joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Aaaa zapomniałam się pochwalić że w sobotą chyba spotkam się z Wilmek Nareszcie zobaczę Bruna ciekawe czy sobie przypadną do gustu z Olą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mąż dzisiaj słuzbowo w Warszawie - szkoda, ze Antoś po antybiotyku bo bym najechała na Stolicę i na Monikę
oooooooo fajnieAaaa zapomniałam się pochwalić że w sobotą chyba spotkam się z Wilmek Nareszcie zobaczę Bruna ciekawe czy sobie przypadną do gustu z Olą
Mam nadzieję, że będzie niedługo następna okazja :-)
Kolczyki "mandarynkowe" BARDZO mi się podobają.
A małej ilości snu to zazdroszczę. Ja najlepiej się czuję, jak spię 9 godzin (właściwie od dawna juz niewykonalne), może być, jak jest 7 godzin. Od dość dawna jest zwykle 6 godzin i to z przerwami. No i jakos leci. Jak widać można sie przyzwyczaić. Tyle, że juz nie mam tak jak kiedyś kloptów zzasypainiem. ;-)
A ja dziś byłam na łyżwach i czuję się mocno rozruszana. Czuję, ze jutro ni będę się mogła ruszyć.
Dzieciarnia moja coś ostatnio nie najlepiej śpi, choć Stas wrócił do jednej pobudki na noc (więc nie tak źle). Za to Wojtek czasem budzi się z płaczem, nie wiem, moze przeżywa młodszego brata.