reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wiatjcie!

Majeczko najlepszego!!!!!!!!!

Melduje się w poniedziałek rano, bo wczoraj nie dałam rady wejsc na bb...
Imprezka udana- super było, w nocy ok.3 nad ranem ganialiśmy się ze śnieżkami po rynku :-D:-D:-D jak wariaty! Ubaw po pachy!

Wczoraj byliśmy cały dzień u teściów- oczywiście zabawa w śniegu- którego jest duuuuuuuuuuuużo i na własne oczy nie widziałam nigdy tyle!!!! Zdjęcia na zamkniętym wrzucę ;-)

Ł dzisiaj ma wolne więc spędzę z nim troszkę czasu, coś Bart mi zaczyna kaszlec... tak usłyszałam, że od czasu do czasu:dry: pojedziemy z nim chyba do lakarza, lepiej żeby coś dostał i żeby nic się z tego nie rozwinęło!!!

Kasiau cieszę się że chrzciny udane! :tak:
Lilianko zdrówka kochana!

Muszę narazie uciekac! Miłęgo dnia!

reklama
witajcie!

Kasiu... świetnie, ze chrzciny udane i juz po:tak:
Lilianko, zdrówka... duzo zdrówka!
Darunia, oby Bartowi nic nie było... :tak:

My po zlocie rodzinnym, czyt. urodziny taty...
Oczywiscie była moja ulubiona ciotka, która żyje ze starym prykiem w konkubinacie i nie ma dzieci... a wie najlepiej jak je wychowywac, rodzić, itd... słuchac nie moge tej baby. Uwielbiam dostawac rady od kogoś kto nie ma pojęcia o dzieciach... kto nie wychował swojego ***** (za przeproszeniem) wie o dzieciach!:wściekła/y:

Mój P. dzis pierwszy dzien w nowej pracy, pewnie do wieczora, jeszcze ta 2 robota, musze sie przyzwyczaic, ze teraz bede go miec tylko w niedziele, ale cos za coś... teraz sie pomęczymy, ale może pozniej bedzie nam sie lżej zyc:tak: I kurde... kiedy my syna spłodzimy jak go w ogole w domu nie bedzie:confused::-D

W ogole Paulinka ma jakies dziwne spanie, nieważne czy pójdzie spac o 19 czy 21, nigdy nie spi dłuzej niz do 7... wiec wole juz ją kłasc o 19, chociaz wieczór bede miec wolny:-pdzis dała nam koncert od 4 do 5 :zawstydzona/y: Nie rozumiem jej, raz jest w stanie przespac noc bez jedzonka, a innym razem bez mleczka nie da rady... :zawstydzona/y:

Hello dziewczyny!:-)
Dziekuje w imieniu Majeczki za zyczonka-kurcze,to juz 8 miesiecy.....

Agusia-my tez planujemy chrzciny w poniedzialek wielkanocny:-)
Lilianko-niech to paskudstwo szybko przejdzie!
Mamootku-dziekuje za linki-gapa ze mnie,ja tojuz kiedys ogladalam,ale tytul jakos wylecial mi z pamieci.

U nas zabkow ciagle nie ma....Moja mama mowi,ze ja tez szybko nie mialam,ale nie pamieta kiedy mi wyszly.Za to moim siostrom (blizniaczkom) pierwszy zabek wyszedl dopiero jak mialy 11 miesiecy!

Milego dnia Kobietki!

Mimo, że już dużo Almodovara widziałam, to nadal jestem w szoku po każdym kolejnym jego filmie. Są ambitne, piknie kręcone, piekna muzyka, ale fabuła i postacie zawsze porąbane.
My wczoraj oglądaliśmy "Wysokie obcasy".
Film Almodovara
Drżące ciało / Carne tremula (1997) - FILM w Stopklatka.pl
Drżące ciało / Carne trémula (1997) - Film - FILMWEB.pl

Wysokie obcasy - bardzo mi się podobały .przezywałam relacje matka - córka bardzo razem z główną bohaterką.
Monia ja muszę Ci coś podesłać nowego ale nie mam ostatnio kiedy przysiąść....

U nas wszystko dobrze - oprócz tego, że czasu mało. olek od dzisiaj do szkoły wrócił...bardzo się cieszył./ Chciałam popisać ale Antek się niecierpliwi - czas na spanie

Jedziemy dzisiaj do lakarza na 17-stą, mam nadzieje że bedzie wszystko ok!
Teraz właśnie robie obiad, Ł chciałam wysłac na spacer z Bartem, ale nie chce isc bo mówi że nie wolno jak dziecko pokasłuje... ehhh no i już sama nie wiem :baffled:

Asiowo rzeczywiscie taka ciotka i takie ''dobre rady'' bardzo człowieka złoszczą!!! :dry: No i mam nadzieje, że uad Wam się jedna bez problemu spłodzic syna! :-)

Maajka jeszcze troszkę i napewno pojawią się ząbki! :tak:

Magdziarko, wcale się nie dziwie, że u Ciebie mało czasu ;-):-)

No to nic, lecę ogranąc do ko nca mieszkano i coś muszę porobic bo zwariuje... :rofl2:

Dzien Dobry
U nas nocka ok, tylko dziecko cos po 6 obudziło sie i do 8 szalała ale jeszcze z godzinkę pospała do 9. M był z Nadią u lekarza i wszystko jest OK.
Teraz dziecko zasnęło, drugie wróciło z spacerku i ogląda bajkę a ja chyba sie połozę bo zle sie czuje, dostalam antybiotyk po którym zle sie czuje... jak na razie poprawy nie ma...

Przepraszam, ze nie odpisuje na posty ale moj stan mi na to nie pozwala... Pozdrawiam ..

witajcie laseczki:tak:

oj dawno się nie odzywałam ale podczytywać się starałam:tak: od dzisiaj jestem na urlopie hurraaa więc mam nadzieję że będe miała więcej czasu na bb:tak:
w czwartek jedziemy do teściów na parę dni mam nadzieję że troszku odpocznę od miasta i zgiełku...

Na szczęście udało nam się wyleczyć z choróbska ale powiem wam że nie było lekko:eek: Karolowi pomógł dopiero drugi antybiotyk a mojemu M żaden:szok: a Mikołaj miał grypę i zapalenie spojówek...straszne to było my chorzy dzieci chore brrrrr na szczęście już po...

Mamoot piszesz o Wojciaszku ja mam to samo z Karolem...doszły do tego kłopoty w przedszkolu:eek: i okazało się że ma lęki separacyjne:szok: no nic mam nadzieję że kiedyś mu to przejdzie:tak: staram się jak mogę by miał mnie jak najwięcej ale Mikoś też mnie potrzebuje więc i tak nie da się zaspokoić wszystkich:sorry:
Zdrówka dla wszystkich maluszków!!!!i mamuś!!!!

cześć dziewczyny.. u mnie wszystko ok... nie pisałam ale na bieżąco was podczytywałam.. teraz coraz mniej czasu, zwłaszcza gdy mąż wyjechał.... ja trochę chorowałam (kosma przywlókł Anginę ze szkoły) ale dzis juz jest w miare lepiej... na szczęście bliźniaki nic nie zdążyły podłapać...

i powiem wreszcie pierwszy raz: dzieki za teściową!

reklama
Do góry