reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam!!!
Z tego względu iż jestem nowa nie wiem czy w odpowiednim wątku pytam jak nie to wybaczcie!!!Mianowicie chciałabym miec taki ładny profil jak Wy, a nie wiem jak to zrobic.Chodzi mi o buźkę z ząbkami lub bez:-D i o nawet nie wiem jak to nazwac:zawstydzona/y: to miejsce gdzie się zaznacza ile dzidzia miesięcy!!Proszę o pomoc!!
Zyczymy z Wiktorkiem miłego dnia!!:-)

Link ze swoją buźka suwaczkiem wstawiasz w ustawieniach-sygnatury

A tu masz link do suwaczków z wiekiem :)

SUWACZKI

reklama
Mikser mi nie działa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie miałam czym zmiksować Arturowi zupki, dobrze, że miałam gotowe w słoiczku:-)

Może mi polecicie jakiś dobry blender lub mikser z końcówką "miażdżącą"
Muszę wziąść się za sprzątanko i gotowanko. Jutro mamy gości, dziadkowie Artura nas odwiedzają. Artek śpi to może trochę ogarnę.

Brałyście udział w tym konkursie nestle : Od śniadanka do mieszkanka
Wygraliśmy, tzn Artur wygrał dresik Nestle
smiles_367.gif
smiles_23.gif

smiles_438.gif
smiles_284.gif

Ostatnia edycja:
Patyk! Gratuluje...:tak:

Ja sie obudziłam z ręką w nocniku, nic o tym konkursie nie wiedziałam:zawstydzona/y:

My juz poodkurzałysmy, powycierałysmy podłogi, pozmywałysmy i wyprałysmy dywan, jutro wypierzemy drugi:-) a teraz odpoczywamy..., zaraz wezmiemy się za dalszą robotę...

Dziewczyny, pozazdrosciłam wam tych wyjść na basen, tance, aerobic...

No i od marca idę na aerobic:-) Wszystko załatwione, karnet 49zł, 2 razy tygodniowo:-)Jak mi sie bedzie chciało to se bede zostawac na spiningu (czy jakos tak) lub na stepie:-) Dostałam błogosławienstwo od P., w razie jakby nie zdazył wrócic z pracy do domu, to do Paulinki przyjedzie moja mama:-) w koncu wyjde do ludzi i sie poruszam:-) ale sie ciesze... kuzynka idzie ze mna:tak:

Asiowo-gratuluje zapisania sie na cwiczonka!:-)
Ach,ja tez musze w koncu cos ze soba zrobic.....
Patyk-gratuluje wygranej!:-)

A ja wlasnie robie spaghetti i podgrzewam Mai kaszke w butelce.Buziaczki!:-)

Dziewczyny, witajcie, milego dnia! Dzis u nas mego slonecznie. Pieknie jak nie wiem co :)

U Nas było identycznie zaliczyłam z chłopakami spacerek. Olek zjeżdżał na jabłuszku - Antek kró jechał na saneczkach.
Mała wczoraj wypiła przed snem 330 ml mleka z kleikiem:szok:
o rety :szok::szok::szok:

Może mi polecicie jakiś dobry blender lub mikser z końcówką "miażdżącą"http://www.nestle.pl/promocja/
Wygraliśmy, tzn Artur wygrał dresik Nestle

Gratuluję wygranej. ja mam blender philipsa . Taki

Blender Philips HR 1364 jest idealny do szybkiego przygotowywania świeżych zup i sosów, jedzenia dla dzieci, koktajli i innych potraw. Posiada dwie szybkości pracy, w tym funkcję turbo, dzięki czemu można wybrać najbardziej odpowiednią szybkość dla danego zadania miksowania. Wydajny silnik o mocy 600 W pozwala na szybkie i dokładne miksowanie produktów.

Posiada wiele przydatnych w kuchni funkcji: stopka miksująca, mieszanie, miksowanie, rozdrabnianie (siekanie), ubijanie piany, ucieranie oraz funkcję Turbo i osłonę przeciwrozbryzgową. Dodatkowo zastosowano tu liczne zabezpieczenia, m.in. przed przegrzaniem.

Dzien Dobry Dziewczynki

Przepraszam, że nie odpisuje na posty ale wpadłam tylko na chwilkę i zaraz uciekam.
Wczoraj znajomi, dzisiaj mam znajomych, jutro bal karnawałowy hehe ( stroje już mamy - zdjęcia bedą ) hihihihi ehh ten karnawał :-D:-)

Nadia ma sie dobrze, chociaż ma katar, ładnie spi i jest spokojna ( nie chce zbytnio zachwalać bo....;-)) same wiecie ...

Pozdrawiam Was ciepło

p.s. kupiłam mrożone krewetki - czy któraś z Was może zna sposób ich przyrządzenia???

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie wieczorem!
Mały śpi i wreszcie mam trochę czasu dla siebie:tak:.

Bbakania, szukam żłobka w Centrum lub na Woli, bliski Żoliborz...ewentualnie bliski Mokotów. Mam już jeden upatrzony, ale jeszcze się rozglądam. To dzięki Tobie zaczęłam się rozglądać już od początku roku...nie myślałam, że z prywatnym żłobkiem może być tyle kłopotu. Żłobka szukam od sierpnia...też chcę mieć miesiąc na adaptację. Bo od września wracam do pracy. Dzięki za zainteresowanie:tak:

Patyk, gratulacje wygranej. Ja używam miksera Zelmera z koncówką miksującą. Prosty model, żaden wypas...ale działa, a to najważniejsze. Jest o tyle fajny, że ma 5 prędkości pracy...przy miksowaniu "rozpędzam" go stopniowo i dzięki temu nie mam zupki na ścianach, meblach itp;-)

Miłego wieczoru.

Do góry