reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam

Oj widzę, ze dzieciaszki chorują :-:)-(
Agusiu Lorciu - życzę szybkiego powrotu do zdrówka - biedne te nasze dzieci :-(
Dobrusiu gratuluję ząbka - SZcześliwa siódemka :-D
Aniknulko - Ty też się bidulko dzisiaj nie wyspałaś - szkoda mi Was dziewczyny

Życzę miłego dnia.... mam nadzieję, ze przynajmniej w dzień dzieciaki dadzą Wam więcej wytchnienia!!!

Moja Nadia też nie jest spokojna ale maść na dziąsła nawet pomaga...

reklama
witajcie:tak:

Dobrusia, gratulacje kolejnego ząbka... gonisz naszych chłopaków:tak:
Lorcia, Agusia... zdrówka zycze, niech szybko opuszczaja wasze pociechy...:tak:
Aniknulka... współczuje nocki... domyslam sie co czujesz:zawstydzona/y:

Paulinka wczoraj nie chciała jesc kolacji, zawsze je kaszkę, a wczoraj 1 łyzeczke zjadła, to dałam jej flache, wypiła 100ml i zasneła..., no i o 23:45 sie obudziła, chciałam ja uspokoic bez jedzenia, no ale jak sie nie je kolacji to nie da rady, zrobiłam jej mleko, wypiła 180 ml po godzinie płaczu:zawstydzona/y: bo nie chciała pic, musiała jej najpierw dac cyca i po 5 sek zamieniłam z flacha...:-( Ona ewidentnie sie do mnie przyzwyczaiła, bo P. próbował ja karmic - to tylko 1 wielki płacz!w koncu zasnela przed 1 i spała do 6:15:tak:a normalnie po cycu budziła sie juz po 2 godzinach...:tak:rano dostała cyca, z 2 musiałam wylac, bo aż bolał:zawstydzona/y: ale widze, ze Paulinka lepiej spi po butli, dzis musze skoczyc po 2 butelke z jakims wiekszym smoczkiem, zebym kleiku mogła dodac do mleka... moze w koncu zacznie ładnie spac:tak:

Mata...:-D matko... jak ja bym w tym wygladała:-D :-D :-D

Marta niezły prezent walentynkowy. ale ja to bym raczej nie odważyla sie w czymś takim wystąpić:-D:-D:-D:-D

Asiowo widać, że Paulnka najada się lepiej mlekiem z butli. Moze przyszła pora na odsawienie jej od cyca. A jak M ją karmi to może spróbuj żeby wziął Twoją bluzkę, żeby czuła Twój zapach i być może wtedy będzie mógł Cię zastępować od czasu do czasu

Agusia... dobry pomysł, dzieki:tak: Wczoraj to chyba za duzo dla małej było... bo przyszedł tata, a nie mama... i jeszcze z flachą, a nie cycusiem:zawstydzona/y: Spróbujemy z tą moją koszulką... , tez mysle, ze czas najwyzszy na odstawienie, bo widać, ze małej juz bardziej sztuczne słuzy...:tak: przy cycusiu za szybko usypiała i mało ciągneła...

Mata ty jesteś zdolna w te klocki to ty sama wydziergasz takie cuda :-D:-D:-D

stringi nie problem 3 sznurki i po sprawie :-p;-):-D

dziewczyny zgłaszam poprawkę co do liczby ząbków, wystukałam przed chwila ósmego :szok::szok::szok: na szczczęście kłów nie widać, więc troche spokoju może będzie :sorry2:
jaj ale mała szaleje... w ciągu 2,5 tygodnia 6 ząbków, a w ciągu ostatnich 3 dni 3 :szok:

reklama
Do góry