reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata :-D chyba muszę wziąsc od Ciebie ten pomysł- może i Bart zacznie raczkowac :-)
Lilianka zdrówka dla Nadiusi!!!!!
Aniknulka... biedna Ty jesteś- tak samo jak Mata... :sorry2: Super te naklejki- zdolna bestia z Ciebie!!!!
Bbakania :-D:-D:-D pomysłowa dziewczyna z Ciebie z tymi obrazkami, a jak masz w ogóle na imię :zawstydzona/y: nie wiem czy pisałaś czy nie :sorry2:
Agusia mam nadzieje że humor w końcu się polepszy :-)
Zuskus zdrówka dla Maciusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marlena solarium- zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!! Ja narazie kasy nie mam, ale jak w marcu pojadę do siebie do Żagania- to napewno tam będe chodzic- mam znajomego który pracuje w solarium!!! JUPI!!! :-)
Magdziarko!!!! Szalona!!!! :-D:rofl2:

Bart już wstał z drzemki, właśnie zrobiłam mu obiadek i czekam aż ostygnie... zrobiłam też obiad dla nas, tylko Ł wstawic ziemniaki ale to jak bedzie wychodził z roboty ;-)
Pogoda kiepska i nie wiem czy wyjdziemy na spacerek nr 2 :sorry2:

Miłego dnia!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Prawdziwe koło gospodyń - jedna szydełkuje, druga robi kolczyki a trzecia robi malowanki na ściany śliczne i pitrasi w kuchni :-)
Mata spróbuj z tą pieluchąpod brzuszek, mała może załapie . Moja to się rwie do stawania i tylko oby coś wyższego to od razu się tam kieruje i wstaje

Moja Nadusia własnie wstała, spała 2 h - cos dzisiaj ładnie mi spi, Nadia ma brzydki kaszel - ciekawa jestem, czy te jej leki pomogą...
Mata ;-) Dobrusia to mały Kamikaze haha
Anikulka jakie fajniutkie obrazki
Magdziara Brawoo... dla mnie super ... :-)
Ja czekam na mamę, dzisiaj ma nas odwiedzić, m wróci później bo ma kilka spraw jeszcze do zalatwienia... Fabianek dzisiaj pojechał do babci i zostanie na noc...

Zyczę zdrówka chorującym... lepszego humoru mamusiomm
A ja szukam dla Nadusi sukienczkę do Chrztu :rofl2: i nic fajnego nie znalazłam... jak zrobi sie cieplej to ruszam do Łodzi w poszukiwaniu kiecki na chrzest mojej Damy ...

Wy to jesteście dziewczyny zdolniachy:tak:

Znowu się do Was nie oddzywałam bo mój m. wrócił:-p
Eryka pokechała do babci dwa dni temu i nie chce wrócic do domu bo mówi,że musi sobie od nas odpocząć:-D
Filip za to się zbuntował i śpi tylko dwa razy dziennie,a ja już nie wiem co z nim w między czasie robić i mam problem żeby go uśpić,wychodzą mu górne dwójki,w nocy chłopak budzi się co 5 minut,a my śpimy w trójke i jestem ciągle połamana.

Witajcie wieczorkiem!

Julia fajnie, że dałaś znac co u Was! ;-)

A ja miałam dzisiaj suuuuper niespodziankę od szwagierki, ponieważ jej chłopaka siostra pracuje w klubie "Pure" i dostała od niej kilkanaście wejściówek (jedna wejściówka do tego klubu 50 zł :szok::dry:) i pojechałyśmy tam.... fitness, aerobik, siłownia, basen, sauna, łaźnia parowa, solarium... masakra, co za relaks!!! Byłyśmy 3 godziny, ale wzięłyśmy tylko stroje kąpielowe, dlatego też zliczyłyśmy basen, saune i łazńie, ale fitness itp. następnym razem :tak: ciesze się niesamowice... a jaki luksus tam... wcale się nie dziwię skoro jedno wejście 50 zł :no:

Teraz już wróciłam do rzeczywistości, wykąpałam i nakarmiłam Barta, teraz chyba zasypia w łóżeczku, Ł pojechał do pracy, a ja idę cwiczyc poki mam troszkę sił jeszcze... dzisiaj na aerobik nie byłam, bo nie miał kto Bartem się zając, ale i tak dzisiejszy dzień był suuuuuper!!!

Spokojnej nocy!

I ja się z Wami witam wieczorową porą :tak:

Daruuunia
- pewnie cuuudowny taki relaks po wczorajszym ciężkim dniu :tak: naładowałaś akumulatorki :-D
Lilianko - mam nadzieję, że leki małej pomogą :tak:
Kasiau - moja Ola na pieluchę tylko się zdenerwowała :-D wszystko chce zrobić sama, ale namęczy się nieziemsko bo u nas parkiet :-p
Aniknulka, Mata - jak ja Wam życzę dobrych nocek :zawstydzona/y:
Aniknulka - ozdoby na ścianę rewelacyjne :-D pewnie Jasio napatrzeć się nie może ;-)

My dziś bez spacerku, cały dzień w domu :-( Pogoda nieciekawa, więc... mam nadzieję że jutro będzie lepiej bo Ola już dwa dni na spacerku nie była :sorry2: Próbowałam dziś przy zabawie postymulować tą moją leniuszkę :tak: trochę ćwiczeń... jakieś małe postępy :zawstydzona/y: Nauczyła się za to świetnie rozmawiać ze mną mlaskając :-D ubaw mieliśmy z dziadkiem ogromny :-D Teraz mała już smacznie śpi :tak: A my czekamy na dr House'a :-D tylko ostatnio puszczają tylko jeden odcinek :baffled: oooo sprawdziłam i są jednak dwa :-D :-D :-D
Miłego wieczorku zapracowane mamusie :tak:

reklama
Aniknulko-super naklejki!:-)
Lilianko-duuuuzo zdrowka dla Naduni!

Ja dzis tylko na chwilke,zaraz doczytam inne watki i zmykam.
Buziale!:-)

Do góry