reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Serdeczne zyczonka dla Natalki i Antosi

Magdziarko no niezle jeszcze z druga grupa tanczysz,hihi

O widzisz bym zapomniała że Antoś juz 8 miesięcy kończy a Olek jutro 8 lat!
Co do flamenco to mąż powiedział ze trzy razy w tygodniu to juz chyba przesada ale że to tak póxno i jak mi to nie przeszkadza potem w wypoczynku to w zasadzie ok!

i na dodatek dostałam pierwszą @.
@ chodzą parami - też akurat mam!

Magdziarka - a Ty nie miałaś być dziś we wrocku i pić ze mną kawy?? :-p
No ale się pogamatwało. Mężowi przełożyli spotkanie - zapomniałam napisać. Ale nawet dokładnie nie pamiętam na kiedy? Dla mnie lepiej, bo Antoś po antybiotyku, więc pewnie i tak bym nie jechała . Zobaczymy jaki to bedzie termin i czy będę mogła przyjechć bo za tydzień będzie po feriach i jesli babcia Olka popilnuje 2 dni( szkoła) to przyjadę z mężem . W Warszawie też nie byłam z mężem ze względu na Antka i do Joanny tez nie jadę w ten weekend. Wszystko przez choróbsko
A ja dzisiaj o 7 pojechałam do marketu na zakupy. Nie ma tłumów wtedy. Wróciłam niedawno. Zjadłam sniadanko. Antoś kima, Olek bawi się, mąż pojechał zawieźć auto do naprawy, bo mi płyn do spryskiwaczy wycieka. Idę ogarniać i obiad wstawiać.

reklama
Witajcie!
Serdeczne i cieplutkie życzenia dla Natlaki
nm_disney_16.gif

i Antosia
nm_disney_12.gif

W końcu nocka bez akcji :-) i mimo, że późno się położyłam jestem radosna i wyspana :-D
Mamoot mam nadzieje, że Stasio dał się tej nocy wyspać
Darunia może kolejny ząbek idzie i Bratutek marudzi :tak:
Cieszę się, że lepiej się już czujesz ;-)
Magdziarko zaszalałaś :rofl2: ale taka odskocznia od codzienności to lekarstwo na wszystko nawet na katarek ;-) pewnie dlatego szybciutko przeszło :-) cieszę się razem z Tobą :-)
Marlenko życzę udanego sklepowego wypadu ;-)
Mata cieszę się, że pisanie ruszyło pełna parą :-)
Maajka cieszę się, że mała dała Wam odpocząć

miłego dnia dziewczynki

Ostatnia edycja:
wszystkiego dobrego dla antosia z okazji skończenia 8 miesięcy !!!!!!

Załączniki

• jezyk-dziecka.jpg
    jezyk-dziecka.jpg
    3,4 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Witajcie. :-):-):-)
U nas nocka przespana. Tzn wstałyśmy o 6.15 - ale już przywykłam :-)
Pogoda za oknem jest śliczna, świeci słoneczko ale jest mroźno bo termomentr pokazuje minus 4 stopnie.

Za jakies 3 godziny kurier ma mi przywieźc nowe krzesełko do karmienia. Miałam już jedno, ale dałam potrzebującej koleżance (też je kiedyś od kogoś dostałam więc było używane) a my kupiliśmy sobie nowe :-)
Dziś również testujemy kubeczek niekapek. Mam nadzieje, że mała sobie poradzi.
Ja nadal czekam na @....i jakoś cisza...:-:)crazy: Dam sobie jeszcze tydzień i robie test !!!

U nas też -5 stopni ale mały ostatnio kicha i ma katar i sama nie wiem czy ryzykować spacer :no:
Co do krzesełka to bardzo się cieszę , że mała księżniczka Natalka będzie miała nowy "tron" i czekam na zdjęcie na odpowiednim wątku ;-)
jeśli chodzi o @ to mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku :tak: a czy masz już jakieś objawy i powody do niepokoju żeby robić test (poza brakiem @) ?

Maajka udanego spotkania :) oj będzie wesoło

Ostatnia edycja:
Buziaki dla Natalki i Antosia:tak:

Witajcie:tak:

Paulinka ucina sobie drzemke od godziny, a ja postanowiłam do was zajrzec:tak:

Ostatnie 3 nocki u nas super, mała zasypiała o 19-20 i spała do ok 7:30 z 1 pobudką na piciu:tak: Jestem wyspana jak nigdy;-)

Mój P. własnie pojechał podpisac umowe w nowej firmie, a w sobote jedzie na szkolenie z 2 pracy:tak: Moze w koncu wyjdziemy na prostą.

Wczoraj z bratek pogadałam i przyjedzie w sobote wieczorem do małej jak bedzie spac, a my z mężem sobie gdzies wieczorkiem wyskoczymy. Brat ma egzamin w niedziele wiec bedzie miał cisze i spokój do nauki, a my na tym skorzystamy:tak: tylko w walentynki gdzie by tu pójść... w kinach bedzie full, teatry najpozniej grają cos o 19 (nie zdazymy małej połozyc do tego czasu), a jakis koncert w poblizu do tylko uniwers - mąż tego nei znosi:zawstydzona/y:
Może po prostu wyskoczymy gdzies cos zjeść (chociaz na diecie nie wiem czy to dobry pomysł), albo wynajmiemy sobie kort tenisowy na godzine:-) musze cos wymyslec...:tak:

Mała sie obudzi to pewnie na spacerek wyskoczymy choc zimno u nas:zawstydzona/y:a w sobote było tak pieknie:zawstydzona/y: Jak P. wróci to chyba sie przejade do szmateksu, bo szukam małej jakiegos płaszczyka na wiosne, a nowe są starsznie drogie:zawstydzona/y:i za jakims bezrekawnikiem dla małej i dla mnie bym sie rozejrzała, moze akurat cos trafie:tak:

Miłego dnia!

GRATULKI DLA NATALKI I ANTOSIA!!!

W końcu nocka bez akcji :-) i mimo, że późno się położyłam jestem radosna i wyspana :-D

Nareszcie :-D i oby tak zostało :tak:

Po południu wybieram się z Natalcia na spacerek.
My już po spacerku ;-) niestety krótkim bo deszcz zaczął padać - raptem 45minut :zawstydzona/y: Ale wnuczka zadowolona że z dziadziem była :tak: a i ja obiad zdążyłam już ugotować :-D
Musze zrobic dzis porzadki w szafie Natalki, bo duzo ubranek jest juz na Nia za małe a potrzebuje miejscana nowe rzeczy.
Co do porządków w komodzie i szafie Oli to robię je co miesiąc - ona tak szybko rośnie ;-) Mam już pełne 2 wory rzeczy, część też pożyczyłam :tak: wrócą na następnego maluszka :-D
Za jakies 3 godziny kurier ma mi przywieźc nowe krzesełko do karmienia. Miałam już jedno, ale dałam potrzebującej koleżance (też je kiedyś od kogoś dostałam więc było używane) a my kupiliśmy sobie nowe :-)
Pochwal się koniecznie krzesełkiem - jak ja lubię oglądać takie rzeczy :-) będąc w ciąży szalałam strasznie na allegro, mąż chciał mi konto zablokować :-D
Dziś również testujemy kubeczek niekapek. Mam nadzieje, że mała sobie poradzi.
U nas kubek niekapek znów poszedł w odstawkę :sorry2: ola pije płyny tylko z butelki, jak jej przemycę ;-)
Ja nadal czekam na @....i jakoś cisza...:-:)crazy: Dam sobie jeszcze tydzień i robie test !!!
A czy wilczy apepty można uznac za objaw?!!
hahaha..:-D:-D Tak na poważnie nie mam konkretnych objawów ale w ciąży z Natalką też nie miałam.. Za to @ maiłam zawsze prawie regularnie. Jesem jednak dobrej myśli :tak:
Hehehe to Cię nie pocieszę, kumpela też bez objawów i jest w 5 tygodniu :tak: A kiedy @ powinnaś mieć? Ja już test raz robiłam, w sumie kontrolnie, bo brałam tabletki... no i @ nadal nie mam :baffled: Ale jeszcze 2 dni i kończę to paskudztwo po którym przytyłam 7kg :wściekła/y: i może wreszcie coś się ruszy... Oby ;-)

To tymczasem babeczki :-)

BRy :-)

Najserdeczniejsze życzenia dla Natalci i Antosia!!!!!!!!

Ja też tylko na chwilę, właśnie wróciliśmy ze spaceru i musze z Bartem chwilkę pobyc bo jakoś mi się rozgadał :-)

Wspóczuje @ mi właśnie się już kończy- na szczęscie :tak:

reklama
Dzien Dobry

Hmmm @ - owo u nas na BB hihi i ja :-D
Wszystkiego Najlepszego dla Natalki i Antosia!!!

Moja Nadia od kilku dni jest nieznośna - budzi sie po 6 - zasypia dopiero po 10 ok 11, ciągle marudzi, prosi na ręce - matko ktoś rzucił czar na moje dziecko, bo ja jej osobiscie nie poznaje!!!
Do tego jest zakatarzona - tydzien temu skonczyła antybiotyk!!!

Fabian dzisiaj był ze swoim tatusie u stomatologa, hmmm niestety pani dr nie odwaliła swojej powinnosci ponieważ mój syn wpadł w histerię - pani odmówiła leczenia ząbków Fabiana- a ja juz zła jestem bo teraz muszę szukac takiego stoamtologa co ma w gabinecie asytetnta zeby poszło szybko ....

Jade niebawem do Łodzi - zawozimy moją szwagierkę na autobus... jedzie do Niemiec...
Ciaooo

Do góry