reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie
U nas wszystko oki, Nadia ma sie dobrze, nocka przespana, teraz m próbuje ją uśpic a po 17 jedziemy do Groty Solnej z dzieciakami...
A wczorajszy dzionek było miły ale po 20 musielismy jechac do lekarza i tam sporo czasu spędzilismy.
Mam zapalenie przydatków. Przepraszam ale nie bede Wam psuła humoru w niedzielę, wyszły jeszcze przy tym komplikacje..dostałam antybiotyk i leki przeciwzapalne i przede wszystkim leki na zmniejszenie krwawienia....:-(
Do później.......

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Bogny z okazji 9mcy,najstarsza dziewczynka z czerwcowkolandu,zaraz po panach F&F:-D:-D:-D

a dziękujemy, dziękujemy!!

rzadko zaglądam, bo czasu niewiele :-(; też wczoraj wyszliśmy ale nie z okazji Walentynek (tych nie obchodzimy)lecz na parapetówkę do znajomego - fajnie było :-)

Bogna to mała, kochana pyza, rosną jej górne jedynki i marudzi na całego - jeszcze nie raczkuje choć przyjmuje już postawę, która ma ją do tego doprowadzić ;-)

magdziarko-kolczyki superowe!!

Witajcie mamusie!
U nas dzisiejszy dzień nie różnił się za bardzo od wczorajszego...więc szkoda się rozpisywać. Mały zaczął się dziś niesamowicie ślinić (dosłownie nie nadążałam ze zmianą śliniaczka)- może faktycznie chodzi o ząbki:confused:. Poczekamy, zobaczymy. Na razie postanowiłam się za bardzo nie przejmować, jakoś się poukłada. Najważniejsze, że mały jest roześmianym, kochanym bąblem. A że ostatnio marudzi, trzeba przeczekać:tak:. On ma też prawo do gorszych dni.

Lilianko, przykra sprawa. Szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

Bbakania, ale miałaś sobotę:szok:. I podziwiam, że masz zdolności (i odwagę;-)) strzyc własnego męża. Moja mama nie jest fryzjerką, a strzyże większość mężczyzn w rodzinie (nożyczkami, nie maszynką). Jak się rodzina spotka, to ma rząd głów do strzyżenia:-D. Krzyś też pewnie do niej trafi:tak: ale to jeszcze za jakiś czas.

Miłego wieczoru.

Oj cichutko dzisiaj cichutko:-) U mnie chłopcy śpią a ja wskoczyłam zajrzeć co u Was.
Ciekawe jak tam Kasia po chrzcinach. Pewnie się jeszcze goszczą albo odpoczywa:-).
Ja już też załatwiłam chrzciny w pierwszy dzień świąt. Teraz tylko pozanosić potrzebne dokumenty, zrobić odpowiednią opłatę i wysłać zaproszenia. Ale do kwietnia jeszcze sporo czasu więc napewno zdążę ze wszystkim.
Ciekawe jaka mnie czeka nocka dzisiaj

Iwoszku fajnie, że ajrzałaś do nas chociaż na chwileczkę. Szkoda że nie masz więcej wolnych chwil. Ale czekamy cały czas na Ciebie i informacje
jak sie ma Bogna:-):-):-)

Bbkania no tak trzeba bylo męża wykorzystać jak już nadarzyla sie okazja. I widzę, że miło spędziliście wczorajszy wieczór.

Aniknulka współczuję tyle pobudek w nocy:szok:. I jeszcze o 6 Jasio już nie spał. Ja to nie powinnam aż tak narzekać. Mamma Mia kobitko współczuje.

Było wczoraj Drżące ciało w Tv na TV4 byłam w szoku...

Mimo, że już dużo Almodovara widziałam, to nadal jestem w szoku po każdym kolejnym jego filmie. Są ambitne, piknie kręcone, piekna muzyka, ale fabuła i postacie zawsze porąbane.
My wczoraj oglądaliśmy "Wysokie obcasy".

A ''Drzace cialo'' to co to za film?

Film Almodovara

Drżące ciało / Carne tremula (1997) - FILM w Stopklatka.pl
Drżące ciało / Carne trémula (1997) - Film - FILMWEB.pl

Moja mama nie jest fryzjerką, a strzyże większość mężczyzn w rodzinie (nożyczkami, nie maszynką). Jak się rodzina spotka, to ma rząd głów do strzyżenia:-D. Krzyś też pewnie do niej trafi:tak: ale to jeszcze za jakiś czas.

No to tak samo, jak u mnie. Mama jest rodzinnym fryzjerem. A z kolei ja ją często obcinam.

Lilianko, mam nadzieję, że szybko minie.

U nas noc jakaś fatalna i to nie ze względu na Stasia , tylko na Wojtka. Budził się często i chciał, żeby o przytulać. Strasznie mi go szkoda, bo chyba tak bardzo przezywa Stasia i swój bunt dwulatka. I nie pozostaje nam nic innego niż przytulanie go.

Dziś byliśmy razem, w czwórkę na basenie. Boi zazwyczaj jest tak, że ja chodze ze Stasiem, a potem WOjtek z Marcinem. A dizs by ły tzw. "wolne zajecia" i nie trzeba sie było trzymać swoich godzin. Poslziśmy w czwórke i jestem zadziwiona jak Wojtek sie przemieszcza w wodzie. Pływa w pasie piankowym (co by pupa na dno nie szła) i jak chce gdzies dopłynąc to macha nogami i już. Jednak te dwa lata basenu dają efekty.

Ostatnia edycja:
I ja sie melduję

tylko coś nie w sosie jestem, jakas padnięta chodzę, mimo że Dobrusia z racji walentynek ładnie jak na nia pospała w nocy (tylko 3 pobudki, godzina wiercenia i spała do 7.15 ;-)) tylko ja nie mogłam zasnąć :dry: a dzisiaj ledwo udało mi sie ją na dwie drzemki położyć... normalnie mała z dnia na dzień z cykli spanie-spanie 3-godzinnych zrobiła sobie 6-godzinne i nie mogę teraz wcelowac w jej rozkład dnia :baffled:
mąż nie zaszalal na szczęściez kwiatami chociaż chciał mi kolejne "badyle" kupić (czyt. storczyka :-D) ale nie znalazł :sorry2: moze to i lepiej... ot dzień jak co dzień :sorry2:

Iwoszku fajnie że do nas zajrzałaś :tak: i więcej wolnego czasu Ci życzę :-) żebyś mogła byc częściej na bb ;-):-D

Lilianko trzymaj się kochana, mam nadzieję, że leki pomogą i szybko poczujesz się lepiej :tak:

zmykam poczytac co naskrobałyście, a potem lulu, jutro postaram sie wiecej popisać :tak:

Lilianko zdrówka kochana :-D
Dzis jedziemy do taty na urodzinki, konczy dzis 54 lata:-)
Wszystkiego naj z okazji urodzin taty i mam nadzieję, że spotkanie było udane :tak:

Kasiau pewnie odpoczywa po dzisiejszych wrażeniach :tak:
ach piękna to chwila kiedy nasze maleństwo wkracza na ścieżkę Boga :tak:

Iwoszku cieszę się, że u Ciebie wszystko ok i wpadaj częściej kochana (życzę abyś miała więcej czasu na relaks i oczywiście na BB ;-)) i oczywiście życzę bezbolesnego ząbkowania dla Bogny :-)

Bbakania ale miałaś weekend :-p podziwiam ale dobrze, że zrobiłąś porządki i wykorzystałaś m :rofl2:

Mata mam nadzieję, że ten rozkładzik Dobruni ułoży się po Twojej myśli i będzie już dobrze :tak:

Mamoot współczuje nocki i cieszę się, ze mieliście udana niedzielę na basenie :tak: gratulki dla Wojciaszka rośnie pływak :tak:
A ja popołudniu zrobiłam sałatkę, mama obiad a potem kościółek i odpoczynek przed TV z rodzinką :blink: teraz przed BB
Jasio dostał czopka i budzi się co godzinę na cysia (czytaj ciamkanie :dry:)
mam nadzieję, że noc minie spokojniej niż ostatnia :sorry2:
spokojnej nocy i kolorowych

Witam z pracy , już po chrzcinach ale mięśnie mnie bolą jakbym maraton przebiegła . Ogólnie chrzciny udane, mała grzeczna w kościele , trochę pogadała na głos , trochę się niecierpliwiła ale nie było źle . Ksiądz bardzo fajny i onkretny.
Goście balowali od 14 stej do 20 stej i może by jeszcze posiedzieli ale mojej siostry mała zaczęła już marudzić i towarzystwo się zaczęło rozchodzić.
Jeszcze tylko za tydzień urodziny starszej i za kolejny chrzciny u mojej siostry i będzie z głowy.
Urodziny Werci to już będzie lajcik bo to nie chrzciny.:-)
Miłego dzionka :-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Majeczki z okazji 8mcy,buziaczki:-D:-D:-):-):tak:

Witam z rana:-)

Wstalysmy o 6,ale w lozeczku bylysmy do 7:-)pranko juz wstawilam,popijam kawunie,dzisiejszy dzien bedzie bardzo spokojny niemam zadnych planow,pojdziemy na spacerek i malutkie zakupki:-)

Lilianko zycze Ci duzo zdrowka mam nadzieje,ze leki pomoga:tak:
Kasiau ciesze sie,ze uroczystosc sie udala(czekam na foteczki:-D:-D:-D)
Aniknulko mam nadzieje,ze Jas spal dobrze tej nocy:tak:
Mata,a ja Dobrusia?:-)
Agusia jak fajnie,ze macie chrzciny w Swieta,napewno bedzie pieknie:tak:
Mamootku gratuluje Wojtusiowi,plywak Wam rosnie:tak:

Milego dzionka:-):tak:

Do góry