reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aaaa zapomniałam się pochwalić że w sobotą chyba spotkam się z Wilmek :-D Nareszcie zobaczę Bruna :-D :-D :-D ciekawe czy sobie przypadną do gustu z Olą :-D

reklama
Witam:-)
Marysia juz spi,a ja z soczkiem na bb:-)dzien byl super najpierw spotkalam sie z R mama jakie pysznosci przywiozla ze soba,ale ja pozwolilam sobie tylko na kabanosa i ciasto drozdzowe,mniam,mniam:tak:potem spacerek,solarium,spacerek,obiad u kolezanki(oczywiscie wszystkie jestesmy na diecie)i spacerek w domciu bylysmy okolo 6;-)

Joasiek jak fajnie,ze sie spotykacie,pozdrow Wilmek:-)
Aniknulko super ja widze,ze Ty kochana jestes bardzo utalentowana:-):-D

Milego wieczorku:-)

Ehhh Marlenkoja bym polezała sobie w solarium....
Darunia a Ty jak masz fajnie....
Ohhh i Ehhh - tak sobie westchnęłam...:-):-D
Ja się z wami kochane żegnam podnoszę swe cztery literki i idę lulu...
Nadusi katarek juz się konczy, zobaczymy jak minie nocka...
Do juterka Laseczki

Jak to mówią po chorwacku
Laku Noć ( dobrej nocy)
Ciaooo
:-D:rofl2:

Mąż dzisiaj słuzbowo w Warszawie - szkoda, ze Antoś po antybiotyku bo bym najechała na Stolicę i na Monikę:-D

Mam nadzieję, że będzie niedługo następna okazja :-)
Kolczyki "mandarynkowe" BARDZO mi się podobają.
A małej ilości snu to zazdroszczę. Ja najlepiej się czuję, jak spię 9 godzin (właściwie od dawna juz niewykonalne), może być, jak jest 7 godzin. Od dość dawna jest zwykle 6 godzin i to z przerwami. No i jakos leci. Jak widać można sie przyzwyczaić. Tyle, że juz nie mam tak jak kiedyś kloptów zzasypainiem. ;-):-D

Joasiek, dobrze, że z humorkiem lepiej:tak:

Zdrówka dla Maciusia!

A ja dziś byłam na łyżwach i czuję się mocno rozruszana. Czuję, ze jutro ni będę się mogła ruszyć.
Dzieciarnia moja coś ostatnio nie najlepiej śpi, choć Stas wrócił do jednej pobudki na noc (więc nie tak źle). Za to Wojtek czasem budzi się z płaczem, nie wiem, moze przeżywa młodszego brata.

Aaaa zapomniałam się pochwalić że w sobotą chyba spotkam się z Wilmek :-D Nareszcie zobaczę Bruna :-D :-D :-D ciekawe czy sobie przypadną do gustu z Olą :-D
oooooooo fajnie
Mam nadzieję, że będzie niedługo następna okazja :-)
Kolczyki "mandarynkowe" BARDZO mi się podobają.
A małej ilości snu to zazdroszczę. Ja najlepiej się czuję, jak spię 9 godzin (właściwie od dawna juz niewykonalne), może być, jak jest 7 godzin. Od dość dawna jest zwykle 6 godzin i to z przerwami. No i jakos leci. Jak widać można sie przyzwyczaić. Tyle, że juz nie mam tak jak kiedyś kloptów zzasypainiem. ;-):-D

A ja dziś byłam na łyżwach i czuję się mocno rozruszana. Czuję, ze jutro ni będę się mogła ruszyć.
Dzieciarnia moja coś ostatnio nie najlepiej śpi, choć Stas wrócił do jednej pobudki na noc (więc nie tak źle). Za to Wojtek czasem budzi się z płaczem, nie wiem, moze przeżywa młodszego brata.

Monia a może klipsy Ci zrobić?
łyzwy powiadasz . Teraz fajna temperatura to mozna ganiać.

Ja byłam dzisiaj na flamenco. Teraz byliśmy u sąsiadów u Ani. Antoś spał z Filipkiem, a my sączyliśmy likier kawowy i gadaliśmy i gadalismy a tu 24a godzina. Teraz siedzę i jem kolację:szok:. Mąż przywiózł z Warszawy bagietki z francuskiej piekarni ;-)Spokojnej nocy.

Dzien dobry:-)

My juz na nogach od 6,Marysia przesypia cala nac,ale tylko do 6 troszke niewyspana jestem mam nadzieje,ze po kawce poczuje sie lepiej,bylam juz z psem,pogoda fajna bardzo cieplo chociaz jeszcze ciemno:tak:

Lilianko Tobie kochana nie potrzebne solarium,ja z natury jestem bialo-blada;-):-)
Mamoociku,ale fajnie spedzilas dzien no i lyzwy ja tylko moge pomarzyc:-D

Magdziarko ja tez ostatnio popijalam likierek widze,ze nawiazalyscie z Ania bardzo dobry kontakt:tak:

Daruuunia,ale te wejsciowki drogie,ciekawe ile kosztuje caly karnet:-p

Julia,ale Eryka wesola dziewczynka:-D

Wszystkiego najlepszego dla Bogny z okazji 9mcy,najstarsza dziewczynka z czerwcowkolandu,zaraz po panach F&F:-D:-D:-D

Witajcie Kochane:-) U mnie nocka rewelacja. Kuba spał od 19 do 7,30 bez żadnej pobudki. Jestem wyspana. Pogoda beznadzijna pada śnieg ale toponieje odrazu i jest taka plucha:-(. Na spacerek się pewnie nie wybiorę.

Marlenko fajnie, że Marysia przesypia nocki tylko jeszcze żeby chciała ciut dłużej pospać to już by była rewelacja. Ale najważniejsze, że w nocy nie musisz wstawać.

Wszystkiego najlepszego dla Bogny:-):-):-):-)

Madziu fajnie mieć takich sąsiadów jak Ty. Można się odwiedzać, pogadać i miło spędzić czas. Super:-)

Joasiek super, że spotkasz się z Wilmek:tak::tak::tak:. Uściskaj Bruna od nas:-):-):-)

Daruunia pozazdrścić takiego wyjścia. Relaks na całego. Tylko korzystać z takich okazji. akumulatorki pewnie podładowałaś. I inaczej wraca się do codziennych obowiązków:-)

Julia miło, że do nas zajrzałaś:tak::tak::tak:

Oj dziewczyny zdolniachy z Was. :tak::tak::tak::tak:

witam:tak:

BBakania, to Ci mąż niespodziankę zrobił:tak: super:-)

Daria... ja tez Ci zazdroszcze, mam nadzieje, że keidys bede miała mozliwosc udac sie do jakiegos SPA, chocby na 2 dni:-) marzy mi się...

Joasiek... no pięknie:tak: Fajnie, że sie spotkacie:tak: Ja mam zamiar w lato wybrac sie do Wrocławia;-) O ile damy rade kupic nowe auto, bo obecnym miałabym stracha;-)

Agusia, gratuluje nocki:tak:Oby tak juz zostało...;-) Bo wyspana mama to szczęśliwa mama:-p

U nas tez pogoda tragiczna, wczoraj wyskoczyłysmy na pół godz na dwór, ale dzis jest jeszcze gorzej:zawstydzona/y:
W ogole od rana u nas nie grzeja:-( zimno okropnie, ponoć jakas pompa się zepsuła, z nosa mi strasznie cieknie przez to zimno, mała naubierana grubo i spi:zawstydzona/y:Mam nadzieje, ze lada chwila to naprawią bo zamarzniemy:-(

reklama
Do góry