reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie:-)

No Magda widzę, że jeszcze trochę i interes rozkręcisz na całego;-):-D. Pierwsze zamówienia już są tylko patrzeć jak będą następne. Ale o 2 z minutami siadać na BB:szok:. Oj Ty masz zdrowie:tak::tak::tak:

Zuzkus zdrowia dla Maciusia i wytrwałości oraz sił dla Ciebie

Martucha, żeby corcia dała Ci w końcu odetchnąć. Podziwiam Cię:tak::tak:. Ja miałam podobnie z Kacprem, ale za to Kuba teraz mi wynagradza wszystko. i jak sobie pomyślę jaki Kacper był to zastanaiwiam się jak ja to wytrzymałam:szok:. Drugie dziecko będzie inne;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D

Joasiek ja też wczoraj miałam jakiąś kiepski dzień. Sama nie wiem dlaczego a i dzisiaj nie lepszy.

Lilianko zdrówka dla Nadii. Współczuję z jednej choroby w drugą:-(. I Ty się umęćzysz i Nadia. Oj niedobrze

Dzien Dobry

Dziękuje za miłe słowa - mam nadzieję, ze przyjdzie i taki dzień ze Nadia wyzdrowieje i nabierze siły....
Jest bardzo słaba, marudna, nie dziwię jej sie...:-:)-(
A ja dzisiaj nie mam weny do pisania, jakoś mi smutno jest... w sobotę Walentynki hmm coś tam z m wymyslimy bo wczoraj prosił zebym opiekunkę na sobotę zarezerwowała... no w końcu Dzien Zakochanych i moje imieninki hehehe.
Może później napiszę... ciaooo

Witajcie kochane!
U mnie noc kiepska :wściekła/y: znowu płacz i marudzenie, cycki tak mnie bolą, że...:crazy: cóż może dzisiejsza będzie lepsza :tak:
Na spacerek nie idziemy Jasiek nadal katarzy i kaszle więc syropek i na razie w domku. Ja już obskoczyłam z rana sklepy, kawka, bułeczka, Jasio dostał kaszkę i zaliczył już 1 drzemkę, jabłuszko a teraz się bawi 2 drzemka koło 12. Zrobił rano kupkę ale znów z wielkim trudem :-(

Mąż dzisiaj słuzbowo w Warszawie - szkoda, ze Antoś po antybiotyku bo bym najechała na Stolicę i na Monikę
a na mnie? :-( to też po drodze
Kolczyki super :-) te pomarańczowe rewelacja szalejesz kochana

a teraz obiecane fotki moich wczorajszych wypocin

Załączniki

• IMG_5862.jpg
    IMG_5862.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_5863.jpg
    IMG_5863.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_5864.jpg
    IMG_5864.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_5865.jpg
    IMG_5865.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_5866.jpg
    IMG_5866.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 32
BBakania jesteś niemożliwa z tymi obrazkami :-D:-D gratuluje wyobraźni!!!

Moja Nadia własnie obudziła się - spała 2,5 h - ufff ale w nocy też ślicznie spała, pomimo choroby - ale jest bardzo marudna, a wczoraj wieczorkiem z górnej jedynki krew jej poleciała, tak jakby dopiero ząbalek się przebił hmm

Współczuje dziewczyny z tymi nockami, kurde Mata i Aniknulka Wielki Szacun - dla Was ...

Do później....

reklama
Lilianko zdrówka dla Nadii, bidulka ale musi sie męczyć... no i do tego ząbki...

Magdziarko produkcja ruszyła pełna parą :-D:-D:-D ja dla rozrywki szydełkuję, bo to chyba jedyne zajęcie, które lubię a moge w każdej chwili odłożyć i iśc do małej i między oczkami spoglądam na małą (chyba dzieki temu jeszcze całkiem nie zbzikowałam samam w domu z ta marudą ;-):-D)

Jaj czytam, że Wasze dzieciacczki przesypiaja ładnie nocki i mają po 1-2,5 godzinne drzemki to coś mnie chce trafić, że mała taki wiercipięta i spi po 30-40 min w dzień i w nocy sie co chwilę przebudza :zawstydzona/y: i się jej dziwię, kiedy ona odpoczywa, skoro jak nie śpi to sekundy nie usiedzi spokojnie :sorry2:

Mała pospała tylko pół godzinki, więc nawet pracy nie zdążyłam otworzyć :dry:

Aniknulka Jasio to się chyba z Dobrusia dobrał ;-):-D marudki nasze kochane ;-)

Zuskus zdróweczka dla Maciusia :tak:

na mała znalazłam sposób, żeby mi tak nie śmigała po całym domu, założyłam jej bodziaka i tylko krótkie spodenki. Łazi bez slarpetek i nie jest jej łatwo sie ślizgać (może w końcu zaskoczy jak czworakowac, a nie raczkować ;-)), na razie co chwile robi "pajączka" jak to mój mąż nazywa :-D

Do góry