reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hello:-) U mnie za oknem biało:-( Wczoraj spadł śnieg:-( Ale mam nadzieję, że nie poleży za długo temperatura na plusie więc oby szybko stopniał i nie napadało go więcej. A już było tak fajnie. Kacper już wykurowany. Bierze jeszcze antybiotyk ale wygląda i zachowuje się jak zdrowy dzieciak.
Czekamy ma podjechać lekarz osłuchać i obejrzeć Kacpra i może jutro będziemy mogli wyjśc na krótki spacerek.

Najlepszego dla Olka i oczywiście dla Adasia

reklama
Magdziarko czy ja moge zamowic u Ciebie rozowe:tak::-)Wiem,ze kupilas tylko zielone korale,ale jak bedziesz miala mozliwosc to ja bym kupila rozowe(na serio) bardzo mi sie podobaja sa w moim stylu inaczej je sobie wyobrazalam,ale to co zobaczylam jest ponad to :tak:(sa sliczne)bedzie Ci w nich bardzo do twarzy;-)

Magdziarko czy ja moge zamowic u Ciebie rozowe:tak::-)Wiem,ze kupilas tylko zielone korale,ale jak bedziesz miala mozliwosc to ja bym kupila rozowe(na serio) bardzo mi sie podobaja sa w moim stylu inaczej je sobie wyobrazalam,ale to co zobaczylam jest ponad to :tak:(sa sliczne)bedzie Ci w nich bardzo do twarzy;-)
kochana korali kupiłam dużo ( niebieskie zielone turkusowe)akurat rózowych nie. Ale mogę zrobic Ci różowe zaden problem - ale co dokładnie taki sam wzór? Pokryjesz tylko koszt elementów to nie bedzie wiecej niz 10 zł gorzej z przesyłką bo pewnie z 5 zł to razem z 15 to nie lepiej kupić. Ale ja się nie upieram. Chetnie zrobie Ci przyjemność. :tak:;-)

Tutaj szukam inspiracji: http://www.kolczykowo.fotolog.pl/10,2008,archiwum.html

Dzień dobry :-)

A więc:
Najleszego dla Olka oraz Adasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

Magdziarko kolczyki bombowe- ja mogę zamówic czerwone:tak::-)

Natalka w krzesełku cudniasta!!!! :-)

U nas nocka dośc dziwnie jak na Bartuta- obudził się z płaczem o 2:35 i Ł przyniósł go do nas, a sam poszedł spac na podłogę do pokoju małego ;-)
Wstaliśmy z Bartem przed 8, Ł jak zwykle w robocie, Bart teraz w łózeczku szaleje a ja chwile na bb, pranie wstawiłam, zaraz drugie wstawie, obiad mam z wczoraj, tylko Ł ziemniaków naobierac, może skoczę na spacer... ale coś pogoda dziwna :dry:

Tak chce napewno i wzory powybieram pozniej ja bym ze 3 pary zamowila w roznych kolorach do roznych kreacji turkus mi tez swita,a wiecej to juz na p/w:tak:

Witam i ja :tak:

Adasiu i Aleksandrze wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaaj :-)

Magdziarko szalejesz :szok::szok::szok: kolczyki świetne :tak:

Bbakania ale Natka świetnie w tym krzesełku wygląda :-)

Agusia trzymam kciuki za wizyte u lekarza, oby było juz po chorobie :tak:

Magwoj jeśli chodzi o stulejkę, to tylko zabieg, więc zapytaj się u siebie w przychodni jakiego chirurga dziecięcego polecają :tak: mam nadzieję, że szybko uda się kogośc znaleźć i zabieg będzie bezproblemowy i szybki ;-):-)

Przepraszam, że nie odpisuje każdej, ale mam tylko chwilkę, bo mała zaraz wstanie z drzemki :sorry2:

wczoraj cały dzień chodziłam jakby walec po mnie przejechał...położyłam się juz po 20, bo na nic sił nie miałam... Dobrusia ładnie spała jak na ostatnie czasy, bo budziła się co 2 godziny, nie co godzine i juz rzadziej sie wierciła :tak: u mnie za oknem śnieżyca prwie, więc daruję sobie spacer, za to zrobie coś w domku i na drzemkach będe pisać pracę ;-) a z ta pracą to nie jest tak, że mam siły i ochotę, tylko ja już musze ją pisać:sorry2:

miłego dzionka:-)

Witajcie kobiety!:-)
Bbakania-ale fajne krzeselko!I Natalka taaaaka zadowolona:-)Ale sliczna smieszka z tej Twojej coreczki:-)
Magdziarko-bardzo fajne kolczyki-nie ma to jak rekodzielo;-)
I 100 lat dla Olka!:-)
Limba-nie wiem czy czytasz,ale wszystkiego naj naj dla Adaska!:-)

U nas znowu zaskakujaca nocka,w pozytywnym znaczeniu:-)Maja zasnela juz o 9.30 (wczesnie,jak na nia) i spala caaaala noc bez zadnej pobudki,prawie do 8.30!:-)
Teraz spi znowu.
Dzis pogoda u nas lepsza niz wczoraj,po obiadku wybierzemy sie na spacer i do sklepu.
Milego dnia wszystkim!:-)

reklama
Dzien Dobry :-(

Noc fatalna, Nadusia nam sie dusiła, o 1 w nocy poprostu dziecko nie moglo złapać powietrza i m musiał ją w pionie trzymac:sad: oczyściłam nosek , dałam jej syropek łagodzący i zasnęla... a ok 4 m zaczęło się od nowa - ja już byłam nieprzytomna i m ją wziął do pokoju... pozniej spała do 7:30 ale się narobiło, znów jakieś cholerstwo przyczepiło się do malej dziewczynki... dzisiaj przyjdzie lekarz i zobaczymy ...

Wszystkiego Najlepszego dla Olka i Adasia...

Magdziarko kolczyki bardzo ładne...

Przepraszam, ze nie odpisuje każdej ... ale jestem taka zdenerwowana, że nie wiem co bedzie dalej...

Marzy mi sie wiosna... cieplo , zielone trawniki, zdrowe dzieci... :-D:rolleyes:

Do góry