reklama
marlena nad
:)
Witam z rana dziewczyneczki:-)
Zycze wszystkim milego dnia
Zycze wszystkim milego dnia
Witajcie!
Jasio zalicza drzemkę nr 1 więc wskoczyłam do Was na chwilę ;-)
Noc ok jednak 5 pobudek na ciamkanie i przytulanie (niestety musimy spać razem bo wybudza się po 15 min jak nie czuje mamusi a ja tym sposobem jestem w miarę wyspana)
pogoda taka sobie mróz -5 stopni więc ze spaceru nici poza tym mały nadal pokasłuje i kicha
muszę się pochwalić, że idę dziś do fryzjera muszę przykryć siwiznę no i może cosik zetnę jeszcze się nie zdecydowałam
życzę miłego dnia
Jasio zalicza drzemkę nr 1 więc wskoczyłam do Was na chwilę ;-)
Noc ok jednak 5 pobudek na ciamkanie i przytulanie (niestety musimy spać razem bo wybudza się po 15 min jak nie czuje mamusi a ja tym sposobem jestem w miarę wyspana)
pogoda taka sobie mróz -5 stopni więc ze spaceru nici poza tym mały nadal pokasłuje i kicha
muszę się pochwalić, że idę dziś do fryzjera muszę przykryć siwiznę no i może cosik zetnę jeszcze się nie zdecydowałam
życzę miłego dnia
A
Asiowo
Gość
witam sie i ja
Mała wczoraj wypiła przed snem 330 ml mleka z kleikiem
i tylko 1 pobudka o 4 na przytulenie przy cycusiu;-)
U nas pogoda taka sama jak przez ostatnie dni, ciagle sypie...:-( Mam juz dość, załuje ze sanek nie kupiłam juz na ta zimę, bo po tym sniegu wozkiem nie da sie jechac
Mała ucina sobie drzemke, a ja mam chwilke dla siebie
Mała wczoraj wypiła przed snem 330 ml mleka z kleikiem
i tylko 1 pobudka o 4 na przytulenie przy cycusiu;-)
U nas pogoda taka sama jak przez ostatnie dni, ciagle sypie...:-( Mam juz dość, załuje ze sanek nie kupiłam juz na ta zimę, bo po tym sniegu wozkiem nie da sie jechac
Mała ucina sobie drzemke, a ja mam chwilke dla siebie
marlena nad
:)
Aniknulko no to super z tym fryzjerem,a dasz jakies fotki?;-)
Witam!!!
Z tego względu iż jestem nowa nie wiem czy w odpowiednim wątku pytam jak nie to wybaczcie!!!Mianowicie chciałabym miec taki ładny profil jak Wy, a nie wiem jak to zrobic.Chodzi mi o buźkę z ząbkami lub bez i o nawet nie wiem jak to nazwac to miejsce gdzie się zaznacza ile dzidzia miesięcy!!Proszę o pomoc!!
Zyczymy z Wiktorkiem miłego dnia!!:-)
Z tego względu iż jestem nowa nie wiem czy w odpowiednim wątku pytam jak nie to wybaczcie!!!Mianowicie chciałabym miec taki ładny profil jak Wy, a nie wiem jak to zrobic.Chodzi mi o buźkę z ząbkami lub bez i o nawet nie wiem jak to nazwac to miejsce gdzie się zaznacza ile dzidzia miesięcy!!Proszę o pomoc!!
Zyczymy z Wiktorkiem miłego dnia!!:-)
bbakania
Czerwiec 2008 :)
reklama
A
Asiowo
Gość
Monik...
Anglojęzyczna strona - bardzo duży wybór
baby-gaga.com
BabyFirstSite.org
bejbej.pl