daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Mata chyba muszę wziąsc od Ciebie ten pomysł- może i Bart zacznie raczkowac :-)
Lilianka zdrówka dla Nadiusi!!!!!
Aniknulka... biedna Ty jesteś- tak samo jak Mata... Super te naklejki- zdolna bestia z Ciebie!!!!
Bbakania pomysłowa dziewczyna z Ciebie z tymi obrazkami, a jak masz w ogóle na imię nie wiem czy pisałaś czy nie
Agusia mam nadzieje że humor w końcu się polepszy :-)
Zuskus zdrówka dla Maciusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marlena solarium- zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!! Ja narazie kasy nie mam, ale jak w marcu pojadę do siebie do Żagania- to napewno tam będe chodzic- mam znajomego który pracuje w solarium!!! JUPI!!! :-)
Magdziarko!!!! Szalona!!!!
Bart już wstał z drzemki, właśnie zrobiłam mu obiadek i czekam aż ostygnie... zrobiłam też obiad dla nas, tylko Ł wstawic ziemniaki ale to jak bedzie wychodził z roboty ;-)
Pogoda kiepska i nie wiem czy wyjdziemy na spacerek nr 2
Miłego dnia!!!
Lilianka zdrówka dla Nadiusi!!!!!
Aniknulka... biedna Ty jesteś- tak samo jak Mata... Super te naklejki- zdolna bestia z Ciebie!!!!
Bbakania pomysłowa dziewczyna z Ciebie z tymi obrazkami, a jak masz w ogóle na imię nie wiem czy pisałaś czy nie
Agusia mam nadzieje że humor w końcu się polepszy :-)
Zuskus zdrówka dla Maciusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marlena solarium- zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!! Ja narazie kasy nie mam, ale jak w marcu pojadę do siebie do Żagania- to napewno tam będe chodzic- mam znajomego który pracuje w solarium!!! JUPI!!! :-)
Magdziarko!!!! Szalona!!!!
Bart już wstał z drzemki, właśnie zrobiłam mu obiadek i czekam aż ostygnie... zrobiłam też obiad dla nas, tylko Ł wstawic ziemniaki ale to jak bedzie wychodził z roboty ;-)
Pogoda kiepska i nie wiem czy wyjdziemy na spacerek nr 2
Miłego dnia!!!
Ostatnia edycja: