reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie. dawnomnienie bylo ale caly czas mam meza w domku Niestety Komputer dzielony na 3 osoby ale i ja mam mniej czasu bo staram sie wykorzystac ten czas jak najlepiej. Niestety w sobote dopadło mnie mega przeziebienie. Gopraczka bol głowy. wczoraj przeszło ale dzisaij doszedl katar. Jak juz wydobrzeje znowu bede czestym gosciem. Brakuje mi Was.Buziaki dla was wszystkich i malych babli tez,.

reklama
Majeczko wszystkiego najlepszego
23.gif
Witajcie kochane!

Ja miałam dziś powera i sprzątnęłam cały gośc inny pokój od A do Z nawet uprałam firanki i powiesiłam ale pachniało :laugh2:
trochę się dziwiłam,że mam tyle energii ale potem w łazience wszystko się wyjaśniło dlaczego dostałam @ :confused2::baffled::eek:
Byliśmy też z Jasiem na spacerku a piękna pogoda tylko nas zachęcała a wózków na mieście :rofl2: szok :szok:
teraz piję herbatkę, m zajmuje się małym a jak go uśpimy to może obejżymy jakiś filmik
15.gif
Chorowitkom życzę zdrówka :tak:

Kasiau cieszę się, że chrzciny udane :-)
Lorcia udanego urlopu :-D wypoczywaj kochana
Edytka odpoczywaj i zdrówka życzę :tak:

Marlenko ja korzystam z tej stronki http://www.gifownik.pl/3d_1.php

miłego wieczora kochane :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie. U mnie dzionek w miarę. Wybrałam się z Kubą na spacerek nad morze i zeszło nam się 2 godz. pędem wracałam, żeby zdąrzyć po Kacpra do przedszkola;-):-D. Nocka extra żadnej pobudki wyspałam się. Hurrra:-D:-D:-D

Aniknulka oj Ty pracusiu. Ja jutro zabieram isę też za generalne porządki. Ne wiem ile przy Kubie uda mi się zrobić, ale napewno trochę ogarnę:-)

Magdalenkakol zdróweczka życzę i wracaj do nas:-):-)

Edytko miło, że do nas wpadłaś. Ach te choróbska. Dobrze, że chociaz F&F zaoszczędziło.
i powiem wreszcie pierwszy raz: dzieki za teściową!
Dobre dobre:-D:-D:-D:-D Chyba przyszła pora docenić teściową, albo dopiero teraz mogła się wykazać;-);-);-);-):-D:-D:-D

Lorcia super że jesteś. Dobrze, że już wszyscy zdrowi. No i nareszcie trochę urlopku zasłużonego zresztą:-). Udanego pobytu u teściowej:tak::tak: Ładuj akumulatorki. Buziaczki dla dzieciaczków:tak::-);-)

Daruunia zdróweczka dla Bartusia. Jak tam po wizycie u lekarza co powiedział??

Majeczko najlepsze życzonka:-):-):-)

melduję się i ja :-)

Niestety nie mam jak w dzien odpisywać, ale staram się na bieżąco Was czytać :tak:

mała szaleje, śpi mało (dziś np. wstała po 6, drzemka 40 minut. po 11 i potem dopiero odpadła po 15 :baffled:) i marudzi na całego... chyba kolejne zębicha idą (mam nadzieję, bo jak jej tak ma zostać na stałe, to ja dziękuję :dry:). Nocki tez kiepskie i rano ledwo mam siły zwlec się z łóżka, a wieczorem padam na twarz. Jej co to będzie później...

Majeczko wszytskiego najjjjjjjjjj :tak::-)

zdrówka chorującym dzieciaczkom i ich mamusiom:tak:

Lilianko mam nadzieję, że i Ty lepiej sie poczujesz:-)

przepraszam, że nie odpisuje każdej, ale zmykam pisać pracę :dry:

miłej nocki kochane :-)

przepraszam, że nie odpisuje każdej, ale zmykam pisać pracę :dry:

I ja też przepraszam....

Bartuś zdrowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jupi! Bardzo się cieszę! Tylko wystarczy mokry ręcznik na kaloryfer i git!
Dziecko mi już śpi, a ja lecę do Ł bo jest już w domu po treningu ;-)

Miłego wieczorku!

AAAAAAAAAAAAAA! Dobrusia Bartut Cię dogonił- mamy 8 zęboli!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Majeczko - najlepszego :-) Bartul ale masz już tych zęboli - gratulacje :-)
Mata oby ci Dobrunia dała odpocząć czasem :-)

Witam dziewczynki:-)
dzionek dluuuugi,najpierw zakupki i spacerek obiad z kolezankami,a teraz relax na BB:-)

Aniknulka,Bbakania dziekuje za stronki:-)
Daruuunia jak dobrze,ze Bartulek zdrowy:-)
Magdalenkakol witam po dluuugasnej przerwie,nam tez Ciebie bardzo brakuje:-)
Edytko duzo zdrowka i sily zycze:-)

Milego wieczorku:-)
1.gif

Mamootku-dziekuje za linki-gapa ze mnie,ja tojuz kiedys ogladalam,ale tytul jakos wylecial mi z pamieci.

Skąd ja to znam. Niestety jeśli film mi jakoś szczególnie nie zapadnie w pamięć, to często zapominam, że go oglądałam i o czym był. Aż wstyd! :zawstydzona/y:

Wysokie obcasy - bardzo mi się podobały .przezywałam relacje matka - córka bardzo razem z główną bohaterką.
Monia ja muszę Ci coś podesłać nowego ale nie mam ostatnio kiedy przysiąść....

No właśnie te relacje sa dla mnie takie smutne....
A z filmami się nie spiesz - jeszcze kilka Twoich nam zostało do obejrzenia (nie można przecież każdej nocy zarywać :-p). Lepiej mi napisz, które moje filmy chcesz?:-)

Pozostaje Nam tylko utwierdzanie ich w przekonaniu iż są baaaaardzo przez Nas kochani - tulic i całowac ile sie da !!
025.gif
I czekac az im to minie
046.gif

No taki plan właśnie realizuję :-)

Mamoot piszesz o Wojciaszku ja mam to samo z Karolem...doszły do tego kłopoty w przedszkolu:eek: i okazało się że ma lęki separacyjne:szok: no nic mam nadzieję że kiedyś mu to przejdzie:tak: staram się jak mogę by miał mnie jak najwięcej ale Mikoś też mnie potrzebuje więc i tak nie da się zaspokoić wszystkich:sorry:

Oj, to niewesoło, mam nadzieję, ze oboje szybko się w tym uporacie. A co to sa lęki separacyjne? Czym to się objawia?

Bart, gratulacje! :-)

Coś mi Wojciaszka złapało. Rano zdrowiutki, a już o 15.00 39,3oC. Potem jakies rzygańsko. No i na razie nie wiem, czy to coś z brzuszkiem, czy tez coś innego. Mogła go zarazić moja mama, bo dopiero co chorowała, a była u nas w czwartek. Mój tata też owalony przez chorobę.
Czuję, że czeka nas "upojan" noc. Już przed chwilą mieliśmy płaczącego Wojtka, który oczywiście obudził Stasia. :baffled:

reklama
Lepiej mi napisz, które moje filmy chcesz?:-)
Owszem jutro napiszę.

Monia zdróweczka dla chłopców. Na szczęście wszystko w zyciu przemija nawet najdłuższa zmija.

Wróciłam niedawno z flamenco. Po drodze rozwiozłam makulaturę...Zamówiłam dzisiaj niemieckie pieluchy jednorazowe ale eko . Zobaczymy . szybsza biodegradacja itp. Przy okazji dowiedziałam się samych złych rzeczy na temat Pampersów. A fuj...Przymierzam się do kupienia wielorazówek. Zwariowałam. Jak tak dalej pójdzie to zapisze się do Zielonych..Z flamenco przytaszczyłam od koleżanki zakwas. Od jutra robię chleb na zakwasie:-)A na flamenco sprzedałam kolczyki : te mandarynkowo - brązowe i te kwadracki. Ale jaja....ale oddałam po kosztach. Niech się noszą.

Antonio dzisiaj Ok. Mało jadł, ale widac tak jego urok. Olek po szkole zmęczony, jakby tam kamienie nosił - dwa tygodnie wolnego zrobiły swoje. Byłam dzisiaj z nim na kontroli u neurologa - wszystko dobrze.Poczytam co u Was , racząc się resztkami Tiramisu. Buziaki

Do góry