reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
2.gif
Najlepszego kobitki:-):-):-)

Dzisiaj nocka tez ok. Kuba budził się dwa razy ale jeszcze nie spałam. A jak za

Zasnęłam po połnocy to spałam do 7 z minutai. Kuba zjadł mleczko i leżał grzeczniutko do 8,30. Teraz oczywisćie kawka i BB. Na dzisiaj nic szczególnego nie planujemy. To znaczy żadnego wyjścia bo nie mamy co z dzieći zrobić a po za tym M idzie na 12 do 20 do pracy. Taki urok. :-(

Życzę udanych wyjść i miło spędzonego czasu zw towarzystwie waszych Walentynek​

reklama
Witam i ja :-)

mąż na zakupy śmignął, mała zasnęła więc czas na relaks z rana :-D

Dużo miłości z okazji Walentynek, udanych romantycznych kolacji/wyjść/wieczorów (niepotrzebne skreslić), oby w Waszym życiu wciąż gościła miłość, a wszelkie zawieruchy trzymały sie z daleka :tak::-)​

No właśnie Marta. Statystycznie takie dziecko Ci się trafiło i co zrobisz - nic. Trzeba przeczekać. Ale jej : mamo kocham Cię - wynagrodzi Ci poświecenie.

Magdziarko no właśnie co mogę innego zrobić? Tylko przeczekać :sorry2: no i na razie zostać przy jednym dziecku, dopiero jak mała nieco podrośnie pomyslec o drugim, bo zawsze istnieje małe prawdopodobieństwo, że taki sam rozbójnik sie trafi :-D a z dwoma takimi małymi bym na pewno nie wyrobiła :baffled:

Mąż własnie poszedł do pizzerii po pizze... i tyle bedzie z mojej diety:-D o tej porze tak jeść...!:-pszybko odzyskam te 3 kg które zgubilam ostatnio...:-p
A jutro wieczorem wyskakujemy do kina... full ludzie pewnie tam bedzie, ale ważne to, że se wyjdziemy razem!

Asiowo nie przesadzaj i tak fajnie wyglądasz :tak: no i cos z przyjemności się tez należy :-p i gratuluje dzisiejszego już wyjścia (ja w kinie nie byłam ze 2 lata :zawstydzona/y::szok:)

Przedwczoraj zrobiłam sobie serię ćwiczeń na brzuch, a wczoraj miałam takie zakwasy, że ledwo sie ruszałam :zawstydzona/y: mam nadzieję, że te ćwiczenia cos pomogą i brzuch mi w końcu zejdzie :sorry2: chociaż do wielkości 3 miesiąca ;-):-D bo u mnie nadal przynajmniej 5 miesiąc :zawstydzona/y::baffled:

Joanna mam nadzieję, że Krzyś wkońcu wróci do dłuższych drzemek, ale on pewnie taki ciekawy świata, że nie ma czasu na spanie ;-)

A z humorkami i mężami mamy podobnie :tak: nie kojarzę, żebyśmy kiedyś na siebie głos podnieśli :tak: a moja złość na niego szybko przechodzi :tak: I tak bardzo jestem wdzięczna za ten jego spokój który często powstrzymuje mnie przed wybuchem... Lepiej trafić nie mogłam :-)
A co do podobieństwa... to ja też panna i Joanna :-D :-D :-D

Mój mąż też z tych co potrafia sie opanować. Mi powstrzymywanie ciężko przychodzi :zawstydzona/y:
Ja też panna :-D z dzieckiem na dodatek ;-):-D(obrączkę jak ściągnełam w ciąży, tak jeszcze nie mogę założyć, a mąz wciąż zapomina mi ja na poszerzenie do jubilera zanieść :dry:)

Hihihi ja też mam winko :-p białe, półwytrawne :tak:
I szaleje dziś z postami na bb :-p :-p :-p

No to Ci się po winku palce rozwiązały :-D

Aniknulka ale mi smaczka narobiłas na pyszności :-p

Marlenko a Ty jak zwykle z rana w domu szalejesz, drugie pranie :szok: ja ledwo sniadanie zjadłam :zawstydzona/y:

Daruuunia oj ty kochana bedziesz pieknie dzisiaj wygladac moge sie zalozyc-lasencja z Ciebie:tak:

Własnie jaka z Ciebie matka Polka, laseczka jak sie patrzy :tak:

U nas jutro chrzciny i brak czasu

no to życzę udanych chrzcin :-)

Na dzisiaj nic szczególnego nie planujemy. To znaczy żadnego wyjścia bo nie mamy co z dzieći zrobić a po za tym M idzie na 12 do 20 do pracy. Taki urok. :-(​

Agusia ale wieczór do Was należy ;-):-D

u nas też bez niczego nadzwyczajnego, ot dzień jak codzień :sorry2: mąż pewnie kupi kwiaty (ja nie lubię zbytnio dostawać kwiatów, nie ma co z nimi zrobić, nawet wazonu nie mamy :zawstydzona/y:, no i stoja az padną :rofl2: i się zlituje i wyrzucę :sorry2:)
jedyne co nas czeka, to wyjazd do mojego ojca bo dziś ma 50-te urodziny:tak:

miłego dnia mamusie :-)​

Ostatnia edycja:
Witajcie :tak:

Samych pięknych chwil z okazji Walentynek mamusiom :tak:

A my walentynek nie obchodzimy :-pnie przywiązujemy do nich wagi bo wychodzimy z założenia że miłość okazujemy sobie codziennie :-D ale idziemy dziś do kina(miało być wczoraj ale czułam się "niewyjściowo" :-p)

Asiowo nie przesadzaj i tak fajnie wyglądasz :tak: no i cos z przyjemności się tez należy :-p i gratuluje dzisiejszego już wyjścia (ja w kinie nie byłam ze 2 lata :zawstydzona/y::szok:)
:-p :-p :-p gadacie jak wyglądacie, a ja oprócz avatarków żadnej nie widziałam :-( Co do wyjścia Martusia to koniecznie musisz to zmienić :tak: nie macie możliwości zostawić z kimś małej chociaż na 2h? Ja myślę, że takie wyjścia to powiew świeżości w związku :tak:

Kasiau - udanych chrzcinek :tak:
Julia - zdrówka dla Filipka
Aniknulka - kuchareczko :tak: ale Ci życzę tej Twojej wymarzonej restauracyjki :tak: widać że pichcenie sprawia Ci ogromną przyjemność :-D

U mnie nocka średnia, wstawałam do małej, o 6 pobudka, ale przed 7 zasnęła jeszcze na pół godzinki no i potem już lipa.... :-( szalała najpierw u nas w łóżku (tata dostawał baty :-D) a potem w łóżeczku i padła dopiero teraz... Brakuje mi godzinki snu :-p Tata mi nad uchem nawija ;-), to mykam i pewnie potem jeszcze wpadnę :tak: A po 15 jedziemy zobaczyć się z Wilmek i Brunem :-D :-D :-D
Miłego dnia!

:-p :-p :-p gadacie jak wyglądacie, a ja oprócz avatarków żadnej nie widziałam :-( Co do wyjścia Martusia to koniecznie musisz to zmienić :tak: nie macie możliwości zostawić z kimś małej chociaż na 2h? Ja myślę, że takie wyjścia to powiew świeżości w związku :tak:

bo my mamy zamknięty i nk ;-)

tak jak wcześniej pisałam mogę z mężem gdzieś wyjść maksymalnie 2 razy w miesiącu (w drugą i czwartą sobotę, ewentualnie niedziele miesiąca), ale to zależy od teściówki, bo ona w tygodniu zajmuje sie dzieckiem, a w weekend nadrabia zaległości domowe :sorry2: a jak juz gdzies sie wyrwiemy, to m robi na szybko zakupy a ja zaglądam do sklepów :dry: ot i cały romantyzm :zawstydzona/y:

mała normalnie juz godzinke śpi, a u niej z rana zazwyczaj jest 30-45 min :szok: dziecko mi sie poprzestawiało :sorry2: o juz się budzi :-p i tzreba było chwalić :-D:-D:-D

Witajcie Walentynkowe Mamusie :-)

Imprezka na 102, wrócilismy po 1, Nadia smacznie spała- obudziała sie po 7 ale i tak sie wyspałam. Maluszek czuje sie dobrze, w pn pójdę do lekarza - na kontrole.
Dzisiaj tez po 17 wybieramy sie z m na kolację :-)juppi. Tylko m na razie troszku taki słaby:-D hahaha

Kasiau - udanych Chrzcin
Agusia nie martw sie po 20 -ej zrobicie sobie super Walentynki :rofl2:
Magdziarko Chiny hmmm - :tak:super! - cenie ludzi, którzy podejmują takie odważne kroki ... silna babka z Ciebie...:tak:
Aniknulka mniam mniam ale narobiłas pyszności
Darunia udanej zabawy
Julia zdrówka dla Filpka
Marlenko a daj sobie spokój z tym prasowaniem :-D ( ja to mam manie prania i prasowania) hehe
Mata dla taty Wszystkoego Naj Naj

Wszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia Zakochanych!!!

Hej,witajcie kobietki!:-)

Wczoraj do Was nie wchodzilam,jakos nie bylo kiedy-bylam tylko wieczorkiem na skype pogadac z mama.

Bogna-wszystkiego naj naj naj!:-)

Aniknulko-fajne stronki wrzucilas z tymi sukienkami do hrztu.Musze je jeszcze dokladnie przejrzec.Ja na razie myslalam o sukienkach robionych na szydelku przez krysta20 na allegro.

My dzis z M mamy wyjscie wieczorne.I powiem Wam,ze tak naprawde wolalabym nie obchodzic walentynek raz w roku,tylko na codzien,jak Joasiek,ale moj M nalezy do mezczyzn-domatorow,ktorzy nad wyraz cenia sobie domowe zacisze;-)Dlatego takie walentynki sa pretekstem,zeby go gdzies wyciagnac;-)

Milego dnia walentynkowego dla wszystkich!:-)

Aniknulko dziekuje za podpowiedz;-)
Lilianko mam wrazenie,ze dzisiaj masz bardzo dobry humorek(ja tez lubie prac i prasowac,ale dzisiaj dalam sobie spokoj;-))
Kasiau udanych Chrzcin:-):tak:

reklama
Jasiek rozrabia a ja już padam na pysk :baffled: sprzątnęłam kuchnię, a potem biegałam z Jaśkiem po korytarzu tzn on raczkował a ja za nim śmigałam teraz to wszędzie wejdzie, wszystko wyjmuje albo ściąga :rofl2: muszę wszystko chować bo mały Krzysztof Kolumb wszystko odkrywa ;-)
Kasiau udanych chrzcin kochana :-D

Życzę udanych wyjść, spotkań, niespodzianek ;-):-);-)

Do góry