reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata oczywiscie,ze znajdziecie wlasnie moje dziewczyny spotkalam poprzedniej wiosny w parku jak jeszcze bylam w ciazy no i oczywiscie smacznego mam nadzieje,ze ,,dorosly,, obiadek bedzie smakowal Dobrusi:tak:

Aniknulko milego spacerku

reklama
Oj kochana ale mi Cię szkoda... Nie ukrywam, że codziennie czekam na dobre wieści od Ciebie - o przespanej nocy a tu...dzień jak co dzień tzn noc :-(
Moja Natalka póki nie wypijała butli kaszki na noc to tez mi wstawała z 4 razy na cycka. Teraz przetrzymuje Ja do 20.00 i daje 220ml kaszki. I śpi.
Ty pisałaś, że dajesz (chyba kaszke) ale objetościowo to wychodzi mała filiżanka- to chyba już za mało dla takiego malucha. Wiem ,ze dobrze się radzi ale może spróbuj dawac wieksze porcje.
O której karmisz po raz ostatni - za nim Jasiu pójdzie spac?

dziękuję za wsparcie kochana
kaszkę o 19 ale on nie zje więcej niż filiżanka :-( a o butelce nie wspomnę to antybutelkowy chłopak
:-D:-D:-D

Witajcie kobietki:-)
Aniknulko,Mata-wspolczuje Wam tych ciezkich nocek.Mam nadzieje,ze Jas i Dobrusia w koncu sie unormuja z tym spaniem.

Ja niezbyt wyspana,bo pozno klade sie do lozka,ok.1.30,bo i tak bym nie zasnela.M mi doradza wczesne wstawanie po to,zeby mi wieczorem bylo latwiej usnac.Powinnam tak robic,ale rano tak mi ciezko otworzyc oczy,nawet o 9.00.....

Witajcie
:-D
-Aniknulko Mata - współczuje :-( oby te cięzkie noce sie skonczyły

- Agusiu super ze Kacperkowi juz lepiej....

- Marlenko - cudowne widoki - szczerze - Zazdroszczę :tak::-)
-Bbakania u mnie podobnie, chrzestna Fabiana w Niemczech, moj tata w Pradze, Tesciowa w Niemczech - zostaje tylko skype...
Chorującym życze zdrówka!!!
U nas nocka Ok ale Nadusia zmieniła sobie czas spania i zasypia wczesnie i wstaje wczesniej, dzisiaj po 6 ale po 7 dopiero wzięłam ją do siebie - na siłę robiłam jej drzemaczkę ...
Teraz śpi ale pewnie niebawem wstanie , zjemy obiadek i siup na dwór, tylko pogoda taka sobie ale musze ją przeciągnąc po dworze bo znów katar ją zaatakował - moze powietrze pomoże.No to do miłegooo ....

Hej, widzę że dzisiaj dalej cisza ;-)

U mnie poprawy brak, siedzę w domu z Bartem nawet nie byliśmy na spacerku :zawstydzona/y:
Nie przyjedzie do mnie ta córka koleżanki, bo jednka pojechała do domu z kimś tam... i dobrze, bo nie mam siły nawet gadac- dobrze, że pisac mogę :-p:tak:

Miłego popołudnia... ;-)

reklama
U nas pogoda z okna nawet superowa, wyszłysmy na spacer i tak zmarzłam, ze poszłysmy do sklepu i zaraz do domu ...
Dzisiaj moja kumpela urodziła synka ( Natanka) ale się ciesze !!!

Moja Nadin zasnęła, Fabianek jest u babci, niedługo przyjdzie do mnie mojej mamy siostra na ploteczki a chłopaki wrócą wieczorkiem :-D - a ja serfuje po necie i popijam kawkę zajadając pączki :szok:...cichoooo wiem wiem :dry::sorry2:

Do góry