reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Wróciliśmy z krainy sera. Było super! Zmęczeni jesteśmy podróżą. Zjedliśmy obiad po drodze, więc mam gotowanie z głowy.Ide Antosia karmic!

Jestem i ja... był lekarz - Nadia ma zapalenie oskrzeli - nawypisywał jej leków robionych i mam jej dawac - jesli nie pomogą to dopiero wtedy antybiotyk...
M wziął Fabiana do figloraju a ja chwilkę odpoczywam przy kompie...

Magdziarko cieszę się że wycieczka udana ;-)
Lilianko... biedna ta Twoja Nadiusia... zdrówka!!!

A ja mam dzisiaj jakiś podły i okropny nastroj... ryczę tylko i snuje się po mieszkaniu, na spacerze nawet z Bartem nie byliśmy bo pogoda okropna.... Ł wraca dopiero z roboty, Bart mi prawie cały czas płakał... a ja mam dosyc wszystkiego, chciałabym wyjsc gdzieś sama :dry:

Witajcie wieczorkiem!
Jednak nie napiszę dziś nic sensownego :baffled: Wybaczcie... taki dzień, taki nastrój... :sorry2: Mam nadzieję, że jutro obudzę się znów z pełnią optymizmu i chęcią działania :zawstydzona/y:
Życzę Wam dobrych nocek, dzieciaczki niech śpią a mamy niech nabierają sił na kolejny dzień :tak:
Dobranoc!

Ja tylko na minutkę. Dziś mój M ma urodziny więc nie chce robić jemu przykrości i siedzieć na BB.
Magdziarko wszystkiego najlepszego dla Olka z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Madziu, najlepsze życzenia dla Olka. Nie ma jak udana wycieczka :-). Co do tempa i tego, że ciągle musisz coś robić, to ja mam podobnie, ale mam wrażenie, że Ty masz jeszcze jakiś motorek ;-):-D
A kolczyki śliczne, szkoda, że nie nosze.

Joasiek
, zyczę dobrego humorku:-)

Lilianko
, zdrówka dla Naduni.

Do góry