reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Bbakania,Magdziarko-wszystkiego naj naj dla Natalki i Antosia w dniu ukonczenia 8 miesiecy!:-)
No,u nas tez niedlugo:-)

Na spotkaniu ze znajoma bylo bardzo milo,dziewczynki ciagle sie zaczepialy;-)
Teraz lece robic obiad.

reklama
...

Załączniki

• glitery-pl_czarno-biale32.jpg
    glitery-pl_czarno-biale32.jpg
    3,3 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Dobry Wieczór

Halloooo a Wy gdzie????? no dajcie spokój kobity Strajkują :-D:-D

A moje dzieciaki juz w łóżkach tzn dzisiaj Nadusię chcemy przetrzymać do 21:30... a tak wogóle to Nadia znów zachorowała, ma katar, dostała chrypkę a teraz znó zaczął sie kaszelek... k...:baffled::no::wściekła/y:

A ja siedze na BB i piję grzańca... mniammm

Dobrej Nocki ...

Magdziarko jakie kolczyki?chyba nie jestem w temacie:confused:
Lilianko zdrowka dla Nadusi,grzaniec mniam mniam przypomnialy mi sie czasy kuligow;-)

Witajcie,
jestem mamą Janka (2,5) i Zosi ( czerwiec`08). Podczytuję Was od jakiegoś czasu, a teraz potrzebuję pomocy w poszukiwaniu lekarza, dlatego właśnie piszę. Problem dotyczy Janka ale wiem że niektóre z Was mają też starsze dzieciaczki oprócz czerwcowych`08 a tym samym może jakieś doświadczenia w tym temacie. Otóż poszukujemy chirurga dziecięcego lub urologa dziecięcego w Warszawie. Jasiek ma zdiagnozowaną stulejkę, z koniecznością wykonania zabiegu chirurgicznego. Oczywiście chcemy go wyleczyć metodą jak najmniej bolesną, dlatego szukamy doświadczonego lekarza w celu konsultacji czy zabieg jest jedyną formą leczenia.
Będę wdzięczna za pomoc:-)
A teraz pozdrawiam wszystkie czerwcowe dzieciaki i ich Mamy i poszukam pomocy na innych wątkach.

Madziu, a pochwalisz się? Jak je robisz? Ja to nie kolczykowa, ale tak z ciekawości pytam. A swoją drogą Twoja doba to a chyba ze 30 godzin. I flamenco, i chleb upieczesz i kolczyki zrobisz i 1000 zwyczajnych spraw załatwisz.:-)

Marlenko
, to jak już się zrobisz na blond, to się pochwal fotką.

Mata, dzielna jesteś, Dobrusia tak CI spać nie daje, a Ty wytrwale pracę piszesz. Podziwiam:tak::tak:

8-miesięczne buziaki dla Antosia i Natalki.

Magwoj, niestety nie pomogę, nie potrafię nikogo takiego polecić.

reklama
Witajcie wieczorkiem!

Magdziarko :rofl2: kiedy Ty masz czas żeby odpocząc? ;-)
Magwoj- niestety ja też nie pomogę... ale trzymam kciuk, żeby sprawa szybko, pomyślnie i bezboleśnie się zakończyła! :tak:
Marlenka tak, tak zgadzam się z Mamootem :-)
Lilianko podzieliłabyś się grzańcem :blink:

Ja jestem po aerobiku- który dosłownie postwaił mnie na nogi, odrazu mogę oddychac lepiej i chyba dobrze, że wypociłam to co we mnie siedziało ;-)
Bart już lula, Ł w pracy (jak zwykle:baffled:) ja tasiemca zaliczyłam i muszę uciekac do łóżkowa, bo nie chce Bartowi nad główką klikac:sorry2:

Spokojnej nocy drogie czerwcówki! :-)

Do góry