reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam!
Ja dziś zaszalałam w kuchni (znowu :-D) zrobiłam rogaliki "marcinki" i serniczek
19.gif
teraz jestem po kąpieli i odpoczywam

67.gif

Asiowo cieszę się, że już włączyli ogrzewanie

u nas też teraz kłótnie na czasie... :zawstydzona/y: i to duuuużo z mojej winy, szukam zaczepki- ot głupia baba ze mnie :dry:

W środę przyjeżdża my sister :tak: cieszę się ogromnie!!!! Bedzie do niedzieli! Huuura!!! :-)

Ja też tak miałam (robiłam z igły widły) ale mi przeszło bo nie skutkowało a wręcz odwrotnie więc teraz dyplomatycznie przez białe rękawiczki :tak:

Udanego spotkania z siostrą :-D oj będziecie miały o czym rozmawiać i pewnie rzadziej będziesz na BB ale to zrozumiałe

moje dzieci to z gatunku Cyganów...wszędzie im dobrze, dużo ludzi nie przeszkadza nawet w spaniu. I tak mi z tym dobrze. Kocham to swoje zycie!!!!
Podziwiam Cię kochana :tak: masz tyle na głowie a wszystko zorganizujesz, wszędzie zdążysz i jeszcze pomożesz :-)
co do dzieci to Jasio też lubi zostawać z dzidkiem a nawet przyzwyczaił się do tej pani, która będzie się nim zajmować od czerwca ;-)

wyszlam z 5 pasmami nowych wlosow na glowie:-D:-D:-Dkolezanka jest bardzo chetna,chce miec dlugasne wloski i tak tam sobie posiedzialysmy ze 2h,pozniej wrocilysmy do nas do miasta zaliczylam spacerek i kawusie w domu bylam o 5:tak:
Szalona jesteś z tymi włoskami :rofl2: czekam na fotki :-) i cieszę się, że miałaś udany dzień :tak:

Życzę udanych wyjść i spokojnej nocy :-)

Ostatnia edycja:
W końcu doczytałam uff.....

Wybaczcie,że nie odpisze ale wczoraj miałam okropną nocke bo Filipko płakał i kaszlał,dzisiaj znowu w poradni i biseptol na 7 dni bo gardełko od ostatnich zastrzyków nie doleczone,masakra jakaś.Eryka już w domu.
Jutro idę z m. na kolacyjkę i do kina,a póżniej jeszcze imprezka....
Pozdrawiam Was i życzę miłych Walentynek:-)
Wszystkiego najlepszego dla Bogny:-)

Witajcie mamusie!
3.gif

Wszystkiego najlepszego w Dniu Św. Walentego kochane dużo miłości, motylków w serduszkach i samych radosnych chwil w życiu
U nas nocka ok zaraz idę na kawkę bo m już robi ogarnę się i na zakupki. Miłego dnia kochane. Wpadnę później :-)

I ja Was witam!!!

Julia zdrówka dla Filipka!

Wszystkiego naj Kochane Czerwcówki z okazji tak pięknego dnia!!!

U nas nocka ok:tak:, ja już zasnęłam przed 22, a wstaliśmy o 7:sorry2:- Bart teraz chwilowo bawi się w łóżeczku, Ł śpi, a ja z kawką na bb, zaraz muszę isc na zakupy, muszę zrobic rosół na dzisiaj i jutro i obiecałam sobie, że posprzątam całe mieszkanko bo wygląda jakby tajfun przez nie przeleciał- nic wczoraj nie zrobiłam! Nawt naczyń po obiedzie nie umyłam :zawstydzona/y: no ale nic- zrobię to dzisiaj, a pozniej jak już wszystko będzie gotowe to przyjdzie i kolej na mnie- w końcu dzisiaj wychodzimy i muszę wyglądac jak kobieta, a nie jak styrana życiem matka polka :baffled:;-)

Miłego dnia!!!

Wszystkiego najcudowniejszego dla wszystkich Czerwcoweczek w ten kochliwy dzien:-D:-D:-):-):-)

Marysia pospala do 5 zjadla mleko i chciala sie bawic wiec ja jej dalam jeszcze piciu i spalysmy do 7.15 jaka ja jestem wyspana,wstawilam juz pranko nr2 poprzednie rozwiesilam jednym okiem spogladam na prasowanie,ale chyba dan sobie spokoj taki fajny dzien,ze mi sie nie chce:-D

Aniknulko szalejesz z rysuneczkami,a te calujace sie jezyki sa przeslodkie az mi sie buzia do nich smieje(ja tez chce takie wklejac,gdzie mam ich szukac,podpowiedzcie?):tak:

Daruuunia oj ty kochana bedziesz pieknie dzisiaj wygladac moge sie zalozyc-lasencja z Ciebie:tak:

reklama
Do góry