potem pociłam się okropnie i mam nadzieję, że nie wyjdzie z tego jakieś choróbsko.. tfu... Zjadłam właśnie śniadanko i nie wiem co zrobić z tą moją nieszczęsną głową - ból mi ją rozsadza No i wyobraźcie sobie że na domiar złego nie mam wody w kranie Zapowiada się "uroczy" dzień bo dodam jeszcze, że na zewnątrz leje deszcz.. Ehhh...
Mam nadzieję, że będziecie mieć początek i cały dzień lepszy niż ja