reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam wieczorkiem:-) My zaliczyliśmy dzisiaj spacerek. Świeciło piękne słoneczko, aż się chciało spacerować:tak::tak::tak: Wieczorkiem wyskoczyłam na aerobik:-):-) Kuba dal tatusiowi popis i nie chciał zasnąć, krzyczał cały czas. Ale musieli sobie poradzić. Niech tatusiek zobaczy jak to czasami kolorowo jest z dziećmi. A co tam:tak::tak::tak:
Kuba jeszcze nie może dopisać się do listy ząbkowej. Cierpliwie czekamy. Chociaż narazie nic nie zapowiada, żeby miało coś się wykluć.

Gratulacje dla Dobrusi Oli i Dominisia z okazji ukończenia kolejnego miesiąca!!!!!!

Magdalenkakol zdróweczka dla Ciebie. Zdrowiej szybciutko:-):-):-)
I udanej wizyty u lekarza

Bbakania super cieszę się razem z Tobą, że udało Ci się znaleźć odpowiedni żłobek dla Natalki. I mam nadzieję że małej też się będize podobało:-):-)

Aniknulka mam nadzieję, że Jasiek dął Ci trochę odsapnąć.

Paulinko gratuluję kolejnego ząbka

Martucha wykorzystaj że mąż chętny do pozostania z Dobrusią i planuj wyjście. Dobrze Ci to zrobi:tak::tak:. I nie zamartwiaj się na zapas. Nie zostawisz jej z obcą osobą tylko z tatusiem. Poradzą sobie.

reklama
Paulinko gratulujemy ząbka numer 2
Krzysiu gratulujemy ząbka numer 4[

Przepraszam, że nie odpisuje każdej, jestem zmęczona.Byliśmy dziś z Arturem 3,5 godz na mieście. Do miasta poszliśmy pieszo (ok. 2 km drogi)Ale mam zakwasy:baffled:
Zaraz idę pod prysznic i spać. Mam pytanko:-)
Mam udo od kurczaka i chcę ugotować rosołek dla Artura i się zastanawiam czy zerwać skórę z uda czy zostawić. Hmmm:confused:

BUZIOLE

Ostatnia edycja:
Paulinko i Krzysiu gratuluje zabkow:-)

Ja dzisiaj jestem padnieta Marysia strasznie marudzi i placze to juz drugi dzien chyba jakis zabeczek idzie:tak:
Magdziako sliczny rozowy zestawik

Milego wieczorku:-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!:-)

Ola,Dobrusia i Dominis-to juz 8 miesiecy!:-):-)
Mata-swietny pomysl z tym wyjazdem do miasta:-)Chociaz nie dziwie sie,ze masz watpliwosci co do tych 6 godzin...
Bbakania-to super,ze ten zlobek Ci sie podoba:-)A moze moglabys przyjsc tam razem z Natalka na kilka godzin,zeby sie oswoila?

Gratuluje kolejnych zabkow Paulince,Krzysiowi i Oli (chyba dobrze pamietam?)

A ja dzisiajmialam dzien pod znakiem roienia paczkow i co?Nie udaly sie.... :-( W srodku bylo surowe ciasto-przypuszczam,ze za duzo maki dalam i dlatego:-(
A tak sie nameczylam...Zwlaszcza z ugniataniem ciasta-nie cierpie tego!
No i wszystkie paczki wyladowaly w smieciach,a ja musialam skoczyc do sklepu-tylko,ze tu nie maja takich ''polskich'' paczkow,tylko amerykanskie z dziurka i takie przekladane budyniem.

O,to super to zalatwilas ze zlobkiem:-)W ten sposob na pewno Natalce bedzie duuuzo latwiej,a Ty przy okazji popatrzysz jak sie opiekubki zachowuja w roznych sytuacjach-chociaz widac,ze nie maja nic do ukrycia godzac sie na takie rozwiazanie:-)
I dziekuje za medal,moze w przyszlym roku bardziej na niego zasluze;-)

Bbakania, super sprawa z tym żłobkiem:tak:. Jak ja dzwoniłam do kilku i pytałam o taką możliwość, żeby trochę poprzychodzić z małym, to raczej odmawiali; że inni rodzice się nie zgadzają, żeby z dziećmi przebywał ktoś spoza personelu żłobka. Nawet do pewnego stopnia potrafię to zrozumieć. Teraz ludzie są nieufni...takie czasy. Wczoraj, jak byłam na spacerze z Krzysiem, zagadał do mnie chłopczyk jeżdżący na sankach a potem zaczął obsypywać mnie śniegiem; był na spacerze z babcią i ewidentnie się nudził. Jego babcia w te pędy przyleciała i zabrała go do domu:-(. Chyba się mnie wystraszyła:zawstydzona/y::-(. Na szczęście nie wszyscy są tacy i na spacerach zdarza mi się pogadać sobie z inną mamą:tak:. Ale ostrożnym trzeba być:dry:.

Witajcie kochane!
W końcu mam chwilę dla siebie. Mały najchętniej nie puszczałby mnie i cyca z rąk i ust :rofl2: ciągle płacze ale wieczorem po kąpieli odpuścił sobie choć nie mamusię :-p musiałam dłuuuugo czekać aż usnął a teraz m przejął pałeczkę - czyli leży obok i udaje mnie :-D
Dzień miałam męczący ciekawe jaka będzie noc :confused:
Udało mi się zdrzemnąć na jednym boku bo z drugiej strony spał Jasio od 10.30 do 12 więc mogę powiedzieć, że noc odespałam :sorry2: potem zabawa z małym, gotowanie zupki dla małego, obiadku dla nas choć na jednym boku czasem miałam Jaśka bo oczywiście ryk :angry: ale czasem dał się oszukać i odstawić do łóżeczka ze skórką od chleba w buzi i na 15 min miałam spokój. Cóż chyba powoli przyzwyczajam się do ząbkowej sytuacji :dry: trzeba sobie jakoś radzić :happy: pozmywałam, nastawiłam pranie, wykąpana teraz wskoczyłam do Was i widzę, że wiele się działo.
BBakania gratuluję znalezienia odpowiedniego żłobka :tak:
Magdziarko piękne rękodzieła :-) podziwiam Twoje manualne zdolności :tak:
Paulinka, Krzysiu gratuluję kolejnych ząbków ;-)
Agusia fajnie, że się wyrwałaś nawet na ćwiczenia :-)
Darunia ciesz się siostrą :-D
Joan-na współczuję przygody z ptakiem i śnieżkami :-( cóż najważniejsze to szczęście x4

Buziaki karaluchy pod poduchy :-)

reklama
Do góry