reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wszystkiego najlepszego dla Werci,milosci rodzicow,przyjazni bliskich i duzo radosci z zycia,milusiego dnia:-D:-D:-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla Nadinki-dziewczynki,Maciusia i Mikolaja(Lorciowego) z okazji ukonczenia 9mcy:-D:-D:-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla Paulinki z okazji 8mcy,buziaczki:-D:-D:-D:-D:-D

Witam kochane:-)

My juz na nogach jak widac,pogoda narazie straszna zobaczymy moze sie poprawi,zycze Wam milego dnia:-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Werci,milosci rodzicow,przyjazni bliskich i duzo radosci z zycia,milusiego dnia:-D:-D:-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla Nadinki-dziewczynki,Maciusia i Mikolaja(Lorciowego) z okazji ukonczenia 9mcy:-D:-D:-D:-D:-D

Ja również dla wszystkich wszystkiego najlepszego!

Marlenko a ty o wszystkich pamiętasz!!!!!!!!:-):-):-)

A ja byłam dziś tak zmęczona w nocy , że nie słyszałam jak mały płacze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. M mnie budził do małego(mógł sam wstać, ale nie wpad na ten pomysł).
Ale na całe szczęście mały zjadł o północy butle i spał do 5 ,jak na niego to mega wyczyn:tak::tak::tak:. Podobno wstał o 7 , ale ja znowu nic nie słyszałam, tym razem już M go wziął do łóżka i ja pospałam do 8 . Wypoczęłam:-):-):-)
A wczoraj moja kolerzanka urodziła synka, więc Dominik ma pierwszego kumpla;-);-);-).
Miłej niedzielki!!!!!!!!!!!!!

Ja też się przyłączam do życzeń i dziękujemy za życzonka dla Werci - śmiesznie się ułożyło bo jednym tygodniu jedna kończy 8 miesięcy a druga 8 lat

Aile no to sobie pieknie wypoczelas,super zycze milej niedzielki:-)

Kasiau ja tez o tym pomyslalam wlasnie dzisiaj,a i u Magdziarki tak bylo z Olkiem i Antosiem:-)

Mamy zabeczek nr 2,juuupi.......

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry
:-pAle jestem zmęczona po wczorajszej imprezie :-Dledwo siedzę .. a Nadusia wstała o 6 ehhh - Dziekujemy bardzo za życzenia - ło matko kochana to juz 9 miesiecy :szok:

Gratulacje dla 9 miesięczniaków i 8 miesięczniaków
Marysiu gratuluję 2- go ząbala ...
Co do zdjęc hmmm niestety tylko moge je pokazać na zamkniętym .....:sorry2:
Idę legnąc...... do później..........

ja dzis bez humorku ..
Michałka dzis o 4 bolał brzuszek ... ale popierdział i usnał. Tak wiec mialam pobudke o 1 (zjadł tylko 130 ml) o 4 brzuszek o 5 zjadł 180 ml i wstali o 7 a ja o 8 i jestem jak to zombi .....
Zastanawiam sie czy nie od natki pietrsuzki go ten brzuch bolał. Ale w sumie je juz 2 dni i wczesniej go nie bolał. :crazy:
Genralnie nastrój mam do bani. Wygoniłam ekipe na polki i moge sobie chwile posiedziec. Na pewno mnie nie bedzie na bb do czwartku wiec ........ dzsis musze poszalec :sorry2:

Witajcie dziewczyny!:-)
Wszystkiego naj naj dla Werci!:-)
Oraz dla Paulinki,Nadinki,Maciusia i Mikolajka!:-)

My znow mamy za soba ladna nocke-Maja ostatnio swietnie spi,takze w dzien.W dzien to nawet lepiej niz kiedy byla noworodkiem:-)
My dzis mamy gosci na obiadku,wiec nie siedze dlugo przy kompku tylko musze pomoc M w przygotowaniach.
Milej niedzieli wszystkim!:-)

Witam!!!

Wszystkiego najlepszego dla Weronisi z okazji 8 urodzin!!!
smiles_289.gif

Wszystkiego najlepszego dla Nadusi,Maciusia i Mikołajka(Lorciowego) z okazji ukonczenia 9 m-cy
smiles_289.gif
smiles_289.gif
smiles_289.gif

Wszystkiego najlepszego dla Paulinki z okazji 8 m-cy
smiles_289.gif

My wczoraj i dziś mieliśmy gości - rodziców męża. Artur zachwycony, był rozpieszczany że ho ho ho.... Dziadkowie Arturem oczarowani. Miał chłopak towarzystwo do zabawy
smiles_267.gif
(mame ma na codzień, to musi znudziła) W marcu my pojedziemy do nich na tydzień, to dopiero wtedy nacieszą się wnuczkiem.

I ja witam!

I ja dołączam się do życzonek ;-) Marlenka sekretarz BB o wszytskich pamięta :-D

Marysiu gratuluje drugiego ząbka :-)

Lilianko no to super, że udana imprezka :tak: zaraz lecę na zamkniety, może są już fotki :-p

gratuluję lepszych nocek i współczuję nieprzespanych ;-) dla pocieszenia my mamy pobudki 22-23, 1, 4,5,6 :sorry2: ale i tak jest lepeij, bo małą juz pomiędzy pobudkami się nie wierci i nie popłakuje ;-)

u nas leniwa niedziela, mała nieco marudna, norma...

No i najlepsze na koniec, mąż wczoraj wypatrzył ogłoszenie o areobiku, ja dzisiaj podeszłam i wygląda na to, że i w naszej dziurze będa zajęcia :tak: ale się cieszę :-) najgorsze, że spotkanie organizacyjne jest o 18.30 i pewnie same zajęcia będa trwały gdzies godzinkę, a po 19 mała idzie do kąpieli i do spania i nie wiem czy mąż sobie poradzi, bo mała nauczona, że po kąpanku je cyca, a tak nie dość, że wcześniej kacha by musiala być, to później jeszcze usypianie bez mamy :dry: no ale na razie nie będe przeżywać, bo zajęcia mam w szkole, a to raptem ze 2 minuty drogi;-)widzę ją przez okno :-p no i ciesze się jak głupia :sorry2::zawstydzona/y:

reklama
Do góry