reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie Kochane :tak:

A my mamy 3 ząbek :-)
Piękne gratulacje dla Oli :-)

Wszystkiego najlepszego dla Oleńki :-)
Wszystkiego najlepszego dla Olenki (Joaskowej) z okazji ukonczenia 8mcy:-D:-D:-D:-D:-D
Dziękujemy za pamięć :-D
Joasiek,Joan-na sliczne avatarki:-)
A dziękujemy i za to ;-) zdjątko z ostatniego spacerku w parku :-)

Dziś idziemy w odwiedziny do mojej znajomej, która urodziła córeczkę Laurę na początku listopada ;-) i ma jeszcze 3 letnią Petrę.
To życzę udanych odwiedzin :tak:

teraz cierpię bo wątroba mi wysiada:baffled::-D
a tak poważnie to muszę przejść się do lekarza bo coś mnie mocno pobolewa prawa strona:szok: oj oby tym razem nie były to kamienie:sorry2:
Znam ten ból po powrocie od rodziców ;-) mam nadzieję, żeu Ciebie to nic poważnego :tak:

U nas nocka koszmarna :baffled: nie pamiętam ile razy wstawałam na zmianę z m do małej :-( nie wiem o co chodzi...teraz niby ok... może znów przestawiała się na swoje łóżeczko.. :confused: W dodatku w nocy miałam drgawki, potem pociłam się okropnie i mam nadzieję, że nie wyjdzie z tego jakieś choróbsko.. tfu... Zjadłam właśnie śniadanko i nie wiem co zrobić z tą moją nieszczęsną głową - ból mi ją rozsadza :crazy: No i wyobraźcie sobie że na domiar złego nie mam wody w kranie :wściekła/y:Zapowiada się "uroczy" dzień bo dodam jeszcze, że na zewnątrz leje deszcz..:angry: Ehhh...

Mam nadzieję, że będziecie mieć początek i cały dzień lepszy niż ja :tak:

reklama
Joasie takie objawuy ni wroca nic dobregowez od razu jakies osccillo albo engystol . U mnie tak sie wlasnie zaczlo tochorobsjko na szczescie po homeopatii przeszło mam jeszcze troszke kaszlu. Noo a dzien zapowiada ci sie rewelacyjnie.U nas przesatlo pada ale jest byle jak.

Witam z rana , MARLENKA jesteś strażniczką uroczystości bb:-)

:-D:-D:-D:-D:-D

Olence gratuluje zabeczka nr 3:-D

Kasiau,a ktory zabek u Olenki wyszedl jako 3,gorny?...

Joasiek mam nadzieje,ze bol glowy minie i zaswieci sloneczko,tego Ci zycze bo wtedy moze na spacerek z Olenka sie wybierzecie

Ostatnia edycja:
Witam i ja

Oleńko gratuluje zębolka :-)

Joasiek zdróweczka, oby żadne choróbsko z tego nie wyszło ;-) i mam nadzieję, że Ola ładniej będzie już w nocy spała :tak:

Aniknulka cieszę się, że imrezka udana i mam nadzieje, że dzisiesze wyjście też takie będzie :tak:

u mnie kolejna nocka z całą masa pobudek, do tego wieczorem rozbolała mnie głowa i pół nocy mnie łupało :dry: ja juz nie wiem co mam zrobic, żeby małą tak często sie nie budziła... dzisiaj były pobudko 22, 24, 1.30, 3, 4, 5, i po 6 juz wstała. Ona wybudza sie za każdym razem z płaczem jak przekręca sie na drugi boczek i to bez różnicy czy w dzień czy w nocy... wtedy od razu na plecy, ryk, robi się sztywna i trzba albo lulać (w dzień) albo do cyca (w nocy) no i nie zawsze to działa... nad ranem to az ja podpieram, żeby łapać chociaz po 10 min. drzemkę... jakby mała spała u siebie w łóżeczu, to chyba w ogóle bym nie spała w nocy... do tego teraz na pierwszą drzemke odstawiała mi takie cyrki, że szok... mam nadzieję, że szybko z tego wyrośnie i będzie ładnie spała, bo ja juz ledwo co ciągnę...

Witam
smiles_20.gif

Mata współczuję nocki...
smiles_36.gif

Lorcia oby wątroba przestała boleć

Joasie macie śliczne nowe awatarki

Kasiau gratulacje dla Oleńki!!!
smiles_411.gif

Trzeci ząbek w tak krótkim czasie.Fiu fiu fiu.
smiles_7.gif
Artur został sam na liście z jednym zębolem.

Gratulacje dla Oli (joaśkowej)z okazji 8 miesięcy!!!
smiles_293.gif

Joasiek, oby głowa przestała boleć i oby Olcia dała mamie trochę odsapnąć

Aniknulka udanego wyjścia do koleżanki. Jasiek będzie miał fajne towarzystwo do zabawy.

Arturek śpi już prawie 1,5 godz. Dziś ładnie spał w nocy i obudził się dopiero o 7. Ufff, mogę powiedzieć, że się wyspałam.

Miłego dnia kobitki
smiles_419.gif

Witam Was
U nas nocka Ok tylko ok 5 Nadusia zaczeła kaszleć , dałam jej picie i syropek i spałysmy do 7 , teraz ma 1 drzemkę...
Teraz musze szybko posprzątac póki mała zasnęła ...po tym weekendzie troszkę sie nabrudziło....

Bbakania przepraszam ale niestety tutaj nie mogę wstawić tych fotek...
Mata współczuje....
Oleńko gratuluję zębolka

Dla 8 miesięczniaków Wszystkoego Najlepszego....

Artur śpi już 2 godziny. Dziadek Artura jest chory. Wczoraj siedział blisko małego. Mam nadzieje, że nic Arciemu nie będzie i odsypia tylko wizytę gości. Co mogę mu podać oprócz witaminy C ??
smiles_235.gif

reklama
Do góry