reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
He he he cisza... popołudniami z reguły mamusie zajęte :tak: ale nadrabiają rano i wieczorkiem :-D

Ja już pięknie posprzątałam (jeszcze tylko naczynia do zmywarki wsadzić) :tak: spacerek zaliczyłyśmy - szkoda było nie skorzystać z takiego słonka :tak: i czekam z obiadkiem na męża :tak:A potem? potem po tatę :-) Ale się cieszę :-)
Do później Kobitki!

zuzkus - u nas już tydzień po feriach :-p

reklama
Witam Chcialam tylko powiedziec ze zyje Niestety mam meza w domku wiec duzo roboty. Noo i podzial kompa na 3 osoby. Ja mam zazwyczaj czas na soprawdzenie poczty i allegro. Obiecuje ze jak maz pojedzie do pracy bede znowu czesciej.Zycze zdrowka chorujacym.

DARIA idź kochana lepiej do lekarza. Skoro domowe sposoby zawodzą to może lepiej się skonsultowac.

Załączniki

• anioł.jpg
    anioł.jpg
    3,3 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
:rofl2: i dalej cisza ;-)

Ł poszedł na trening, Bart znowu bawi się w łóżeczku- czeka na kąpiel, jeszcze z 20 minut i go wykąpie :tak:
Ja właśnie robie znów ''kolorowe jarmaki''- Ł chciał, a że wczoraj w tesco kupiłam galaretki, żelatyne itp. to co mi tam mogę zrobic jak mu smakuje, tylko że zrobie pół porcji, bo tamtym razem to jedliśmy 3 dni i goście jedli i Ł rodzice... :-)

Bbakania, widzę że nie łatwe miałaś dzieciństwo- ale widac że dzielna z Ciebie kobitka, tak trzymac :-):tak:
Joasiek fajnie, że spacerek zaliczony ;-)

Magdalenkakol rozumiemy i tęsknimy i ciesz się mężem :-)
Lilianka gratulacje dla koleżanki!!!
Kasiau na mnie to chyba już nic nie podziała- jak do jutra będzie tak samo to się chyba do lekarza wybiorę :dry:

No nic miłych kąpieli dzieciaczkowych, Magdziarko udanego treningu ;-) no i ciekawego tasiemca życzę oglądającym (i ja też i ja też będę ocZywiście ogladac :-))

Daruunia oby ci przeszło bo chorować to nic miłego:-)

Oj tak Kasiu masz racje, a najbardziej mnie to wkurza, że czuje się ok, nic mnie nie dusi itp. tylko ten za przeproszeniem pieprznięty nochal musi byc zatkany a nawet nie do końca bo oddycham na jedną dziurkę :-p no i tak mi siedzi w tym nosie to wszystko... ehhhh
Albo wóz albo przewóz, a tak to tylko człowiek może się wkurzyc... :dry:

Bbakania - pewnie było Ci ciężko :-( i pewnie gdzieś w duszy nadal jest... :sorry2: ale jak daruuunia pisze, twarda z Ciebie kobietka :tak:
Daruuunia - a sio choróbsko ;-)a sio!

Mój tata już jest :tak: właśnie pałaszuje z moim mężem kolacje a ja do Was na bb :-D Kolacji staram się nie jeść :sorry2: Wnuczka przeszczęśliwa, ale już wykąpana, po jedzonku, leży w łóżeczku. Leży bo słyszę jak się przewala :-D i kurcze, je kolacje na raty... teraz 110ml tylko, ale za pól godziny zrobię podejście numer dwa ;-) Oooo a teraz śpiewa :-D No i jest rozbrajająca :-D

Marlenko, sliczny widok. A gdzie to, bo ja jakoś nie w temacie?
Bbakania, niełatwo miałaś....
Magdziarko, zazdroszczę ego długiego spania.

U nas noc fatalna, juz dawno tak nie bylo. Staś się budził 4 razy od 24.00 do 7.00. I to od razu z płaczem. Moim zdaniem to zeby, bo cały dzień marudny. Tyle, że tych zebów nic nie widać, więc długo to jeszcze może potrwać. Wojtek też się w nocy budził, a my cały dzień oczy na zapałki.
Dobrze przynajmniej, że troszkę słonka za oknem dzis było.:-)

Mój Aniołeczek właśnie usnął....ciii.....

Załączniki

• male-anioleczki-1.jpg
    male-anioleczki-1.jpg
    3,1 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane!
U nas dzionek ok, ale nie poszliśmy na spacer bo o 13 się zachmurzyło a małemu zaczęło lecieć z nosa więc nie ryzykowałam i tak bawiliśmy się w domku mały miał 3 drzemki 30 min ale jet jeszcze siotra m więc jest mi raźniej, weselej :tak: dziś dzięki niej pospałam godzinkę popołudniu :tak:
Jasio wczoraj zadziwił wszystkich, śmiał się aż się zanosił i klaskał rączkami, wręcz przewracał ze śmiechu a wszystko przez wujka (mojego brata), który na czworakach ganiał go po całym pokoju i korytarzu, a Jasio krzyczał eeeeeeee, w pewnym momencie wyszedł na korytarz obejrzał się za siebie i krzyczy do wujka żeby szedł za nim mówię Wam komedia :-D:rofl2::-D

Darunia kochana idź lepiej do lekarza z tym noskiem żeby potem nie wywiązało się z tego coś poważniejszego

Joasiek super, że przyjeżdża Twój tata będziesz miała wesoło :-D a dziadek tęskni za wnusią więc i ona będzie miała rozrywkę :-) życzę udanego spotkania

Bbakania współczuję z powodu taty :-( najważniejsze, że masz cudownego męża, córeczkę i zbudowałaś cieplutkie ognisko domowe ;-)

Jasio już wykąpany i nakarmiony padł i śpi w łóżeczku(przetrzymała go dziś godzinkę) a ja oglądam tasiemca :-D

zaraz idę pod prysznic i jeszcze obejżymy jakiś filmik :tak: troszkę relaksu dobrze mi zrobi po tej nocy ;-)

spokojnej i kolorowych kochane :-D

Do góry