reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Znalazłam chwilke na bb. Tak dla relaksu:-):-):-)
M pojechał na troszke bo wróci dopiero sobote wieczorem. Nie lubie ja tych jego wyjazdów. No i właśnie ma bal krnawałowy na wyjeździe. Ach ciężko czasem to zrozumieć i denerwóją mnie te imprezy firmowe be żon. Ale nic nie poradze.
Domiś zasną , pewnie zaraz się obudzi:-p. Dzieci u teściowej bo juz się mega nudzą. Kończą ferje a śniegu jak na lekarstwo.
Sił wszystkim zmęczonym mamom.

reklama
Ja też teraz na chwilkę ;-)
Oleńka ślicznie znów spała, prawie 1,5h a mama się relaksowała przy książce :-D
Mała zjadła swój obiadek, ja mam z wczoraj z roladki, tylko ziemniaczki obrać więc robota żadna :-p Moje słonko troszkę odsapnie po obiadku, mykamy i my zebrać troszkę słoneczka :tak:

Mata, ja bym z matematyki nie wypłodziła chyba więcej niż 30stron :zawstydzona/y: Podziwiam i życzę szybkiego uporania się z pracą :tak:

witajcie:tak:

Mata... obyś szybko napisała prace, ja za swoja nie umiem sie zabrac:-(a jeszcze 1 cały rozdział musze stworzyc i praca minimum 50 stron ma miec:baffled: heh...
Fajnie, ze Dobrusi sie spodobało w spacerówce... pamietaj jak Paulina przesiadła sie do spacerówki to było zachwycona, szybko przywykła i teraz na spacerkach szybko zasypia:tak:

W nocy obudziła sie przed pólnocą, dałam jej butle i pozniej spała do 6... dałam cyca i jeszcze hyba do 8 pospała:tak: no i od tamten pory zjadła tyllko troszke tej owsianki mlecznej, teraz poszła spac bez obiadu:zawstydzona/y: ona w ogole nie chce jesc w dzien, a pozniej w nocy nadrabia:baffled:ale i tak juz lepiej spi na szczescie... :tak:

Pewnie po obiadku tez wybierzemy sie na spacer, choc u nas szaro i buro za oknem:zawstydzona/y:

Ja od poniedziałku cwicze i jestem taka obolała:-p normalnie ruszac szyją nie umiem, ale trzeba rozruszac w koncu te miesnie... niedługo na rower bede mogła wyskoczyc:tak: i schudłam juz 1,5 kg:-)

Ja od poniedziałku cwicze i jestem taka obolała:-p normalnie ruszac szyją nie umiem, ale trzeba rozruszac w koncu te miesnie... niedługo na rower bede mogła wyskoczyc:tak: i schudłam juz 1,5 kg:-)

Ładny wynik :tak: no i następna lasencja będzie a ja co? Dalej jak w 4 miesiącu ciąży :baffled::zawstydzona/y:
a pracę jak zaczniesz pisać, to szybko pójdzie, widze po sobie, nie mogłam się zabrać, ale jak juz siadłam, to samo sie pisało :tak:

Mi tam jeszcze daleko do lasencji...:zawstydzona/y: brzuch tez mam okropny, jak na 5 miesiac i tak flak wiszący, fle...:-(zobaczymy w jakim tempie dalej bede chudnąc, postanowiłam, że na wage bede wchodzic co tydzien w niedziele:-D

A z ta pracą to... musiałabym do biblioteki pojechac, a nie mam jak, bo przeciez z Paulina nie pojade:zawstydzona/y: męża pewnie wykorzystam w przyszłym tyg;-)

witam:-)

u mnie szpitalu ciąg dalszy:baffled: teraz już wszyscy jesteśmy chorzy :-( mnie tak rozłożyło że musiałam wziąć urlop do końca tygodnia:baffled: dawno nie byłam taka połamana:no:
u mnie nocka standardowa ok 5 butla pielucha i dalej do wyrka:tak:

Mata trzymam kciuki za pracę:tak: super że Dobrusi spacerówka się spodobała:tak: my też już od jakiegoś czasu na spacerówce jesteśmy:tak: mały cieszy się więcej widzi:-)
Asiowo trzymam kciuki za ćwiczenia:tak:

Hej hej!
Mata cieszę się że Dobrusia zadowolona z nowego pojazdu!
My musimy kupic niedługo spacerówkę... :sorry2:

Loracia dużżżżo zdrówka dla Was!

Asiowo gratulacje!!! Żwyczę wtrwałości!!! ;-)

My też byliśmy na spacerku, zaraz dokończę obiad- jak Ł będzie wracał z pacy żeby miał ciepł... ehhh Bart się obudził, więc nie popiszę...

JASIU wszystkiego najlepszego !!!

Załączniki

• 100lat.jpg
    100lat.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
lorcia - zdrówka, zdrówka, zdrówka dla całej rodzinki :tak:
Asiowo - 1,5kg super :tak: ja też cichaczem wskakuje na stepper ale efektów nie widzę :baffled: waga ani ruszy :dry: chociaż w sumie co się dziwić jak czasami jakaś słodycz wskoczy do buźki :sorry2:

My już po spacerku :tak: 1,5h chociaż mała na początku jakaś niespokojna :baffled: jak nigdy :dry: Obrałam już ziemniaczki, zaraz wstawiam i czekam jak Daruuunia na męża :-D Olcia też skonsumuje jakiś deserek :tak: a potem może jakaś drzemka bo na spacerku było z tym kiepsko :-(

reklama
Lorcia dużo zdrówka
Gratulacje dla 8 miesięcznego rozbójnika Jasia :-D:-D:-D

A ja jej i jem bo mam apetyt i nie ćwiczę - tylko ćwiczę rękę jak wsadzam smakołyki do buzi:-D:-D:-D

Do góry