reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kobitki dzięki:-) To Kacper gorączkuje i ma już pełne uzębienie na szczęście;-):-D a nie Kuba:-D:-D:-D:-D

i to się nazywa czytanie ze zrozumieniem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja chyba jednak zmykam do łóżka, mała przed chwilą obudziła się z płaczem, ledwo ją ululałam, na szczęście napiła się trochę wody i mam nadzieję, że coś pokima jeszcze... bez książek i notatek i tak dużo nie zdziałam, a nie będe się teraz rozkładać, a tym bardziej przenosić z lapkiem do kuchni ;-) najważniejsze, że praca przewertowana (wirtualnie ;-)) i wiem na czym stoję :tak:

dobranoc :-)

reklama
Dobry Wieczór
Oleńko i Wojtusiu - Gratuluję zębolków :-D:-) no to mamusie odetchnęły .... na chwilkę :rofl2:

No Darunia :-D hihihi

Zdrowka dla Kacperka!!!
Oj niech się kończy ten okres chorób i wirusów - :angry::crazy::no:
Mata życzę miłego pisania :-)
Aniknulko super, że udało się wyjście ...

Życzę Spokojnej Nocki
Ciaoo Laydis :-D

Dobry wieczór!
Ja dopiero teraz na bb, wcześniej oglądałam "Znamię" w tv...uwielbiam ten film. Oglądałam już kilka razy i zawsze na koniec się popłaczę:zawstydzona/y:. Dziś była u mnie przyjaciólka, wreszcie mogłam się nagadać a przy okazji dowiedziałam się, co w wielkim świecie słychać:-).
Dzień mieliśmy całkiem miły, mały spokojny...ale ciii...nic więcej nie piszę, bo jak go pochwalę za bardzo, to znów zacznie rozrabiać;-)

Kasiau, Magdalenkakol, gratulujemy ząbeczków.
Aniknulka, fajnie, że wypad się udał i mogłaś się zrelaksować.
Mata, owocnego pisania pracy. Ja swoje studia miło wspominam...ale nie chciałabym wracac do tamtego etapu życia. Jest mi dobrze tak jak teraz:tak:

Spokojnej nocy

Witam z rana :-)
Marlenko śpisz :confused:;-):-D

u nas standard... mała jeszcze raz z płaczem sie budziła, to wzięłam juz ja do łóżka, oczywiście pół nocy sie przewalała, popłakiwała a rano co? Zastukał siódmy ząbek :szok: ło matko, chyba sie wykończę :dry::zawstydzona/y:

miłego dzionka mamusie :-)

Marlenko śpisz :confused:;-):-D

a wlasnie tak,hihi:-Dspalysmy dzisiaj do 7,jak ja jestem wyspana bo wczoraj zapobiegawczo polozylam sie bardzo wczesnie spac:sorry2:

Mata,ale Dobrusia szaleje jejeku w tak krotkim tempie tyle zabkow:tak:

Dobrusia gratuluje zabalka nr 7:-)

strasznie mrozno u nas brr...a ja lece na spacer ze staruszka jak w kazda srode i do tego zabieram Marysie bo R nie moze z nia zostac:no:

Zycze wszystkim milego dnia i duzo zdrowka juz niedlugo wiosna:-D:-D:-D:-D:-D

To i ja się przywitam! ;-)

Marlenka miłego spaceru Wam życzę!
Mata gratulacje dla Dobrusi- wyszła na prowadzenie- ot dzielna kobita! :-)

U nas nocka ok, tylko Bart obudził się dzisiaj przed 7 i koniec spania :dry: oczywiście leżeliśmy w łóżku- mama musiała zobaczyc rano jak to zawsze bywa o 7:40 tasiemca- stare odcinki, a poźniej wstaliśmy z łózka i zaczynam szykowac obiad, bo Ł dzisiaj na 14-stą do roboty idzie ;-)
Dziś na obiad kotlety sojowe- mniam, mniam :-)

Miłego dnia dziewuszki! :tak:

dzień dobry mamusie:-)

od wczoraj mam w domu szpital:baffled::baffled::baffled: po 16.00 pojechałam jednak z Karolem do lekarza i dziecko wychodząc z auta prawie mi zemdlało:szok: okazało się że ma zapalenie płuc gorączka potężna:-( noc praktycznie nieprzespana:no:
Karol wymiotował śluzem i krew z nosa mu co chwila leciała eh choroby ja powoli zaczynam wymiękać przez te choroby:crazy:
Mikołaj nadal wysypany i zaczyna znów mocniej kaszleć:-(

Gratulacje dla nowych zębatków:tak::tak:
Miłego dzionka laseczki:tak:

Witam z rana :-)
Zastukał siódmy ząbek :szok: ło matko, chyba sie wykończę :dry::zawstydzona/y:

miłego dzionka mamusie :-)

Gratulacje dla Dobrusi.
U nas nocka z pobudkami co godzine .A o 6 mial zamiar juz moj syn wstac ale nic z tego dalaam mu butle i jeszcze pospalismy do 8.
Pogoda okropna z dachow kapie slizgawica taka ze idac ze sklepu kilka razy rownowage lapalam. .Teraz ide moje słonko uspac .
Lorcia wspolczucia.Co za dziadowskie choroby sie Wam przyplataly

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
Ja na nogach nie wiem od której bo najlepiej jakbym się wcale nie kładła :crazy: Jasiek wstał o 23 i do 3 płakał na zmianę z zabawą i cmokaniem cyca nie wspomnę o jego gryzieniu. Dziś mam flaczki z przodu :baffled: ach szkoda gadać - głupia wsadziłabym mu czopka i miała spokój ale dobra matka nie chce faszerować dzieciaka lekami no i takie tego skutki. Od 3 do 7 z 30 przerwami na lulanko spałam może ze 2 godz (podziel na 4 drzemki 30 min) :dry: dziwne, że jeszcze funkcjonuję jakbym była wyspana :confused: może mi już 2 godz starczają :sorry2: zębów nie widać więc nie wiem co mu było :no: może chciał ukarać mamusię za wypad :-p
Kto poszedł do wyrka to życzę żeby w tym wyrze pospał przynajmniej do 8 rano i bez wstawania!!! :-) Spokojnej nocki!
Kochana nie sprawdziło się... :-( czytaj wyżej jaką miałam super nockę ;-)
Mata lepiej byłoby pisać pracę na temat BB - hihi - temat rzeka :-D:rofl2::-D
Gratuluję kolejnego ząbka :-D
BbakAnia ja mam to samo z moim :rofl2: - zastanawaim się czy on nie ma przypadkiem ADHD? (tfu, tfu odpukać w niemalowane)

Dziś piekę chlebek wieloziarnisty i robię blok :-D a co tam muszę trochę poszaleć mimo niewyspania ;-)
Potem spacer i trochę tlenu :tak:

Miłego dnia dziewczyny :-D

Do góry