reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja używam miksera Zelmera z koncówką miksującą. Prosty model, żaden wypas...ale działa, a to najważniejsze. Jest o tyle fajny, że ma 5 prędkości pracy...przy miksowaniu "rozpędzam" go stopniowo i dzięki temu nie mam zupki na ścianach, meblach itp;-)

Podpisuje się pod tym...:tak: Mikser nie był drogi, a naprawde swietnie działa:tak: Wszystko ładnie miskuje... !

Dzis na szczescie wszystko wrociło do normy, mała wypiła 230 ml, umyłysmy ząbki i poszłysmy spac!

reklama
Mamoot a może Wojciaszek przechodził trzydniówkę? Ale najważniejsze, że już jest lepiej. Jeszcze raz zdrówka dla Wojtusia

Chyba nie, bo wydaje mi się, ze przechodził jak był malutki. Wydaje mi się, bo to nasza diagnoza a nie lekarza.

Teraz już go tylko katar zalewa. Ale łobuzuje, jak zdrowy chłopaczek :-)
Za to mnie coś bierze. Tak od kilku dni mnie bierze i "ani w te ani we wte".

No i miałam w ciągu dnia luksus, bo mi dziś na raz chłopcy zasneli. :-)

Magdziarko
, piekny zestaw różowy. Mimo, że ja różowego nie noszę :-)

Witam z rana.
smiles_8.gif
Dziś znowu pierwsza

Artur nie śpi już od 5
smiles_17.gif
Ciekawe ile dziś kawy
smiles_130.gif
będę musiała wypić żeby jako tako funkcjonować (mamy dziś gości)
Dziękujemy za gratulacje odnośnie konkursu
smiles_261.gif

Ja mam mikser zelmer i właśnie wczoraj przestał działać

MIŁEGO DNIA
smiles_398.gif

Idę zmierzyć się z pieluchą
smiles_248.gif

To ja druga . Mała wstała 5.40 - ale w nocy nie było pobudek a przynajmniej nie pamiętam.

Ostatnia edycja:
ja tez jestem, osttanio mam podubki o 7 wiec widze ze nie powinnam narzekac. Ale mnie dzieci wczersniej rozpasłały bo wstawały o 8 i sie człowiek przyzwyczaił. Ale maz dzis wstawał do małego i jestem wyspana jak nigdy. :-):-):-) Kurde cos mi weszło w plecy i mnie boli jak diabli......

Wszystkiego najlepszego z okazji 8mcy dla Lenki,Zosi i Atrurka,buziaczki:-D:-D:-D:-D:-D

Witam kochane wstalysmy o 6,jestem wyspana i dobrze sie czuje pranko juz rozwiesilam i popijam kawke

Gluszku,a moze to nerwobol,zmeczenie albo dysk:sorry2:ja mam caly czas bole plecow i nogi mam poprostu kregoslup chory juz tyle lat wiec sie przyzwyczailam :blink:

Zycze milego dnia kobietki:-)

Najlepszego dla 8 miesięczniaków :-)
Witaj Kasia - właśnie o tobie dziś myślałam co tam porabiasz

To ja tez sie z Wami witam:-)
Maja w lozeczku,ale ciagle ja slysze....
Wczoraj wieczorem bardzo ladnie zasnela,bo juz po 9.00,a spala do 8.30:-):-)
Gratulki dla Lenki i Arturka!!!
A Behemottka z Zosia juz raczej u nas nie ma,ale wysle jej na priva:-)

Milego dnia,Mamuski:-)

Witam wszystkich:-) Wczoraj tylko was podczytywałam nie mogłam się jakoś zebrać żeby napisać. Po tym aerobiku wszystko mnie bolało:-(, a wieczorem padłam jak kawka. O 22 już leżałam w łóżku. Kuba w dzień marudny na maxa. Nie daje mi odetchnąć ani na chwilkę.

Wczoraj wieczorem bardzo ladnie zasnela,bo juz po 9.00,a spala do 8.30:-):-)
Pięknie Majeczko spałaś. Pogratulować takiej nocki. Oj i mamusia wyspana. Super:-):-)

Najlepsze życzenia dla Lenki Zosi i Arturka z okazji ukończenia 8 miesięcy

Widzę, że z dzieciaczków ranne ptaszki się robią. Kuba też budzi się po 6 ale jak wypije mleczko to jeszcze do 7 da mi pospać. A on różnie albo leży albo jeszcze przyśnie

Mamoot zdrówka dla Cibie i Wojciaszka.

Asiowo super, że zapisałaś się na aerobik. Zawsze to odskocznia od domowych obowiązków. Ja pomimo zakwasów kóre mam nie mogę się doczekać kolejnych zajęć.

reklama
Moja się budzi rano ale potem już o 18 -19 stej śpi
Niedługo będzie jeszcze inaczej bo cieplej, słoneczko, więcej na dworze i znowu się dzieciaki przestawią

Do góry