reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Witajcie,
Ja wpadłam się tylko z Wami przywitać... Nie mam dziś weny, nie mam humoru :-(
Może wieczorkiem coś sklecę...
Pa
Ja wpadłam się tylko z Wami przywitać... Nie mam dziś weny, nie mam humoru :-(
Może wieczorkiem coś sklecę...
Pa
Jestem i ja... był lekarz - Nadia ma zapalenie oskrzeli - nawypisywał jej leków robionych i mam jej dawac - jesli nie pomogą to dopiero wtedy antybiotyk...
M wziął Fabiana do figloraju a ja chwilkę odpoczywam przy kompie...
M wziął Fabiana do figloraju a ja chwilkę odpoczywam przy kompie...
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Magdziarko cieszę się że wycieczka udana ;-)
Lilianko... biedna ta Twoja Nadiusia... zdrówka!!!
A ja mam dzisiaj jakiś podły i okropny nastroj... ryczę tylko i snuje się po mieszkaniu, na spacerze nawet z Bartem nie byliśmy bo pogoda okropna.... Ł wraca dopiero z roboty, Bart mi prawie cały czas płakał... a ja mam dosyc wszystkiego, chciałabym wyjsc gdzieś sama
Lilianko... biedna ta Twoja Nadiusia... zdrówka!!!
A ja mam dzisiaj jakiś podły i okropny nastroj... ryczę tylko i snuje się po mieszkaniu, na spacerze nawet z Bartem nie byliśmy bo pogoda okropna.... Ł wraca dopiero z roboty, Bart mi prawie cały czas płakał... a ja mam dosyc wszystkiego, chciałabym wyjsc gdzieś sama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Witajcie wieczorkiem!
Jednak nie napiszę dziś nic sensownego Wybaczcie... taki dzień, taki nastrój... Mam nadzieję, że jutro obudzę się znów z pełnią optymizmu i chęcią działania
Życzę Wam dobrych nocek, dzieciaczki niech śpią a mamy niech nabierają sił na kolejny dzień
Dobranoc!
Jednak nie napiszę dziś nic sensownego Wybaczcie... taki dzień, taki nastrój... Mam nadzieję, że jutro obudzę się znów z pełnią optymizmu i chęcią działania
Życzę Wam dobrych nocek, dzieciaczki niech śpią a mamy niech nabierają sił na kolejny dzień
Dobranoc!
reklama
Madziu, najlepsze życzenia dla Olka. Nie ma jak udana wycieczka :-). Co do tempa i tego, że ciągle musisz coś robić, to ja mam podobnie, ale mam wrażenie, że Ty masz jeszcze jakiś motorek ;-)
A kolczyki śliczne, szkoda, że nie nosze.
Joasiek, zyczę dobrego humorku:-)
Lilianko, zdrówka dla Naduni.
A kolczyki śliczne, szkoda, że nie nosze.
Joasiek, zyczę dobrego humorku:-)
Lilianko, zdrówka dla Naduni.
Podziel się: