reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aniknulka - a Ty nie przed tv tylko do łóżeczka :tak: wyśpij się wreszcie Kochana ;-)korzystaj jak mały śpi :tak: ja przez pierwsze miesiące odpadałam już o 21 :-p

reklama
Dobry Wieczór

Widzę, że i dziś pustawooo

Czasami wchodziłam i podczytywałam Was...
Życze abyscie mamusie dzisiejszą noc przespały spokojnie bez pobudek... niechaj nasze dzieci pokochają spać w nocy :-D:-)

I caly czas życze zdrówkaaaaa....

Dobrej Nocki

Ja dopiero z flamenco zaszalałam i zostałam z druga grupa na tangosa. Ale co tam. Przed wyjściem dzieci pokapałam , mąż ululał. Wracam cisza i spokój. Fajnie tak. Lece troszke ogarnąc chałupę. Jutro z rana runda po bibliotekach - muszę pooddawać zaległe książki:zawstydzona/y:Buziaki.

Witam :-)

Magdziarko to zaszalałaś :szok::-)

Bbakania najważniejsze, że teraz jestes szczęśliwa :tak::-)

Joasiek ale masz fajnie z odwiedzinami :tak: dziadek nacieszy si e Olą, a Ola dziadkiem :-D

Aniknulka a to Ci Jasiek :-D oj agent:-D Ci rośnie :-D:-D:-D no i dobrze, że udało Ci sie odespać trochę :tak:

Mamoot oby Stasiowi szybko zębolki wyszły i powróciły ładne nocki :tak:

Ja Was tez wczoraj podczytywałam, ale nie było jak odpisać, wieczorkiem usiadłam z praca i kolejna stronka do przodu :tak: szkoda, że mała nie spi ładnie w nocy, bo pewnie lepeiej bym naprodukowała ;-) już przed 22 obudziła sie z przeraźliwym płaczem... ja juz głupia jestem dlaczego ona tak ma, gdzieś od miesiąca budzi się po 2 godzinach i potem nawet jak uda mi sie ją ululać, to śpi z pół godziny i musi dostac cycka... no i dziś budziła się co godzina z płaczem, a co 15-20 min popłakiwała... wysidadam... nie moge sobie wyobrazić jak Wasze dzieciaczki mogą spać całą noc :sorry2: oby do weekendu, może wtedy mąz zajmie sie małą, a ja z godzinkę odeśpię :rofl2:
dobrze, że wczoraj ładnie łapała drzemki i spacerek się udał, bo jakby mi jazdy odstawiała w dzień, to w nocy miałabym juz dość :dry:

pogoda dziś do niczego, wieje i pochmurno... zobaczymy jak będzie później, bo z chęcią wyszłabym na spacer...

jakby nie było na dworze to życzę miłego dzionka :-)

mam nadzieję, że będę miała kiedy w dzień cos jeszcze odpisać (ostatnio nie mam jak:-()

Serdeczne zyczonka dla Natalki i Antosia

Witam mamusie rankiem

Pogoda narazie sama nie wiem nie pada jest mokro i zimno,nocka ok,Marysia teraz bawi sie i guga,hihi

Mata jestes wielka ja nie wiem czy bym jeszcze dala rade cos robic,a Ty jeszcze prace piszesz i widze,ze wzielas sie na ostro,gratuluje bardzo,bardzo,bardzo...

Magdziarko no niezle jeszcze z druga grupa tanczysz,hihi

Milego dnia

Ostatnia edycja:
Witajcie!
U nas nocka ok, tylko Bart coś popłakiwał o 6 i Ł poszedł po niego i spaliśmy w trójeczkę do 7 ;-)
Ja już się lepiej czuje, także bez lekarza się obejdzie (mam nadzieje);-), już mogę dychac na dwie dziurki i w ogóle czuje się o niebo leiej niż wczoraj :tak:

Ł własnie bawi się z Bartem, a ja musze robic obiadek i dokończyc te jarmarki co wczoraj zaczęłam ;-)

Miłego dnia mamusie!

Ja tylko na moment. Nadal zyję:tak:.
Nie mam na nic czasu. Dzieci powróciły po przerwie do szkoły. Wiec mega zajeta jestem. Dominik śpi w nocy okropnie. Jak nie smokuś to płacz i tak co godzine. Staram sie go odstawić od nocnego karmienia ale idzie marnie. Chodze nie wyspana i na dodatek dostałam pierwszą @. Więc jestem mega zmeczona. Pozdrawiam i jak znajde czas to poczytam co tam u was.
Buziaczki

Witam Moje Drogie :tak:

Magdziarka - a Ty nie miałaś być dziś we wrocku i pić ze mną kawy?? :-p
Daruuunia - "a sio choróbsko" pomogło :-D
Mata - super że robota Ci w rękach wre :tak: dobrze jeszcze jakby mała trochę mamusi pomogła, pozwalając spać w nocy :zawstydzona/y:
Marlena - a Ty dzisiaj gdzie wybywasz? ;-)

Moja Ola wstała dziś przed 6 :szok: psuje mi się dziecko :baffled: ale myślę, że to przez tą wczorajszą wieczorną głodówkę :sorry2: Zjadła, trochę z mamą pogadała i przed 8 znów spała :tak: Ja niestety nie, bo do urzędu biegłam (później są spore kolejki) jestem już po, ufff :blink: jeszcze tylko w czwartek do pośrednika pracy (oby jej dla mnie nie było :-p) i następne spotkanko za miesiąc :tak: Mała zaraz zje, a po 11 wyślę ją z dziadkiem na spacerek - w ogóle jakaś marudna dziś jest :confused: Ja zabiorę się za obiad i trochę uprzatnę bo może rodzinka popołudniu wpadnie, bo ma coś do załatwienia we Wrocławiu ;-) Ale fajnie :tak:Lubię jak się dzieje :-)
Miłego dnia :-)

Witam ponownie :-)
pranko wywieszone,Marysia ma drzemke nr 1,a ja powoli szykuje sie do miasta:-)

Joasiek widze,ze Ty tez dzisiaj zabiegana jestes i oby w czwartek pracy nie bylo:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja dzisiaj przejde sie po miescie i po sklepach na spokojnie wczoraj troszke za duzo sie dzialo i nie mialam czasu nawet spokojnie pospacerowac,umylam glowe teraz czekam az mi wyschnie(staram sie nie uzywac suszarki)czekam az mi przyjdzie paczka z rozjasniaczem i moze w tym tygodniu znowu bede blondynka;-)odrost mam tragiczny nosze opaske i wlosy w koczek bo sie wstydze:tak:

Daruuunia jak dobrze,ze czujesz sie lepiej:-)
Azile zycze duzo sily i odpoczynku kochana i wpadaj do nas jak tylko znajdziesz wolna chwilke:-)

reklama
Hallo kobietki!:-)

Aniknulka-ale fajny ten Twoj Jasio!:-)Oczyma wyobrazni zobaczylam cala ta komedie z gonieniem go na czworakach:-):-)
Daruunia-no to teraz juz szybko niech przechodzi!:-)
Mata-podziwiam Cie,ze jeszcze znajdujesz czas i sily na pisanie pracy....

A nas wczoraj Maja zaskoczyla-po kapieli i mleczku zasnela o 8.30 i spala,spala,spala.Normalnie obudzilaby sie po godzince,a tu o 22.00 jeszcze spi....No i przespala wlasciwie cala noc!:-)Tzn.obudzila sie ok.3.00 i po 6.00,ale wlozylam jej tylko smoczka,przykrylam i zasypiala z powrotem,bez placzow:-)A juz na stale obudzila sie po 8.00,wiec dzis wyjatkowo wczesnie wstalysmy,bo 8.30;-)
To wszystko nie znaczy,ze jestem wyspana,oj nie-M nie dal mi zbyt wczesnie zasnac....;-)

A w poludnie wybieramy sie z Maja i siostra M do naszej znajomej,ktora ma coreczke tez z czerwca 2008,wiec beda sie bawic dziewczynki:-)

Do góry