Witajcie!
Bardzo serdecznie dziękujemy za życzonka
Ja już w domku, Jasio nakarmiony, tata dał sobie radę i przyszła ta pani, która od czerwca ma zająć sie Jasiem więc powoli go oswajam z sytuacją. Dziś już tak nie tęsknił za mamusią a ja wypoczęłam, odetchnęłam - ale nie jeździłam m utknął w salonie z samochodem a mnie nie miał kto uczyc najważniejsze, że wyrwałam się z domu i siostra m będzie miała co wspominać
Asiowo trzymam kciuki za ćwiczenia i pisanie pracy
Mata najważniejsze zacząć potem szybko zleci zobaczysz, że będziesz się jeszcze z tego wszystkiego śmiała :-)
BbakAnia to jutro pewnie nie będziesz miała czasu na BB skoro Twój m wraca naciesz się kochana ;-)
Alize odpoczywaj kochana
spokojnej nocy mamusie
Bardzo serdecznie dziękujemy za życzonka
Ja już w domku, Jasio nakarmiony, tata dał sobie radę i przyszła ta pani, która od czerwca ma zająć sie Jasiem więc powoli go oswajam z sytuacją. Dziś już tak nie tęsknił za mamusią a ja wypoczęłam, odetchnęłam - ale nie jeździłam m utknął w salonie z samochodem a mnie nie miał kto uczyc najważniejsze, że wyrwałam się z domu i siostra m będzie miała co wspominać
Zdrówka kochana :-)u mnie szpitalu ciąg dalszy teraz już wszyscy jesteśmy chorzy :-( mnie tak rozłożyło że musiałam wziąć urlop do końca tygodnia dawno nie byłam taka połamana
Kasiau Ty możesz jeść tony słodyczy i będziesz szczupaczekA ja jej i jem bo mam apetyt i nie ćwiczę - tylko ćwiczę rękę jak wsadzam smakołyki do buzi
Asiowo trzymam kciuki za ćwiczenia i pisanie pracy
Mata najważniejsze zacząć potem szybko zleci zobaczysz, że będziesz się jeszcze z tego wszystkiego śmiała :-)
BbakAnia to jutro pewnie nie będziesz miała czasu na BB skoro Twój m wraca naciesz się kochana ;-)
Alize odpoczywaj kochana
spokojnej nocy mamusie