joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Witajcie :-)
Współczuję wszystkim mamom nieprzespanych nocek życzę dużo sił i wytrwałości mam nadzieję, że chociaż w dzień maluchy dają trochę odsapnąć
Moja gwiazdeczka po wczorajszej wieczornej kaszce przespała cała noc z tylko jedną pobudką standardowo mam kilka Wstała, jak przez ostatnie dni o 6:45, dostała mleczko i trochę dospałyśmy do 9 Dziś nieśmiałe słoneczko więc spacerek będzie, obiadek też z wczoraj jest więc tylko ogarnę mieszkanko - odkąd Ola zaczęła wszędzie pełzać staram się ścierać podłogi codziennie a i tak mała wszystko zbiera taki urok tego okresu ;-)
Słonecznego dnia wszystkim!
No właśnie... zazdroszczę tych odwiedzin My niby też mamy sporo znajomych, bo we wrocku jesteśmy już ponad 10lat, ale oni pracują...:-( Jak się spotykamy to raczej w weekendy Dlatego zapraszam często rodzinkę - moi rodzice na emeryturze więc czasu sporo mają i chętnie z zaproszenia korzystają dziś przyjeżdża mój tata ;-)Tzn pewnie ktoś do nas zajrzy ze znajomych, bo już sie moja kuzynka zapowiedziała.
Niby mieszkam w Warszawie krótko -od 6 lat ale mam tu mnóstwo znajomych i przynajmniej ma nas kto odwiedzac :-) To duzy plus, bo gdybym miała siedziec sama z dzieckiem całymi dniami to pewnie bym oszalała.
Dużo zdrówka życzę Kuruj się żeby mieć siły z Bartem się bawić i może odpuść sobie trochę robotę w domu, bo znając Ciebie zabierzesz się do pracyU nas nocka ok, tylko ja się dalej źle czuje, cały czas ten nos zawalony i nic nie pomaga może to jakiś wirus się przypałętał i tylko antybiotyk pomoże?
Współczuję wszystkim mamom nieprzespanych nocek życzę dużo sił i wytrwałości mam nadzieję, że chociaż w dzień maluchy dają trochę odsapnąć
Moja gwiazdeczka po wczorajszej wieczornej kaszce przespała cała noc z tylko jedną pobudką standardowo mam kilka Wstała, jak przez ostatnie dni o 6:45, dostała mleczko i trochę dospałyśmy do 9 Dziś nieśmiałe słoneczko więc spacerek będzie, obiadek też z wczoraj jest więc tylko ogarnę mieszkanko - odkąd Ola zaczęła wszędzie pełzać staram się ścierać podłogi codziennie a i tak mała wszystko zbiera taki urok tego okresu ;-)
Słonecznego dnia wszystkim!