reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Witam:-) I ja dołączam do grona niewyspanych:-( Wczoraj pisałam Wam że chyba Kacprowi się oprawia i przechwalilam. W nocy o 3 obudził się z taką gorączką że miał aż dreszcze. Do tego płakał. Przykryliśmy go 2 kołdrami i 2 kocami, dostał czopek bo syropu nie chciał wypić a na koniec jeszcze zwymiotował. Na szczęscie Kuba dość ładnie spał obudził się tylko na chwilkę jak Kacper płakał ale dałam mu butlę i zasnął. Po 14 ma przyjechać pediatra do domu. Nie chcę z nim iść do przychodni bo nie dość że trzeba będzie się wysiedzeć ze 2 godz to jeszcze nie chcę żeby coś nowego się przypałętało. Oczy mam na zapałkach. Teraz gorączka odpuściła ciekae na jak długo ale kaszel się pokazał.
Lorcia doskonale Cię rozumiem. Zdrówka dla dzieci i sił dla Ciebie życzę
Dobrusiu gratuluję. Rozszalała się nam babeczka;-)
Marlenko w koncu mala dała Ci pospać. Miłego spacerku:-)
Lorcia doskonale Cię rozumiem. Zdrówka dla dzieci i sił dla Ciebie życzę
Dobrusiu gratuluję. Rozszalała się nam babeczka;-)
Marlenko w koncu mala dała Ci pospać. Miłego spacerku:-)
Ostatnia edycja:
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Lorcia wspólczuje tych okropnych chorób!!! Zdrówka, zdrowka i jeszcze raz zdrówka Wam życzę!!!!!!
Aniknulka Ty to też jesteś biedna! Mam nadzieje że Jasio w końcu da Ci odsapnąc...
Agusiu i dla Was dużooooo zdrówka!!!!
A ja właśnie posprzątałam mieszkanko, nastawiłam pranie, wczorajsze już zdjęłam, zaraz będe kończyc obiad, Bart teraz je, Ł go karmi a po butli zapewne uśnie jak to bywa o 10 rano ;-)
Miłego dnia!
Aniknulka Ty to też jesteś biedna! Mam nadzieje że Jasio w końcu da Ci odsapnąc...
Agusiu i dla Was dużooooo zdrówka!!!!
A ja właśnie posprzątałam mieszkanko, nastawiłam pranie, wczorajsze już zdjęłam, zaraz będe kończyc obiad, Bart teraz je, Ł go karmi a po butli zapewne uśnie jak to bywa o 10 rano ;-)
Miłego dnia!
dzień dobry mamusie
od wczoraj mam w domu szpital po 16.00 pojechałam jednak z Karolem do lekarza i dziecko wychodząc z auta prawie mi zemdlało okazało się że ma zapalenie płuc gorączka potężna:-( noc praktycznie nieprzespana
Aniknulko współczuję takich nocek a dajesz mu coś na noc oprócz cyca?
Współczuję tych okropnych chorób :-( mam nadzieję, że lekarz da coś dobrego, co szybko wyleczy płucka Karolka
Na noc (tzn. 18-19 dostaje kaszkę nie wiem ile w ml ale taka całą filiżankę od kawy) potem tylko cyc ale dużo nie ciągnie tylko ciamka zamiast smoka próbowałam już tyle razy podstawić mu smoka (w międzyczasie jak oderwę od cyca) ale nie da się oszukać
Zwalam to całę jego zachowanie na skok wzrostowy (a może byłą pełnia i mój wampirek nie chciał spac tylko szaleć )
mata-kow
mama do kwadratu :)
Lorciu, Agusia zdróweczka dla Waszych rodzinek
Mam nadzieję, że u pani Prezes sytuacja juz opanowana
Aniknulka współczuję nocki może u Jasia ząbków nie widać, ale mi się coś zdaje, że niedługo coś zastuka no i oczywiście pełen relaks w kuchni przy garach oj niemozliwa jesteś ;-)
Ja po mału wymiękam... mala była marudna, to wsadziłam ja do łóżeczka (pora spania) i poszłam umyć sobie glowę, jak przyszłam, to mała aż spazmów zaczęła dostawać uspokoiła się gzies po pół godzinie jak zainteresowałam ja zabawkami (nawet cyc nie działał ). Dałam jej vibrucol, niedawno odpadła dopiero, ale mam nadziję że z godzinkę pośpi... pierwszy raz miałam z nia cos takiego... jak wstanie, to chyba obejrzę jej górne dziąsełko, może jakiś kieł wyłazi
Mam nadzieję, że u pani Prezes sytuacja juz opanowana
Aniknulka współczuję nocki może u Jasia ząbków nie widać, ale mi się coś zdaje, że niedługo coś zastuka no i oczywiście pełen relaks w kuchni przy garach oj niemozliwa jesteś ;-)
Ja po mału wymiękam... mala była marudna, to wsadziłam ja do łóżeczka (pora spania) i poszłam umyć sobie glowę, jak przyszłam, to mała aż spazmów zaczęła dostawać uspokoiła się gzies po pół godzinie jak zainteresowałam ja zabawkami (nawet cyc nie działał ). Dałam jej vibrucol, niedawno odpadła dopiero, ale mam nadziję że z godzinkę pośpi... pierwszy raz miałam z nia cos takiego... jak wstanie, to chyba obejrzę jej górne dziąsełko, może jakiś kieł wyłazi
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dzięki dziewczyny za wsparcie
Agusiu bidulo masz to samo co ja co to za wstrętne choróbstwa są teraz
u mnie na razie Karol bez gorączki ale nie wiadomo na jak długo
Dziewczyny ja również dziękuję.
Lorciu Oby tylko gorączka do Was się nie przyczepiła. Już też choróbska dają Wam popalić. Przerabiąłm już gorączki u Kacpra ale to co się działo dziś przerosło mnie. Przyznam się że miałam dzwonić na pogotowie bo bałam się żeby nie dostał jakiś drgawek.
reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Witajcie Kochane
Lorcia, Agusia - zdrówka dla dzieciaczków, aż przykro patrzeć jak się te maluchy męczą
Aniknulka - współczuję nocki, życzę żeby to był jednorazowy taki wyskok
Mata - gratuluję ząbka to chleb już możesz dawać małej bez problemu A że marudzi... może zaraz będzie kolejny??
U nas nocka spokojna, Ola obudziła się o 7, zjadła(najpierw herbatka jak wczoraj i znów 60ml ) i potem chwilę się pobawiła i wstyd się przyznać jak Was czytam... spałyśmy do 9:40 Zjadłam śniadanko, mała zaraz spałaszuje owsiankę i na spacerek (chociaż znów jakieś chmurzyska widzę...) Potem odwiedzi mnie uczennica, którą uczyłam 3 lata temu - teraz studiuje we Wrocku To takie miłe jak uczniowie pamiętają i utrzymują kontakt ze swoimi nauczycielami Dziś na obiad już coś pokombinuję i jakoś dzionek minie
Życzę Wam wszystkim spokojnego dnia!:-)
Lorcia, Agusia - zdrówka dla dzieciaczków, aż przykro patrzeć jak się te maluchy męczą
Aniknulka - współczuję nocki, życzę żeby to był jednorazowy taki wyskok
Mata - gratuluję ząbka to chleb już możesz dawać małej bez problemu A że marudzi... może zaraz będzie kolejny??
U nas nocka spokojna, Ola obudziła się o 7, zjadła(najpierw herbatka jak wczoraj i znów 60ml ) i potem chwilę się pobawiła i wstyd się przyznać jak Was czytam... spałyśmy do 9:40 Zjadłam śniadanko, mała zaraz spałaszuje owsiankę i na spacerek (chociaż znów jakieś chmurzyska widzę...) Potem odwiedzi mnie uczennica, którą uczyłam 3 lata temu - teraz studiuje we Wrocku To takie miłe jak uczniowie pamiętają i utrzymują kontakt ze swoimi nauczycielami Dziś na obiad już coś pokombinuję i jakoś dzionek minie
Życzę Wam wszystkim spokojnego dnia!:-)
Podziel się: