agusia04
Czerwcowa mama'08
Witam wieczorkiem:-) My zaliczyliśmy dzisiaj spacerek. Świeciło piękne słoneczko, aż się chciało spacerować Wieczorkiem wyskoczyłam na aerobik:-):-) Kuba dal tatusiowi popis i nie chciał zasnąć, krzyczał cały czas. Ale musieli sobie poradzić. Niech tatusiek zobaczy jak to czasami kolorowo jest z dziećmi. A co tam
Kuba jeszcze nie może dopisać się do listy ząbkowej. Cierpliwie czekamy. Chociaż narazie nic nie zapowiada, żeby miało coś się wykluć.
Gratulacje dla Dobrusi Oli i Dominisia z okazji ukończenia kolejnego miesiąca!!!!!!
Magdalenkakol zdróweczka dla Ciebie. Zdrowiej szybciutko:-):-):-)
I udanej wizyty u lekarza
Bbakania super cieszę się razem z Tobą, że udało Ci się znaleźć odpowiedni żłobek dla Natalki. I mam nadzieję że małej też się będize podobało:-):-)
Aniknulka mam nadzieję, że Jasiek dął Ci trochę odsapnąć.
Paulinko gratuluję kolejnego ząbka
Martucha wykorzystaj że mąż chętny do pozostania z Dobrusią i planuj wyjście. Dobrze Ci to zrobi. I nie zamartwiaj się na zapas. Nie zostawisz jej z obcą osobą tylko z tatusiem. Poradzą sobie.
Kuba jeszcze nie może dopisać się do listy ząbkowej. Cierpliwie czekamy. Chociaż narazie nic nie zapowiada, żeby miało coś się wykluć.
Gratulacje dla Dobrusi Oli i Dominisia z okazji ukończenia kolejnego miesiąca!!!!!!
Magdalenkakol zdróweczka dla Ciebie. Zdrowiej szybciutko:-):-):-)
I udanej wizyty u lekarza
Bbakania super cieszę się razem z Tobą, że udało Ci się znaleźć odpowiedni żłobek dla Natalki. I mam nadzieję że małej też się będize podobało:-):-)
Aniknulka mam nadzieję, że Jasiek dął Ci trochę odsapnąć.
Paulinko gratuluję kolejnego ząbka
Martucha wykorzystaj że mąż chętny do pozostania z Dobrusią i planuj wyjście. Dobrze Ci to zrobi. I nie zamartwiaj się na zapas. Nie zostawisz jej z obcą osobą tylko z tatusiem. Poradzą sobie.