reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie moje babeczki :tak:
Joasiek... no pięknie:tak: Fajnie, że sie spotkacie:tak: Ja mam zamiar w lato wybrac sie do Wrocławia;-) O ile damy rade kupic nowe auto, bo obecnym miałabym stracha;-)
Zapraszam, zapraszam :-) i nie pozostaje mi nic innego jak trzymać kciukasy za nowe autko do lata :-D
W ogole od rana u nas nie grzeja:-( zimno okropnie, ponoć jakas pompa się zepsuła, z nosa mi strasznie cieknie przez to zimno, mała naubierana grubo i spi:zawstydzona/y:Mam nadzieje, ze lada chwila to naprawią bo zamarzniemy:-(
Życzę szybkiej naprawy i przesyłam ciepłe słoneczko ;-)
obiad.gif
je_pizze.gif
spioch.gif
Zapomniałam dodac, że mój mężuś zrobił mi niespodzianke i wrócił dzień wcześniej z delegacji tj wczoraj w nocy. Miło było...
zakochany.gif
zakochany.gif
cmok.gif
cmok.gif
A dzisiaj z dobrym humorkiem i doładowanymi akumulatorami zaczynam nowy dzień - mimo, że pogoda jest taka sobie.
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif
He he he a potem dziwić się że stres i wyczekiwanie na @ :-p
Życzymy udanego spotkania. Ale Wam fajnie. W końcu spotkacie się nie tylko na BB.Ciekawe czy dzieciaczki przypadną sobie do gustu ???...napewno !!!
My się z Wilmek już dłuuuuugo znamy :tak: nie tylko z bb :-D
Wszystkiego najlepszego dla BOGNY !!!
dzieci_185.gif
tort.gif
tort.gif
tort.gif
tort.gif
Dołączam się do życzonek :tak:

gadalismy a tu 24a godzina. Teraz siedzę i jem kolację:szok:. Mąż przywiózł z Warszawy bagietki z francuskiej piekarni ;-)
Kolacja po 24 :szok: ja jak zjem po 18 to mam wyrzuty :zawstydzona/y: ale Ty możesz :-p

Co ja to pisać miałam... robię to na raty bo Ola prosi o uwagę ;-) Mała dziś pięknie spała, a na dobre wstałyśmy przed 10 :-) Dziś nie ma zawiei, zamieci więc spacerek będzie :tak: No i super, bo dzień bez spacerka - dzień stracony :-p :-pJa pobuszuję dziś w łazience bo już bardzo prosi :zawstydzona/y: a obiad gotuje dziś dziadek :-D
Udanego dnia!

reklama
I ja się witam :-)

Darunia, Mamoot, Magdziarko ale Wam zazdroszczę wyjść :zawstydzona/y: ze mnie ostsnio kura domowa sie zrobiła i z chęcia nigdzie bym nie chodziła, nawet do teściów w niedzielę, ale wiem że teściowa by nie wytrzymała tego (wczoraj az dzwoniła i sie pytała czyżyjemy bo od zeszłej niedzieli sie nie odzywaliśmy :sorry2:)

Oj to widzę, że spotkania sie szykują, może i ja do Wrocka podskoczę (mąż coś o Ikei wspominał), tylko że z małą nie da rady na razie tyla jechać, a na prawie cały dzień to ja nie mogę jej zostawić bez cycka (no i komu ja miałabym zostawić :dry:)

Bbakania ale szalejesz z grafikami :-D od razu weselej sie robi :tak: a mąż to świetną niespodziankę Ci zrobił :-)

wczoraj miałam urwanie głowy, bo mała zrobiła tylko dwie drzemki (i dzisiaj podobnie sie zapowiada, bo wstała po 6 o odpadła dopiero przed chwilką :baffled:). Za pracę sie tez wzięłam, przekroczyłam magiczne 50 stron :tak::-D ale zamiast zbliżać się do końca, to ciągle wynajduje cos ciekawego i po raz nie wiem który modyfikuje plan :baffled: a tak w ogóle, to promotor nieco namieszał i muszę też pisać rzeczy, które wcale mi nie leżą... i to mi tak beznadziejnie idzie więc mam nadzieję, że promotor to wyrzuci ;-):-p:-D

muszę kończyc bo księżniczka po 30 minutach się juz wyspała :baffled::baffled::baffled: ciężki dień dzisiaij nas czeka :dry:

Wtajcie kochane!

Wszystkiego najlepszego dla Bogny
13.gif

Jasio zalicza 1 drzemkę a ja odpoczywam na BB :-) Noc w porządku kilka pobudek ale bez płaczu więc jestem w miarę wyspana ;-) zaliczona kawka z tatą ale pogoda kiepska więc zaraz zrobię drugą :-)
Wczoraj wieczorem dostałam powera i zaczęłam sprzątać mój sajgon :rofl2: łazienka, korytarz pokoje jeszcze tylko kuchnia i korytarz na dole i będę miała na weekend spokój. Padłam jak mucha :-p
Jutro idziemy na 17 do znajomych koleżanka ma termin na 27 marca więc ostatni raz zobaczę ją z brzuszkiem :tak: i zrobię sernik na zimno (ostałam nowy przepis bardzo łatwy).

ANIKNULKA rewelacyjne te zwierzatka. Ty to masz talent dziewczyno !!! Może tez zacznij je sprzedawac :)np w postaci szablonów

chętnie :-) wielbiam malować :-) jednak to takie amatorskie zapędy (robiłam na kartonie i mam dwustronnie przylepną taśmę)

Prawdziwe koło gospodyń - jedna szydełkuje, druga robi kolczyki a trzecia robi malowanki na ściany śliczne i pitrasi w kuchni :-)

Jak sie spotkamy możemy zrobić wyprzedaż :-D

Nadia ma brzydki kaszel - ciekawa jestem, czy te jej leki pomogą...
szukam dla Nadusi sukienczkę do Chrztu :rofl2: i nic fajnego nie znalazłam... jak zrobi sie cieplej to ruszam do Łodzi w poszukiwaniu kiecki na chrzest mojej Damy ...

Zdrówka dla Nadusi :-)
co do sukieneczek
sukienki do chrztu - miniNiebo - sklep internetowy: ubranka dla dzieci, ubranka do chrztu, sukienki komunijne, odzież dziecięca
a to ręcznie robione
Ubranka do chrztu dla dziewczynek na każdą porę roku

A ja miałam dzisiaj suuuuper niespodziankę od szwagierki, ponieważ jej chłopaka siostra pracuje w klubie "Pure" i dostała od niej kilkanaście wejściówek (jedna wejściówka do tego klubu 50 zł :szok::dry:) i pojechałyśmy tam.... fitness, aerobik, siłownia, basen, sauna, łaźnia parowa, solarium... masakra, co za relaks!!!
cieszę się, że wypoczęłaś, zrelaksowałaś się :tak: naładowałaś akumulatorki;-)

Aniknulka - ozdoby na ścianę rewelacyjne :-D pewnie Jasio napatrzeć się nie może ;-)
Z początku był w szoku ale teraz śmieje się i chce je łapać :-)
Aaaa zapomniałam się pochwalić że w sobotą chyba spotkam się z Wilmek :-D Nareszcie zobaczę Bruna :-D :-D :-D ciekawe czy sobie przypadną do gustu z Olą :-D
Życzę udanego spotkania :-)widzę, że kolejna dzieciaczkowa para na BB :-D

Dzieciarnia moja coś ostatnio nie najlepiej śpi, choć Stas wrócił do jednej pobudki na noc (więc nie tak źle). Za to Wojtek czasem budzi się z płaczem, nie wiem, moze przeżywa młodszego brata.
Życzę aby się poprawiło :tak: a może Wojtusiowi coś się śni?

Asiowo mam nadzieje, że kłopoty z ogrzewaniem szybko się skończą :tak:zdrówka kochana :-)

Witajcie!!!

Bogna najlepszego!!!!

Aniknulka fajowo że mieszkano ogarniete- troszkę będzie spokoju! Fajnie że odwiedzasz dzisiaj koleżankę! Jasio będzie miał kolegę lub koleżankę ;-)

Mata trzymam kciuki za Twoją pracę! Napewno wszystko będzie ok- no i koniec już chyba niedlaeko! :tak:

Joasiek super że dzisiaj dziadek gotuje- troszkę odspaniesz od kuchni ;-)

Asiowo współczuje zimna, mam nadzieje że szybko naprawią tą pompę!;-)

Bakania super że mąż tam miło Cie zaskoczył!!! :-)

Aguisa gratuluje tak pięknie przespanej nocki!!!! Oby tak zawsze było!!! :tak:

Magdziarko Ty kolacje możesz jesc nawet o 2 w nocy!

Mamoot mam nadzieje że dużych zakwasów nie masz i jakoś funkcjonujesz ;-)

Marlenka a Ty znowu tak wcześnie wstałaś.... :sorry2:

Lilianko zdrówka dla Nadiusi!!!

U nas nocka ok, Bart wstał już przed 7, ale wypiłam kawkę i jakoś funkcjonuję... achhh musze leciec do niego bo mnie woła :sorry2:

Darunia jutro odwiedzam koleżankę ;-) a dziś robię ciasto na zimno (sernik) jak wyjdzie wrzucę przepis na odpowiedni wątek:-)

Znów do Was zaglądam :-D

Joasiek super że dzisiaj dziadek gotuje- troszkę odspaniesz od kuchni ;-)
Nom, już się zastanawiałam jak dziś małym nakładem sił zrobić coś do jedzonka :-p a dziadek sam się zaofiarował - będzie gulasz ziemniaczny, mniam :tak:

Jasio zalicza 1 drzemkę a ja odpoczywam na BB :-) Noc w porządku kilka pobudek ale bez płaczu więc jestem w miarę wyspana ;-) zaliczona kawka z tatą ale pogoda kiepska więc zaraz zrobię drugą :-)
Wczoraj wieczorem dostałam powera i zaczęłam sprzątać mój sajgon :rofl2: łazienka, korytarz pokoje jeszcze tylko kuchnia i korytarz na dole i będę miała na weekend spokój. Padłam jak mucha :-p
i zrobię sernik na zimno (ostałam nowy przepis bardzo łatwy).
Super, że Jasio trochę pospać daje :tak: no i kawka stawia na nogi :-D
Ja dziś też dostałam powera do sprzątania :tak: pomyłam standardowo wszystkie podłogi, uprzątnęłam kuchnie i wyszorowałam łazienkę :tak: w domku lśni :-D jak ja to lubię ;-)
I znów mi smaka robisz - ja serniki uwielbiam!!!
Oj to widzę, że spotkania sie szykują, może i ja do Wrocka podskoczę (mąż coś o Ikei wspominał), tylko że z małą nie da rady na razie tyla jechać, a na prawie cały dzień to ja nie mogę jej zostawić bez cycka (no i komu ja miałabym zostawić :dry:)
Obiecujesz, obiecujesz :-p a małą bierz ze sobą :tak: Nasze dzieciaczki się poznają ;-)
Za pracę sie tez wzięłam, przekroczyłam magiczne 50 stron :tak::-D ale zamiast zbliżać się do końca, to ciągle wynajduje cos ciekawego i po raz nie wiem który modyfikuje plan :baffled: a tak w ogóle, to promotor nieco namieszał i muszę też pisać rzeczy, które wcale mi nie leżą... i to mi tak beznadziejnie idzie więc mam nadzieję, że promotor to wyrzuci ;-):-p:-D
50 stron :tak: łoł :szok: a promotorzy z reguły mają tysiące dodatkowych propozycji :dry: życzę wytrwałości :tak:

Dziadek wrócił ze spacerku, raptem godzinnego, wiatrzysko straszne, ale wnuczka uszczęśliwiona :-) Zaraz zabiera się za obiadek :tak: Ja zrobię kolejną kawkę :tak: Buźka!

Ostatnia edycja:
Witam
U nas nocka superowa... nie chce zapeszać ale Nadia czuje sie lepiej, katar juz konczy się, w nocy wogole nie kaszlała, dzisiaj też nie...ma apetyt. Zobaczymy...

A ja dzisiaj mam wieczorne wyjscie i w zasadzie nic mi sie nie chce robic w domciu, mam czysto, obiadek z wczoraj. Jakoś nie mam ja dzisiaj weny do pisania - wybaczcie ...

reklama
Do góry