reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie wieczorkiem :-)

I znów pustki :-p ale pewnie rozkręcicie się wieczorkiem i będę miała co nadrabiać rano :tak: Oleńka właśnie po kąpieli je, a zaraz T położy ją spać :tak: Przyzwyczaiłam się, że mnie od tego odciąża wieczorkiem :zawstydzona/y: Wskoczyłam tylko na chwilkę się z Wami pożegnać i powiedzieć "dobranoc", bo coś się dziwnie czuję :baffled: biorę zaraz prysznic, potem obejrzę w towarzystwie męża House'a i poczytam bo chwyciła mnie wena więc korzystam :zawstydzona/y:
To do jutra babeczki ;-)
Spokojnej nocki dla Was, Waszych pociech i oby dały Wam dziś dłuuuugo pospać :tak:

reklama
Właśnie cisza na całego. Ja bez M i niby miałam mieć mniej czasu a tu nie ma co robić:szok::szok::szok:. Mały padł o 19.30. Starszaki dziś nocują u babci. Kolacji nie mam komu robić, ani z kimś pogadac. A ja to widziałam w takich czarnych kolorach:-(.
Lorcia zdrowia dla was wszystkich. Obyś mogła wkońcu odetchnąć.
Gratulacje dla Jasia z okazji 8 miesiecy!!!!!!!!!!
bbakania okropne to opowieść, a ta o pralce koszmar. ja zawsze łyłączam pralke z gniazdka no i moje dzieci nigdy tak sie nie bawiły:szok::-(.
Dobrusiu gratulacje nowego kara;-);-)

hej melduję się...od wczoraj była moja Mama więc się nie pokazywałam. Dzieci ukąpane, pokarmione i zaśpione a ja mam chwilkę relaksu:tak::-):rofl2:

idę zobaczyć co naklikałyście

Rzeczywiscie cisza na całego :szok:

Ja tez tylko na chwilkę, bo zaraz zabieram się do pracy :-(

Popołudniu wzięłam małą jeszcze raz na spacerek, bo było tak cudnie a ja nie chciałam się z nia użerać przy usypianiu, bo nieciekawie sie zapowiadało, no i do tego od rana bolała mnie głowa... a tak na spacerku odpadła w 15 min bez płaczu :-p wzięłam kocyk i małej było juz w sam raz :tak: nie moge się doczekać, aż będzie cieplej i nie będe musiała małej grubo ubierać :-)

Za to teraz siedzę sama, bo mąż przyjechał przed 18, zjadł obiad, rozpalił w piecu (dzisiaj było tak ciepło, że nie dokładałam), wykąpał małą i pojechał znów do pracy :-( Dobrze, że Dobrusia ładnie usnęła po kąpieli...

no nic, zmykam do pisania, miłej nocki :-)

Dla Jasia gratki na 8 miesięcy!

Dla Dobrusi gratki za 8 ząbków!

Mata powodzenia w pisaniu pracy:tak::tak::tak: A gdzie Twój mąż pracuje że tak na okrągło?:szok:

Aj nie mam weny dzisiaj...

Zuskus mąż pracuje w dziale marketingu dużej firmy obuwniczej i wiele spraw jest takich, że się dzisiaj dowiaduje, że cos miało być na wczoraj :baffled: do tego pokazał, że zna się na programach graficznych i często za grafików drobne rzeczy robi :dry: ostatnio cały tydzień jeździł na 6 do 16-17... dobrze, że przynajmniej kasa z tego przyzwoita, jak na nasz region...

...

Załączniki

• oczko.jpg
    oczko.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Łojej jaka cisza :szok::rofl2:

Kasiau Ty to możesz jesc ile Ci się podoba!!! Jesteś zgrabna jak nie wiem co!!! :tak:
Mata dobrze, że mąż ma płacone nadgodziny ;-) mój Ł to ma ponad 200 nadgodzin i gów...o nie płacą...
Joasiek miłej lekturki!
Zuzia relaksuj się kochana, relaksuj ;-)
Elizka to teraz możesz odpoczywac! :tak:
Bbakania współczuje tych delagacji, rozjazdów, ja to chyba bym tak nie umiała :zawstydzona/y:

Ja już wykąpana, po aerobiku, Bart właśnie zasypia, Ł cwiczy :)szok::rofl2:;-)) wziął przykład z żony ;-) a ja zaraz zmykam do łózka

Mam fajny sposób na peeling i to całkiem darmowy i mega rewelacyjny!!! Pomysł od kosmetyczki
3 łyżki soli kuchennej + pół łyżeczki cynamony + troszkę żelu pod prysznic żeby powstała papka- skóra idealna kto nie wierzy może przyjsc i zobaczyc jaką mam fajną :-p:rofl2::-D nie, no ale powaga bardzo aksamitna skórka i taka miła w dotyku ;-)

Dobry Wieczór
Wpadłam tylko na chwileczkę zobaczyć co tam u Was słychać wieczorkiem.
Nadia oczywiscie już śpi a ja ledwo siedzę bo jestem bardzo śpiąca.
Życzę Spokojnej Nocki !!!

reklama
Darunia a żeby miał placone :dry: jedynie czasem uda mu się wybrać kilka godzin wolnego... a jak nie będzie miał nadgodzin, to obetną mu premie miesięczną :crazy: a to Polska właśnie...

Mąż właśnie wrócił, nawet szybko mu poszło ;-) mnie głowa boli i chyba zaraz wskoczę tez do łóżka... ale mała zaraz na amciu wstanie :baffled::sorry2:

jakby co, to spokojnych kolorowych i NIEPRZERWANYCH snów ;-):-D

Do góry