joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Witajcie moje babeczki
Co ja to pisać miałam... robię to na raty bo Ola prosi o uwagę ;-) Mała dziś pięknie spała, a na dobre wstałyśmy przed 10 :-) Dziś nie ma zawiei, zamieci więc spacerek będzie No i super, bo dzień bez spacerka - dzień stracony Ja pobuszuję dziś w łazience bo już bardzo prosi a obiad gotuje dziś dziadek
Udanego dnia!
Zapraszam, zapraszam :-) i nie pozostaje mi nic innego jak trzymać kciukasy za nowe autko do lataJoasiek... no pięknie Fajnie, że sie spotkacie Ja mam zamiar w lato wybrac sie do Wrocławia;-) O ile damy rade kupic nowe auto, bo obecnym miałabym stracha;-)
Życzę szybkiej naprawy i przesyłam ciepłe słoneczko ;-)W ogole od rana u nas nie grzeja:-( zimno okropnie, ponoć jakas pompa się zepsuła, z nosa mi strasznie cieknie przez to zimno, mała naubierana grubo i spiMam nadzieje, ze lada chwila to naprawią bo zamarzniemy:-(
He he he a potem dziwić się że stres i wyczekiwanie na @Zapomniałam dodac, że mój mężuś zrobił mi niespodzianke i wrócił dzień wcześniej z delegacji tj wczoraj w nocy. Miło było...
A dzisiaj z dobrym humorkiem i doładowanymi akumulatorami zaczynam nowy dzień - mimo, że pogoda jest taka sobie.
My się z Wilmek już dłuuuuugo znamy nie tylko z bbŻyczymy udanego spotkania. Ale Wam fajnie. W końcu spotkacie się nie tylko na BB.Ciekawe czy dzieciaczki przypadną sobie do gustu ???...napewno !!!
Dołączam się do życzonekWszystkiego najlepszego dla BOGNY !!!
Kolacja po 24 ja jak zjem po 18 to mam wyrzuty ale Ty możeszgadalismy a tu 24a godzina. Teraz siedzę i jem kolację. Mąż przywiózł z Warszawy bagietki z francuskiej piekarni ;-)
Co ja to pisać miałam... robię to na raty bo Ola prosi o uwagę ;-) Mała dziś pięknie spała, a na dobre wstałyśmy przed 10 :-) Dziś nie ma zawiei, zamieci więc spacerek będzie No i super, bo dzień bez spacerka - dzień stracony Ja pobuszuję dziś w łazience bo już bardzo prosi a obiad gotuje dziś dziadek
Udanego dnia!