reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Bbakania z Ciebie to dopiero optymistka i te zabawne rysuneczki ktore wklejasz poprostu bomba:-);-)Natalcia super prezentuje sie w krzeselku
Magdziarko ciesze sie,ze dzionek udany i Olek napewno szczesliwy:-):tak:
Azile wszystkiego najlepszego dla M z okazji urodzin:-)
Joasiek trzymaj sie kochana moze jutro humorek dopisze;-);-);-)
Lilianko zdrowka dla Nadusi:tak:tak mi przykro z powodu jej choroby no i moze lepiej,ze lekarz zastosowal leki robione moze pomoga i obejdzie sie bez antybiotyku,trzymam kciuki i Tobie zycze duzo sily:tak:
Daruuunia zycze poprawy humorku

My juz po spacerku,kapanku i jedzonku,Marysia smacznie spi ja jeszcze z psem musze wyjsc,popijam teraz herbatke i odpoczywam na BB:-)

Milego wieczorku:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane!
Wszystkiego najlepszego dla Olka, Adasia i Elizowego m :-D:-D:-D
Ja dziś miałam zwariowany dzień ale udany :-) pisałam jakiś czas temu o tych ściennych naklejkach flymybaterfly i postanowiłam sama je zrobić :rofl2: naszkicowałam pokolorowałam kartony i przykleiłam na ściany jutro załączę fotki ;-) poza tym dziś odpuściłam spacer bo Jasio ma dosyć wodnisty katar, pokasłuje i tylko tuli się do mnie sama nie wiem co mu jest :no: oby tylko nie jakaś choroba :wściekła/y: poza tym dziś zrobił tylko jedną kupkę (zawsze były 3 dziennie) rano i taką bardzo ścisłą widać, że się męczył, nawet dałam mu surowego jabłka ale nie pomogło poradźcie kochane co jeszcze dać :(
Lilanko zdrówka dla Naduni :tak: :-( bardzo współczuję
Magdziarko kolczyki rewelacja :-) cieszę się, że Olek (i nie tylko) miał mnóstwo wrażeń :-)
Joasiek, Darunia mam nadzieję, że jutro będziecie miały lepszy humorek :tak:
Marlenka fajnie, że byłaś na spacerku :-)
Bbakania obrazki bardzo fajne ;-) a Natalka ma zadatki na stylistkę fryzur :-D:rofl2::-D

Spokojnej nocy kochane zmykam :) do jutra

Ostatnia edycja:
Ale numer byłam wczoraj ostatnia i dzisiaj jestem pierwsza!!!
Mąż dzisiaj słuzbowo w Warszawie - szkoda, ze Antoś po antybiotyku bo bym najechała na Stolicę i na Monikę:-D A tak siedzimy w domku. O 14 ej Olek jedzie do dziadków. Muszę iść go spakować. Niedawno zwlekliśmy się z łóżek. Tradycją dwutygodniową jest już przesypianie nocek przez Antosia - dzisiaj było tak samo. Jupi
lecę sniadaniować

Witajcie Kochane :tak:

Magdziara pierwsza, a ja druga :szok:
Dziewczyny, zaspałyście??

U mnie z humorkiem już lepiej :tak: Dziękuję za wsparcie :-) Pogoda mnie wczoraj chyba tak nastroiła :-( dziś wcale nie jest lepiej ale ja jakoś doszłam do siebie ;-)
Wróciłam właśnie od pośrednika pracy - nie ma dla mnie ofert :-D hurra Nigdy nie myślałam, że będę się cieszyć z tego że nie ma dla mnie pracy :sorry2: ale jakby była to miałabym niezły dylemat :baffled: co z Oleńką :-( Rodzina poza wrockiem, na nianie nawet nie zarobię, a do żłobka obawiałabym się mała oddać - tyle choróbsk :-(
Mała właśnie wstała po pierwszej porannej drzemce, może jak trochę przestanie sypać pójdzie z dziadkiem na spacerek - już nie może się doczekać :-D Ja zaraz zrobię nam kawusie i się trochę porelaksuję (przyznam że mnie stresował ten pośrednik...)
Miłego dnia!

Magdziara - ile Ty potrzebujesz snu na dobę?? :-D

Ostatnia edycja:
witajcie kochane mamusie:tak:

Madziu... Kolczyki 1 klasa! Bajeranckie;-)

Joasiek... dobrze, ze juz dobrze z humorkiem:tak:

Spóźnione, ale szczere zyczenia dla Olka, Adasia i męża Elizy:-)

Zdrówka dla Nadii i innych dzieciaczków, niech juz te choróbska uciekaja!!!

U nas nocka super mozna by rzec, mała przebudziła sie przed północa, P. do niej poszedł, pogłaskał, ponucił i zasneła... wstała na jedzonko dopiero przed 7:tak: w koncu mama sie wysypia;-)
P. własnie pojechał rozejrzec sie do nowej pracy, Paulinka zasneła, to ja na BB:tak:

Miłego dnia!

To i ja się witam ;-)

zdróweczka dzieciaczkom, dobrych humorów mamusiom ;-):-)

u nas kolejna masakryczna noc, a do tego wczorajsze było koszmarne popołudnie a dziś przygotowanie do porannej drzemki... mała znów ma problemy z zasypianiem, a juz było fajnie... nie wiem czy to kolejne zęby, muchy w nosie... Do tego mała tak zasuwa do tyłu, że całe mieszkanie jej, a a nie nadążam za nią, co będzie jak zacznie chodzić :confused::baffled::szok:

Przepraszam, że nie odpisuję każdej, ale mała łapie właśnie drzemkę, a ja śmigam pisac pracę (w takim tempie, to nigdy jej nie skończę :dry:)

miłego dzionka:-)

To i na mnie kolej ;-) Witajcie!

U nas nocka ok, na szczescie- Bart przespał od 20 do 7:20- a wczoraj mi przez cały dzień spał może w sumie z godzinę- jakaś masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale najważniejsze, że dzisiaj jakoś funkcjonuję, byliśmy już z Bartem na zakupach, a teraz woła jesc ;-)
Zmykam... pojwaię się za niedługo :-)

reklama
Witam dziewczyneczki:-)

Marysia wstala o 6 potem jeszcze pospalysmy godzinke,wypilam kawke i pochlonelam kanapeczke,zaraz sie szykuje i lece przywitac mame R przyleciala wczoraj;-)a potem do moich dziewczyneczek na spacereczek fjuuuuu.....dzisiaj idziemy na solarium;-)

Magdziarko sloneczko zaswiecilo na BB(kolczyki sa poprostu cudne w pieknych wiosenno-letnich odcieniach:tak:)
Joasiek ja dobrze,ze pracy dla Ciebie niema:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D(dla mnie tez;-);-);-);-);-))poprosze o sloneczko na dzisiaj bo narazie straszna mgla bialo-siwo dookola

Do góry